Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sdhjgfdfhkkh

DZIEWCZYNY CO WOLICIE

Polecane posty

Gość Sdhjgfdfhkkh

Miec sliczna cere,bez jakichkolwiek problemow,idealna,matowa,czysta,ale przecietne rysy twarzy,czyli np male oczy,sredni nos itp,czy przepiekne rysy twarzy jakie tylko sobie wymarzycie,ale za to straszna cere,tlusta,tradzikowa,pelno zaskornikow,rozszerzonych porow,blizn potradzikowych.co byscie wybraly?

Gość generalmie
to drugie, najwyzej wydalabym wiecej kasy na kosmetyczke :)

zdecydowanie to 1, bo jak ktos ma ładną cerę to ogólnie jest ładny, ta druga wersja przeczy sama za siebie.. nie mozna byc ładnym i mieć okropny tradzik na twarzy, blizny, rozszerzone pory..

Gość pierwsza wersja
:-)

Gość autorkooo
A Ty którą wersję masz? Ja miałam kiedys duze problemy z trądzikiem, z czasem mam już dużo mniej i jest ok, ale ponoć i tak się podobam. Wiesz, co dziewczynie po gładkiej twarzy, jeśli naprawdę ma nieciekawe rysy, to tak na logikę patrząc. A może najlepszy jest złoty środek?

Gość ale co to znaczy nieciekawa
twarz? Jedna osoba uzna za nieciekawą - inna za piękną. A przynajmniej gładka :-)

Gość Sdhjgfdfhkkh
bo ja mam tą drugą i mam kompleksy ;/

Gość zniesmaczona tym faktem
a ja wole zdecydowanie 2, tzn chce twarz z zaskornikami masa pryszczy ale zeby sie nie swiecila mi, znalam bardzo ladna dziewczyne z takim mocnym tradzikiem a mimo to jej to nie szkodzilo w byciu ladna, powiem wrecz ze dodawalo czegos :P

Gość takasiakaiowaka
To ja wolę coś pomiędzy, tak jak mam teraz :O

Gość ja wolalabym
pryszcze itd, bo cere mozna wyleczyc a zeby byc ladniejszym to chyba musialabym przejsc operacje plastyczne:o niestety zaliczam sie do 1 grupy i wcale nie jestem zadowolona. Ladna cera nie swiadczy o atrakcyjnosci czlowieka..