Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyqwertyqwertyx

KOBIETY SKAZANE NA SAMOTNOSC

Polecane posty

Gość qwertyqwertyqwertyx

powody? rozne.. choc dla mnie niepojete jest to dlaczego tak sie dzieje ze jedne laski maja facetow na pęczki a inne są wiecznie same.. powodow jest mnostwo. glowne? chyba.. -niesmialosc -fobie, nerwice -brak znajomych -spokojny temperament -introwertyzm -wyglad zewnetrzny..

Gość qwertyqwertyqwertyx
ja wiem ze jestem skazana na samotnosc, wszytskie pkty zgadzaja sie co do mnie.. moja matka tez oprocz jednej wpadki czyli mnie byla cale zycie sama, jakos zaden facet nigdy sie nia intereswoal a ona tez nie umie sie pchac komus na silę..

Gość qwertyqwertyqwertyx
mysle ze to przez polskich facetow, przecietny polak sam kulturalnie nie poderwie samotnej dziewczyny, chyba ze najebany karku na dyskotece lub jak mu sie sama narzuci, lub gdy znajomi wystawią mu jakas znajomą. kiedys bylam na wakacjach we wfrancji.. poznalam kilku fajncyh facetow , wlasnie z ich inicjatywy.. i tyle. po powrocie do polski uderzylo mnie w tedy jak ciezkow tym kraju poznawac ludzi w ogole..

Gość ale wy glupie jestescie i obse
gdyby to byla wina fectow, to nie byloby w ogole zajetych kobiet z powodzeniem, skoro jednak jedne laski maja powodzenie, a inne nie - znaczy sie, ze problem lezy w kobietach widac jestes nieinteresujaca i tyle. nie oferujesz soba nic szczegolnego.

Gość qwertyqwertyqwertyx
mysle ze mialabym wiele do zaoferowania, gdyby ktos chcial mnie poznac, bo potrzebuje czasu by sie otworzyc dla drugiej osoby.. ale nie jest to interesujace dla płytkich polaczkow, ktorzy maja w dupie wnetrze kobiety.. liczy sie tylko to czy dobrze wyglada, i w miare skladnie gada, nie jest nudna i wystarczy.. w polsce jest pelno samontych kalekich dziewczyn na przyklad. za granicą, np w ameryce pelno jest z kolei kalekich kobiet ktore maja zdrowych mężow. bo faceci za granicą potrafia dostrzec cos wiecej widocznie, maja wiecej jaj i odwagi by byc z kims innym niz reszta. tak sobie myslę ze tak jest.

Gość ale wy glupie jestescie i obse
oj naczytasz sie i naogladasz filmow i myslisz ze w PL jest zle a za granica super, g..o prawda

No nie całkiem g.. prawda bo tak jest i ja to też zaobserwowałam. Ale to tyczy się w ogóle ludzi. W Polsce większość ludzi kieruje się tym co ludzie powiedzą, co powie otoczenie, znajomi. Dlatego też osobom, które w jakiś sposób odbiegają czy to wyglądem, czy sprawnością od innych, ciężko jest znaleźć kogoś. Mimo że są to wartościowe, mądre osoby. Za granicą ludzie są bardziej otwarci na wszelakie odmienności.

Gość qwertyqwertyqwertyx
nom.. tak wiec wiem ze zawsze bede juz sama mimo ze niedlugo stuknie mi 30stka nikt nigdy mnie nie kochal ani kochac nie bedzie.. smutne to , bo podczas gdy inne dziewczyny ciesza sie ze są kobietami ja czasem zaluje ze nie jestem facetem, mysle ze jako gej mialabym wieksze powodzenie i wiecej radosci w zyciu..

Gość dziewczyny powiem wam
Dziewczyny nie umartwiajce sie lepiej być samemu niz z kimś kogo sie nie kocha

Taa, też zawsze już będę sama, skoro nie miałam powodzenia i wciąż go nie mam. Ale ja nie jestem nieśmiała introwertyczką. Po prostu jestem głupia, brzydka i nudna - oto powód.

Gość mamy spore szanseeeee
Rhovanion witaj w klubie :D Zgadzam się z wami. Zwłaszcza z tym, że faceci za bardzo przejmują się opinią otoczenia i swoich często mało rozgarniętych kumpli. Dlatego laska musi przede wszystkim dobrze wyglądać albo dobrze się sprzedać. A najlepiej to obie te rzeczy.