Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest problem pytam

Związek to dla mnie abstrakcja

Polecane posty

Gość upiiiiik
mnie czesto zczepiają - kochana nie ma czego żałować oprócz zaangażowania ;). Na pewno spotkasz kogoś kto cie pokocha

Gość mnie czesto zczepiają
no właśnie chodzi o to, że nie chcę manipulować nikim. Chcę szczerego oddania i dowodów, że jemu zależy. Nie chcę gier. Problem w tym, że ten facet z którym poszłam do łóżka jest facetem mojego życia. I nie umiem go z siebie wyrzucić.

"Albo niektórzy kryją swoją niepewność pod maską cwaniactwa. " Jak ktoś niby udaje cwaniaka, to znaczy, że po prostu nim jest. Prawdziwie niesmiały nie będzie potrafił udawać. 🖐️

no nie, bo cwaniak umie się tylko popisywać, udaje co to on nie jest za twardziel, a gdy przychodzi do trudnych sytuacji życiowych, ucieka i chowa głowę w piasek. Jak dla mnie taka odwaga jest nic nie warta, nie znoszę cwaniactwa

A ilu widziałaś cwaniaków w trudnych sytuacjach? Na pewno jest większe prawdopodobieństwo, że cwaniak poradzi sobie lepiej, głównie dlatego, że wsród cwaniaków jest większy procent pewnych siebie. 🖐️

radzą sobie jak trzeba komuś przywalić w mordę, albo zaimponować kolegom i wskoczyć na główkę do kałuży. Ale jak laska chce się przytulić, to odpycha ją mówiąc ze nie umie okazywać uczuć. Wstydzi się po prostu. Albo jak trzeba kogoś ratować z tarapatów, to spierdala gdzie pieprz rośnie, byleby samemu nie wpaść. (nie bede przytaczac rzeczywistych sytuacji, bo są zbyt osobiste) Heroizm jak się patrzy :O

wg mnie cwaniactwo jest żałosne. Facet jest odważny i pewny siebie jak ma swoje zdanie i nie ulega otoczeniu.

Gość gdzie jest problem pytam
Ile to ludzie mogą sobie dopowiedziec aż się z tego śmieje. Nie jestem dziewicą vel Remiko czy jak Ci tam. Miałam takie przygodne znajomości, bardziej z desperacji gdzie brakowało mi uczucia a facet się zabawił i tyle. Fakt może problem jest głebiej własnie w rodzicach. Nigdy nie byli udanym małżeństwem wrecz byli w separacji. Ale jak to może wpłynąc na mnie i na to że nie mogę nikogo poznac? Ja pragnę związku ale faceci tylko przygodnych znajomości.

"Ale jak laska chce się przytulić, to odpycha ją mówiąc ze nie umie okazywać uczuć. Wstydzi się po prostu. Albo jak trzeba kogoś ratować z tarapatów, to spie**ala gdzie pieprz rośnie, byleby samemu nie wpaść. (nie bede przytaczac rzeczywistych sytuacji, bo są zbyt osobiste)" No na pewno większy heroizm niż przytulenie się do kobiety. 🖐️ " Prawiczku - kobiety nie lubią cwaniactwa " Gdyby kobiety nie lubiły cwaniactwa, to faceci by nie cwaniaczyli. Jednak jak widać robią to własnie dlatego, że przynosi i m to wymierne korzyści. 🖐️ Na przykładzie koleżanki wyżej, która niby nie lubi cwaniaków, a jednak była z tyloma i to własnie do nich chciała się przytulać. :)

gdzie jest problem pytam nie umiem odpowiedzieć Ci na pytanie, ty sama musisz odkryć czy masz w sobie głęboko jakieś urazy, może nie umiesz ufac już i wierzyć, że są porządni chłopacy. Powiem Ci, że nie ma tu filozofii, laska nie musi być piękna, ale super jak ma poczucie humoru, dużo sie uśmiecha i jest ciekawa. To taka recepta na powodzenie i zapewniam Cię, że wygląd w takim przypadku jest mało ważny. Otwarci ludzie mają łatwiej, ale powiem Ci, że na prawdę interesujących facetów z klasą jest mało :) nawet Ci żonaci, często mnie dołują swoimi postawami. Ja ubię facetów z osobowością, dystansem do życia. Ale nie wiem czemu Polacy są zakompleksieni, wszystkim się przejmują 😭

prawiczek, atakujesz mnie bo przemawia przez Ciebie żal :) ale spoko. Miłość nie wybiera. Cwaniaka kocham i jestem jedną z tych która uwierzyła że jest wyjątkowa i dla mnie się zmieni, bo miłość podobno zmienia ludzi. Ale wybrał kolegów i melanżowe życie.

czy ja Ciebie atakuję? Nie mogę pisać faktów, bo od razu atak? Fakt, że kochasz cwaniaka nie jest przypadkowy. To przez Ciebie przemawia żal i dlatego piszesz źle o cwaniakach ale w głębi duszy wiesz, że to bardzo atrakcyjny typ facetów. 🖐️

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
a kogo to obchodzi co ty lubisz

A to nie koleżanka fiku miku pisała ostatnio, ze chce niegrzecznego chłopca? " co ona mysli a co pisze to dwie rozne historie jedzie dzieciak taki fiku miku pod publike i tyle

Ża mam do siebie, bo dobrze wiedziałam, czego oczekiwać, a jednak robiłam sobie nadzieje. Przecież nie da się sobie powiedzieć, zakocham się w tym, albo w tamtym. Gdyby to było takie łatwe, to bym tyle lat nie cierpiała przez tego chooja. Zapewniam Cię. A ten chłopak na początku znajomości, intensywnych rozmów na gg udawał ujmującego, dobrego i inteligentnego faceta. W realu otworzyły mi się oczy, ale z biegiem czasu i lat zdałam sobie sprawę, że kocham go mimo wszystko. Uczucie może niszczyć. Możliwe że też dlatego jestem sama. Szukam u innych jego cech, ale to chore jest

Żal*

Chcę mężczyznę z charakterem :) który czasem się ze mną nie zgodzi czy postawi na swoim, ale nie cwaniaka, nie liczącego się z innymi, myslacego tylko o własnym interesie ;)

chciec to ty se mozesz gowniaro, a zycie szybko zweryfikuje twoje gornolotne ambicje

ale teraz prawie wszyscy są egoistami. Laski patrzą na to jakim autem jezdzi chłopak, faceci, chcą ładnej laski, ale mają gdzieś czy potrafi sklecić całe zdanie. Nie mówię że wszyscy, bo perełki się zdarzają, ale wiele osób ogranicza sobie pole manewru. Spotkać choć jednego faceta, spontanicznego, nie rozkminiającego co będzie jutro, nie umawiającego się tylko po to by zdobyć, ale żeby fajnie się zabawić dziś, akurat z tą dziewczyną. Jaaa czemu tak bardzo wszyscy kalkulują wszystko. Przecież nie wiadomo czy dożyjemy jutra :P

albo taka perełka albo żaden :) i może jest w tym sporo naiwności, ale wolę być naiwna ale wierna sobie, a nie ślepo podążać za trendami, bo wypada z kimś być , bo nie am co czekac na kogoś wyjątkowego itp

fiku mikuuu podpisuję się pod tym co napisałaś. Myślimy tak samo :)

Gość ja mam podobnie
autorko, rozumiem Cie. jestem w prawdzie 3 lata mlodsza, ale tez nigdy w zwiazku nie bylam, niby przeloten znajmosci mam, ale nic stalego, prawdziwego. i tez zawsze mialam kompleks niskiego IQ, ostatanio mi na szczescie przechodzi, wiem, ze geniuszem nie jestem, tepakiem tez nie-po prostu przecietna i nic zlego w tym juz nie widze:)

ja jestem za przygodą :)

a jesli przygoda nie konczy sie w łóżku, to taki facet kalkuuje, że mu sie to nie opłaca i traci zainteresowanie - to mnie dziwi. Bo spotyka sie przeciez z ludzmi których się lubi, a nie interesownie, oczekując coś w zamian, no właśnie sama obecność jest prezentem. spotkałam sie z facetami, którzy potem komentowali, że stracili hajs i czas, przez laskę, która się nie oddała i rozmyśliła. A przecież jak wydają kasę licząc na sex, łatwiej by było iść na dziwki, więc nie rozumiem tych dziwnych facecików

Nie. Pójscie na dziwki to ujma dla prawdziwego faceta. W burdelu nie musisz sie wykazać męskością, panienka nie może Ci odmówić nawet jeżeli jestes totalnie beznadziejny. 🖐️ Wyrywając kobiete na przygodny seks udowadnia sobie, że jest męski i spełnia się jako samiec. 🖐️