Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja, nie bójcie się

w co jesteście ubrani?

Polecane posty

Gość to tylko ja, nie bójcie się

bo ja w rurki i bluzkę z pandą :

Gość 893843434
szary dres za kolano czarna luźna bluzka rkawy 3/4 białe skarpety różowe klapki numer za duże, żółte majtki

Gość też tak miałam niestety
spodenki popielate i pomarańczowy TOP

Gość antygłupek
Dlaczego Cię to interesuje? :classic_cool:

Gość sa zbyt suche
jestem ubrana w pizame bo chujowo sie dzisiaj czuje i mialam zamiar przespac caly dzien. ale chyba sie zbiore, wezme prysznic i pojdzie gdzies z pizdu

Gość mozIllIa fireffox
ja jestem nago. przed kompem

Gość sa zbyt suche
skizto zapomnialas dodac jaką metkę mają legginsy 😴

Gość real men 1354
Ten topik będzie się ciągnął w nieskończoność :O Kobiety są głupie, małostkowe i nadają się tylko do jednego.

Gość barszcz czerwony
koszulka zielona na ramiączkach z motylem spódnico spodnie czarne w białe kółka czarne majtki czarny stanik...

Gość pindzia
ja mam jasne szare dresy spadające mi z dupy i szarą koszulkę niebieskie gatki i biały stanik

Gość Maurycja0022
MUNDUR .. WYKOPAŁAM W SMOLEKU.

Gość Maurycja0022
ŃS

Gość laurka1888
ja mam piżamę od leppera, jemu już nie potrzebna

Gość kjnsdgf
a ja mam majty od Amy Winehouse

Gość kobieta twoich marzeń.....
a ja załozyłam pampersa obsranego od mojego dziecka

Gość kalafiorow@
przebję Was;) spodenki z zółte pasy koszula z krótkim rękawkiem w kratkę czerowno-granatową ale mix :)

Gość Jastarninah
a ja się nie myłam od miesiąca, bo ciągle siedzę na kafeterii- portali dla kalek i ciągle zakładam durne tematy i sram pod siebie, bo nie chce mi sie chodzić do kibla. nazywam się lookrecja, albo martva jak kto woli i ogólnie to jest nas więcej.

Gość a jo mom
garnitur od armaniego majtki hugo boss zadowolona ?

Gość to teraz ja!!!!
spodenki jeansowe, bluzka bez rękawów (motyw safari:P) zielone stringi, stanika brak:P

Gość TU SIEDZĄ SAME KALEKI
bo nikt normalny nie siedzi ciągle przed kompem i nie ma już nawet o czym dyskutować bo taki jest ograniczony, chyba że jeździ na wózku i rusza się z domu, ale to zrozumiałe. Reszta to zdegenerowane zgniłki. Wystarczy to poczytać..

Gość a ja siedzę
Nago. :)

Gość To się nosi!!
Witam Moje Kochane!:)....Moda to już nieodzowna część naszego życia. Odwieczne problemy w co się ubrać i czy ubierać się modnie czy elegancko a może jedno i drugie. Która z Nas tego nie zna?:) Myślę,że Każda. Trzeba jednak wiedzieć,że Moda w dzisiejszych czasach jest jak każdy element rynku w mniejszym lub większym stopniu wyspekulowana i to dyktatorzy jej na potrzeby ogromnych koncernów jakie Nas ubierają,sterują naszymi namiętnościami.:) Jest jednak pewna rzecz jakiej nie da się kupić tak łatwo. To umiejętność stworzenia czegoś co stanowi wartość samą w sobie. Mianowicie chodzi mi tu o umiejętność rzadką już na nasze czasy co do wytworzenia wspaniałej i pysznej kiełbasy domowej roboty. Tak tak Moje drogie. Uwaga zatem podam przepis jakiego się trzymając będziecie zawsze z Siebie i z tego co zrobiłyście w pełni zadowolone:) Składniki ilość sztuk: 6 pętek kiełbasy 1 400 g łopatki wieprzowej, oczyszczonej i posiekanej w kostkę 1 ząbek czosnku 1 łyżka soli 1 szczypta mielonego czarnego pieprzu, lub do smaku osłonki lub flaki na kiełbasę. 1. W średniej misce wymieszać mięso wieprzowe z czosnkiem, solą i pieprzem. Położyć na czystej, gładkiej powierzchni i ugniatać ręką przez co najmniej 10-15 minut. Im dłużej się zagniata, tym bardziej miękka będzie później kiełbasa. 2. Namoczyć osłonki na kiełbasę w wodzie na 1-2 minuty. Przepłukać osłonki naciągając je na kran. Naciągnąć powłokę na lejek lub na manualną maszynkę do mięsa. Nakładać starannie mięso do lejka i pchać do powłoki, tak aby nie dostały się do środka pęcherzyki powietrza. Kiełbasa powinna być gruba. Od czasu do czasu skręcać osłonkę, formując pętka kiełbasy. 3. Umieścić kiełbasę w dużym garnku i zalać taką ilością wody, aby je przykryła. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na mały, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut. Po ostudzeniu kiełbasę można zamrozić. Przechowywać jak kiełbasę kupną. kielbasa Kiełbasa Babuni Metoda przygotowania Przygotowanie:2 godz | Gotowanie:1 godz 15 min Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!

Gość Cesarz Neron...
Każdego dnia chodzę w innych szatach i jeszcze mi się nie zdążyło aby się któreś powtórzyły