Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_pytanie

Striptizerka na wieczorze kawalerskim? Za czy przeciw?

Polecane posty

Gość mam_pytanie

Kobietki pytanko. Co sądzicie o striptizerach i striptizerkach na wieczorach panieńskich i kawalerskich? Pozwolilibyście na to dla męża? Miał striptizerkę już na wieczorze? Jaka była wasza reakcja?

Gość zdecydowanie sprzeciw
zarowno jesli chodzi o faceta jak i o kobiete

Pytanie jest tylko po co coś takiego załatwiać. Rozumiem zabawa itd, ale jak dla mnie zwyczaj ani fajny, ani na miejscu.

Gość ret34535
możesz mi wierzyć, że nawet jeśli, to na pewno striptizerka nie będzie uprawiać seksu. Tylko tańczy

Gość mam_pytanie
Ja rozumiem, ale chodzi o sam fakt rozbierającej się i podniecającej go kobiety przed oczami Twojego przyszłego męża. O to pytam, co o tym sądzicie

Gość Moniq3845
Jak pomyślę, że przed moim facetem tańczy jakaś piz*a i podnieca go, to szlag mnie trafia. NIE ZGADZAM SIĘ!

Gość ret34535
A co myślą o tym narzeczone/żony pozostałych panów?

Gość katarzynnkaa
Byłabym chyba przeciw. Na pewno przeciw jeśli działoby się to w mieszkaniu, a przyszłaby zamówiona dziewczyna. Ale jakby poszli gdzieś do knajpy na taniec go-go... hmmm... chyba nie byłabym aż tak zła. Na szczęście mój facet powiedział że nie wyobraża sobie tego i jego koledzy na pewno nie wpadliby na taki chory pomysł (uważa że to nie w porządku, tak samo jakbym ja sobie zamówiła srtriptizera). A dodam, że mamy po 30-lat i za 2 msce ślub.

Mi to by się raczej nie podobało i nie byłabym zadowolona, ale z drugiej strony, jesli to miałby być wyłacznie jakiś erotyczny taniec bez dodatkowych ekscesów, to niech się chłopak przed slubem napatrzy :D

Gość tratatatata_
a ja tam juz zamowilam swojemu stripizerke na wieczor;) nie wie o tym nikt oprocz jednego wspolnego znajomego ktory ma przytrzymac towarzystwo na miejscu:) mowcie co chcecie ale bardzo ufam mojemu narzeczonemu i sama chcialabym zobaczyc jego reakcje:) pewnie bedzie smiesznie. ja nie widze w tym nic zlego i jakiegos nie na miejscu. ale to wyjdzie tylko wtedy gdy zna sie kogos na wylot, bezgranicznie ufa a przede wszystkim ma sie dystans do siebie i do zycia. pozdrawiam:)

Gość zdecydowanie sprzeciw
co jak co ale nikt gola dupa nie bedzie swiecil przed moim narzeczonym:D tak sama jak przede mna jakis obcy facet....dziekuje bardzo

"a ja tam juz zamowilam swojemu stripizerke na wieczor" nie zapomnij o kurwach :D w końcu jak się komuś "bezgranicznie ufa", to nic się nie stanie, jeśli przerżnie parę dupci. w końcu i tak najbardziej kocha ciebie, nieprawdaż? :D🖐️