Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.o.aśka

Czerwiec 2012 - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość j.o.aśka

przyszłe mamy z czerwca 2012 - łączmy się :) Otwieram topik:)

Gość a co z majem?
jeszcze kwietniowe się nie skończyły, majowe nie zaczęły a ty już czerwca szukasz?

He he żeby być mamą czerwcową to trzeba we wrześniu zajść w ciąże, a z tego co się orientuje to mamy sierpień. Mamy czerwcowe w październiku się dowiedzą, że będą mamami. Ktoś tu się chyba trochę pomylił ;)

Gość tegoroczna czerwcówka
witajcie:) trzymam kciuki za Was i Maleństwa. Moja córunia właśnie 3 miesiące skończyła...samo szczęście:)

Gość nie no....
tegorocza czerwcowka, za kogo trzymasz te kciuki? bo tu zadnej na czerwiec nie ma ...dopiero w ciaze beda zachodzic,czaisz?

Gość jakas prowokacja marna
Ja testowałam 1 pazdziernika, a termin mialam na 3 czerwca wiec to niemozliwe ze juz są terminy na czerwiec 2012 !!!

juz chyba CZERWCÓWKI 2012 mozna uznac za otwarte :-) Termin mam 6 lub 7.06.2012 Dwie kreski na tescie i wielki strach po plamię, wiec trzymajcie kciuki

Gość nie no....
ja pierdole,ledwo was pare a to juz trzeci albo czwarty topik wezcie sie kurwa idiotki ogarnijcie

dzięki za wsparcie Chyba czuje tylko stres i stres... bo chce zeby sie udalo. Z pierwsza ciaza tak nie bylo. Druga .... niestety... wiec moze ta :-) Przydałby sie braciszek albo siostrzyczka. Do lekarza sie jeszcze nie wybieram.I tak za wczesnie aby cokolwiek przesadzic. Wiec zwolnilam zycie i odpoczywam...

Gość chciałabym a boje się
ja nie jestem czerwcówką 2012 ale chciałabym być, może jak się szybko zdecyduje to jeszcze zdąże :D mamy synka 2,5 roku prawie i akurat byłoby 3 lata różnicy, zawsze chciałam małą różnicę wieku ale wiadomo ciężko się od razu zdecydować. chciałabym ale nie wiem czy dam radę z dwójką... poza tym zamierzałam teraz iść do pracy a jak teraz nie pójdę tylko po następnym dziecku to po 6 latach przerwy znajde coś? tyle obaw rozterek

chyba nigdy nie ma właściwego czasu!!! praca zawsze się znajdzie. A dzieci są tylko teraz. Radość której nie można z niczym porównać, choć i ciężka praca. Trzymam za Ciebie kciuki, niezależnie od decyzji

Gość rutinka
Nie wiem czy się cieszyć czy jeszcze z tym poczekać, ale dziś zrobiłam test i są dwie kreseczki lecz jedna z nich jest b.mało widoczna, bladziutka... dziś powinnam dostac okres, ale go nie ma :) Poczekam jeszcze 2-3 dni i powtórze test. Jeżeli wyjdzie pozytywny to termin wyliczyłam na 13 czerwca 2012r. We wrześniu była pierwsza nasza próba, mam nadzieje, ze od razu udana! Trzymam za resztę kciuki, pozdrawiam :)

Gość maminek 3
rutinka - gratuluje raczej na pewno jesteś w ciązy, ja tez tak miałam, 1 test 4 dni przed @ jedna kreska, 2 test dwa dni przed @ 1 kreska + druga bardzo bardzo słabiutka, w dzień w którym miałam dostac @ juz dwie wyraźniejsze kreski. Pamietaj testy rób z pierwszego porannego moczu. Z moich wyliczen ja mam termin na 10.06.2012 :)

To gratuluje!!! @ nie mam drugi dzień, zrobiłam kolejne dwa testy (nie wytrzymałam) i na obu pojawiły sie również dwie kreseczki.. słabe bo słabe ale są :) Marzył mi się termin na czerwiec i wierze, ze się uda!

Gość dobraaaa rada
ja robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszła bardzo słabiutka kreseczka to zamiast kupić drugi test wolałam iść na krew jest bardziej pewne jak te domowe, jeszcze tego samego dnia poszłam i ciąże wykazało, no tylko że ja styczniówka jestem ale dziewczyny życzę wam aby wszystko było w porządku :)

Gość niuska-laluska bam bam
Ja jestem czerwcowa mamuska-Jak ten czas leci pamietam jak dowiedzialam sie o ciazy, a teraz w pokoju obok lezy prawie 16 tygodniowe sloneczko-moj najwiekszy skarb.Powodzenia czerwcowe przyszle mamusie...

Gość maminek 3
I jak czerwcowe mamusie się czujecie? Ja ok, nie wymiotuję, nie mdli mnie, bóle brzucha które miałam przez parę dni minęły, a w dni w które miałam miec @ miałam brązowe plamienia i one już tez się skończyły, więc...... jest ok.. a jak tam Wy się czujecie ?

Gość ratatatata
hej, ja wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży.. Nie wiem czy to będzie czerwiec, bo dopiero w środę idę do lekarza i się dowiem dokładnie... Już nie mogę się doczekać. :)

Cześc dziewczyny czy mogę się do was dołączyć? Ja dwie kreski zobaczyłam 30 września byłam u lekarza niestety jeszcze nic nie było widać kazał zrobić bete zrobiłam wynik 288.5 teraz idę w czwartek może coś będzie już widać.W tej chwili mam przepisaną luteinę lekarz uznał ciążę wysokiego ryzyka ponieważ bardzo długo się staraliśmy(2 inseminacje,oberacja, badania) ale to rozmowa na inny czas.Powiedzcie mi czy wy macie jakieś wymioty?Bo mi nic nie dolega może jakieś mdłości delikatne zero senności.

Gość ronal20000
jestem w 14 tyd. i ani razu nie milam mdlosci ani wymiotow

Gość 87Samantha87
Ja mam termin na 12 czerwiec 2012 :D Jestem w 5 tygodniu ciąży potwierdzonej przez gina i test. W poniedziałek lekarz sprawdzi czy Ono rośnie :) Jaks się czujecie? ;))

Gość 87Samantha87
Ja czasem mam lekkie pobolewanie w brzuszku, powiększone piersi i żyłki, ale bolą tylko przy dotknięciu. Jeśli chodzi o mdłości to są ale nie prowadzą do wymiotów, np. dwa tyg. temu zrobiło mi się niedobrze od piwa :D a potem od zapachu papierosów (sama nie palę ale nigdy mi nie przeszkadzało jak ktos to robił:) Od 3 dni wiem, że jestem w ciąży i już nie tykam alkoholu.... Drugi raz zrobiło mi się niedobrze na widok rosołu (który przecież lubię) itp. Ale od 3 dni ich nie odczuwam ...

87Samantha87 cześć ja własnie też dziś wróciłam od lekarza i mam termin na 2.06 ale lekarz powiedział, że prędzej będzie to 14.06 bo niestety ale cykle nieregularne.Ja też właśnie żadnych wymiotów tylko mdłości,żyłki na piersiach czasami je poczuję ale tak żeby bolały to nie i czasami bóle podbrzusza.Mam nadzieję, że będziesz zaglądać tu bo chciałabym mieć z kim pogadać o tym wszystkim tym bardziej że my długo się staraliśmy o ciążę.

Gość 87Samantha87
jagodax2 istnieje jeszcze jeden wątek o czerwcu 2012 i tam też zaglądam. Bardzo miło będzie mi wymieniać się zTobą wątpliwościami, bo jest to moja pierwsza ciąża . Jestem dopiero w 5 tygodniu , lekarz nie powiedział mi nic konkretnego, gdyż na USG niewiele było widać. W poniedziałek idę zobaczyć czy Maleństwo rośnie. Termin mam na 12.06.2012 Lekkie bóle i mdłości mam ale to nic męczącego. Jestem bardziej senna, szybciej się męczę, chodzę cieplej ubrana, bo bardzo chciałabym w czerwcu urodzić zdrowe dziecko, ale to dopiero początek. Napisz jak Ty przechodzisz ciażę, jakie masz obawy i niepokoje, co Ci radzi ginekolog ? Pozdrawiam Ciebie i Twoje Maleństwo :))

Gość Daga_OLsztyn
No ja dzisiaj test zrobiłam i wyszły mi II krechy:)To moja druga ciąża, poprzednią poroniłam w 8 tygodniu. I po 3 miesiącach znowu jestem w ciąży:)teraz musi się udać:)Z objawów: bolące sutki, przytyłam troche, chodź więcej nie jem(pewnie woda), biegunki, i chodź paliłam papierosy, w tamtym tygodniu zapaliłam tylko 4 w przeciągu całego tygodnia i nie chciało mi się palić, chodź mnie nie odrzucało. Teraz palenie i alkohol odkładam mam nadzieje, że na jakiś rok:)