Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria antonietta

kaczyński BŁAGAMY WRÓĆ !!!

Polecane posty

Gość maria antonietta

zobaczcie co się dzieje teraz, podwyżka VAT, zaostrzona ustawa o ochronie dzieci (mogą zabrać bez wyroku z miejsca), zaostrzone ustawy o ochronie zwierząt które nie pomagają zwierzętom a tylko określonej zainteresowanej grupie (związek kyn, fundacje, schroniska i wszystko co zarabia), kolesiostwo i grupki znajomych decydują o wszystkim !!!!!!!!!!!! Modle się, żeby wygrał Kaczyński On tylko może zagwarantować normalność w tym kraju

Gość chyba z tobą coś nie teges
Kaczyński idąc zimą na msze , złamał sobie rekę, a ma kraj poprowadzić????? Chyba nawet kutasa poprowadzić nie potrafi i szcza po ścianach....

Gość KASSSSSANDRA
ciężko się nie zgodzić teraz dobrze jest tylko bogatym :(

Gość chyba z tobą coś nie teges
po forum krążą aimboty te niepełnosprawne cioty sklejaj żółwie code: jestem cwelem 🖐️

Gość po egzotycznej koalicji
w rządzie Kaczora, Samoobrona, LPR, , Endriu Lepper samobója strzelił, a Giertych go po sądach ciąga, i jeszcze tego psychola dopóścić do koryta...

Gość pis jest bez szans
wybory w walbrzychu pokazały jak dołującą partią jest obecnie ludzie nie wierzą już kaczorowi, bo to nieudacznik

Gość pis jest bez szans
ps pracuje w budżetówce :classic_cool:

A ja myślę, że mają tak dość Tuska, że zagłosują na cokolwiek byle się go pozbyć. Mi tam Kaczyński też nie podchodzi do końca, ale jaki mam inny wybór ?

Gość Alicja 1983
Alergija!! Mamy tak dość tego Tuska, że znowu zagłosujemy na PO, żeby tylko tego żałosnego kaczora nie dopuścić do władzy.

Gość ty dziecino
horrory lubisz ?! Kaczyńskiego ci się zachciewa ? Brrr... Jak to było z tą głupotą i gołębicą ???

jest w PiS dużo ludzi zacnych i mądrych, ale prym wiodą, przygłupy i faceci co powinni juz być na emeryturach. Kaczor jest tak koszmarnie głupi, że co wyjdzie i coś powie w tv, to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać, teraz wymyslił szoł z ceną benzyny, a sam kutas połamany zwiększył akcyzę za swoich rządów. Czy niema kogoś młodego, coby tego wariata wysadził z siodła???????

Na szczęście wyborcy to nie tylko bogata elita, ale też biedni ludzie ze wsi, katolicy, rolnicy itd. Ich raczej nie ma na forum. Ja wierzę, że PIS ma szanse :)

Gość Alicja 1983
Moja nieskończona mądrość to efekt niezwykle wymagających i trudnych studiów zarządzania :)

Gość lwtb wazny pan
TUSK to najlepszy premier ever a Kaczyński to psychopata, który boi się ludzi i jest nieudacznikiem zyciowym

Gość 3246624623
Jeśli w nadchodzących wyborach nie wygra PO to będę przez kilka godzin biegał nago po mieście, policja mnie nie zwinie bo zbyt szybki jestem, a moją pała jest dłuższa niż ich. Jeśli natomiast PO wygra - emigruje, wam też polecam. :D

Gość możesz się juz pakowac
kilkanaście procent przewagi nad PIS to jest mój drogi kilka milionów głosów :D

Gość JarosławeKaczyńskie
Alik mi choruje :o :(

Do tego co napisała autorka postu dodam jeszcze jesienne głosowanie nad wyrzucaniem ludzi na ulice. Wszyscy którym podwinie się noga pójdą na dworzec zimą, matki z dziećmi, kalecy itd. Teraz jest dla was pieknie, bo macie pieniądze a niech wam się nie daj boże podwinie noga i możecie być na miejscu tych ludzi :( Życie jest naprawdę nieprzewidywalne..

"Jeśli natomiast PO wygra - emigruje, wam też polecam" Też to rozważam bardzo poważnie :(

Gość hmhj
a gdzie takie nieudaczne stworzenia jak wy mogą wyjechać i po co? z czego bedziecie życ zagranicą warchoły śmierdzące, z socjalu jak tutaj biedoto pisowska? :D

"z czego bedziecie życ zagranicą warchoły śmierdzące, z socjalu jak tutaj biedoto pisowska? " wyobraź sobie, że zamierzam prowadzić własną działalność tak jak to robiłam do tej pory w Polsce. Niestety tutaj prowadzenie małej firmy to koszmar. Ostatnimi czasy ledwo wyrabiam na opłaty. Cóż, przetargi wygrywają łapóweczki i kolesie.

Gość 474638567
Włączcie szybko TVP1, Tusk ze skwaszoną miną, zmuszony przez ludzi od wizerunku, odwiedził poszkodowanych przez tornado paprykarzów :D

był Kaczyński i szeryf Ziobro i co mieliśmy? Prowokacje zamiast, łapanie prawdziwych złoczyńców..... o szóstej rano na Śląsku , aby zrobić pokazówkę, w Dzienniku tv, jak to łapią przestępców, albo piękny Tomek łapóweczki paniom wręczał i by zwiększyć wykrywalność, ale ta trumna Blidy będzie początkiem ich końca.

Gość retgeuytu54
Śląsk to przecież nie jest Polska. :) Sami Ślązacy tak mówią, a prowokacje były po to, by wyłapać lepkie ręce.

"albo piękny Tomek łapóweczki paniom wręczał i by zwiększyć wykrywalność, " To nas bezpośrednio nie dotyczyło a to co się dzieje teraz dotyka zwykłych ludzi, którzy nie mają układów i możliwości kraść "zgodnie z prawem"

by wyłapać lepkie ręce, coś ty sie kurva z kutasem na łby pozamieniał? Była żona Pazury, co ona znaczyła, chyba nie dała dupy Kaczorowi, to ja gnębili....

Gość 6357634563
Oho, pudelkowicz :)Wyjdź, bo obniżasz drastycznie poziom. :D

zadałem sobie tyle męki i przeczytałem to co napisał Kaczor, i nie potrafię zrozumieć, jak ten matoł obronił doktorat, chyba studenci mu napisali.....