Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna uhuhana

Wiem że moja siostra zdradzała swego męża powiedzieć mu?

Polecane posty

Gość anna uhuhana

W trakcie naszych intymnych zwierzeń, pyznała mi że podczas swojego małżeństwa miała kilka romasnów z innymi facetami, co mnie zaszokowało bo ich małżeństwo wyglądało na idealne, zastanawiam się czy powiedzić o tym jej mężowi

Gość Marek-ux
Człowiek nie jest stworzony do monogamii, dobrze że uszczęśliwiała innych. Gratulować

Może do dla Ciebie wyglądało dobrze ich małżeństwo...nie wiesz jak było na prawdę jak Ciebie przy nich nie ma... mogłeś zapytać się czemu to zrobiła... i nic mu nie mów to w końcu Twoja siostra !!!

Gość Ups..........
Nie mów szwagier może odejść,siostra się na Ciebie obrazi i możesz mieć z tego więcej złego niż dobrego a Oni mogą być jeszcze ze sobą b. szczęśliwi.

Gość orsay200
Nie rozumiem jak w ogóle możesz mieć taki dylemat. Siostra ZWIERZYŁA się Tobie. Potrafisz dotrzymać tajemnicy? :o Poza tym to co z boku wydaje się idealne, nie zawsze takie jest. Jeżeli chcesz rozwalić jej małżeństwo i na zawsze stracić siostrę, to śmiało - idź i powiedz wszystko szwagrowi. A najlepiej, to zostaw ich w spokoju, to nie Twoje życie i nie Twoje problemy. Jak czytam takie tematy, to dziękuję rodzicom za to, że jestem jedynaczką i nikt na mnie nikomu nie nakabluje.

Ciężki przypadek życiowy, też należę do osób które chciałyby wiedzieć o takiej przykrej sprawie ale są też osoby który zdecydowanie wolałyby nie wiedzieć.Myślę że lepiej znasz szwagra od nas i musisz sama zdecydować.