Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acmeee

jestem powornie/obezwładniająco leniwa

Polecane posty

Gość acmeee

jak sie zmotywowac w tym kraju gdzie zadna godziwa praca za godziwe pieniadze nie ejst pewna????? nic zrobie zupelnie nic jesli absolutnie nie musze mam obrone we wrzesniu a magisterki nie mam nawet pół na niczym mi jakos mocno nie zalezy wiem,ze chcialabym byc bogata ale droga do tego wydaje mi sie dluga,meczaca,a efekt moze bedzie jak ebde miala duuuzo sczzescia nie chce mi sie,bo efektow pracy nie widac...uczylam sie zawsze duzo i g****z tego mam...moje lenistwo jest takie,ze od pol roku nie zrobilam absolutnie nic..pol magisterki sie nie loczy,bo to 30 stron...

Gość acmeee
jestem tak leniwa ze nawet loda mi sie nie chce zrobić .

Gość acmeee
podszyacz:)

Gość ErnestoDiPaterro
Masz dwa wyjscia: 1. wziac sie w garsc, postawic wszystko na nauke, wybic sie - w PL da sie zarobic, ale tylko tym nielicznym, ktorzy sa na odpowiednim stanowisku to sie udaje, zatem bardz jedna z nich. 2. opcja dla leniwych ;) - wyjedz za granice, 40-45zl netto na godzine placa w Skandynawii. Inaczej bedziesz pewnie pracowala w PL za 1500-2000zl netto :( Zrob cos ze soba :) A o magisterke sie nie martw, ja napisalem cala (ok. 60 stron, o ile dobrze pamietam) w tydzien.