Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfslsklksjdlksjdlakjdas

Kogo wolicie PIS czy PO?

Polecane posty

Gość sonia0087
oczywiście pis

Gość Dziewczyna..
OCZYWISCIE ZE GLOSUJ NA PIS!!! Adam Michnik- redaktor naczelny Gazety Wyborczej tuba propagandowa PO, syn Ozjasza Szechtera, członka Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy przyrodni brat Stefana Michnika kapitana Ludowego Wojska Polskiego, oskarżanego o zbrodnie stalinowskie- sędzia i adwokata w jednej osobie. Matka Michnika zagorzała komunistka. I dalej uważacie że mamy do czynienia z obiektywizmem w mediach typu GW, TVN, itd, czy już raczej grą do jednej bramki!! To nie są polskie media, sprawdźcie kapitał założycielski firm medialnych kto , gdzie , ile, skąd a poznacie ich prawdziwe intencje!!

Gość ygfls
Zagłosuję na PIS i mam nadzieję,że bardzo skrupulatnie rozliczą PO z ich destrukcyjnych rządów.

Gość co ta PO zrobiła
takiego destrukcyjnego?

Gość sdfgsvzdzvv
no to nie ma po co głosowac na PiS skoro nie ma z czego rozliczać PO.

Nie ma sensu głosować na żadną z tych partii:P.Obydwie są antypolskie:P.Wysyłanie wojska na mięso armatnie włażenie żydom,usańcom oraz wewnętrznym wrogom czyli różnym klechom i nie tylko w zad itd.:P.

Gość bananowy song
wcisnelam ;) glosuje na pis

Gość osobiście wolę
PIS

Gość natala888
tylko totalne lemingi dadza sie nabrac na piekne slowka Donalda, trzezwo myslacy wybiora PiS

Gość oby było ich wielu
bo nie wyobrażam sobie dalej PO :(

Gość pis nie ma żadnych
szans. na szczęscie dla wszystkich normalnych Polaków

Gość mam 19lat i
cieszę się,że moge zagłosować na Jarosława Kaczyńskiego :) PIS tylko i wylącznie,niestety coś czuje,że przegrają bo dużo młodych kieruje się tzw."modą" na kaczora nie bo siara ,wszyscy się z niego śmieją,że jest niski ,źle wygląda,nie umie zaśpiewać hymnu itd.bo to jest dla nich najważniejsze..i mają polaczki los jaki zgotował im teraz rząd.. czy wy naprawde jesteście ślepi i nie widzicie jakie nas przykrości spotykają od momentu opanowania kraju przez PO? jestem z zachodu tu jest wiocha 3/4 ludzi nie ma zielonego pojęcia o życiu,o polityce.. mają w dupie i głosują tak jak kolega z ławki.. :Owstyd mi,Boże jacy ludzie są naiwni ,zadłużają nasz kraj,nic konkretnego ani pewnego nam nie oferują ,a tylko jakieś wymagania mają.. ludzie nie bez powodu wyjezdzają za granice za lepszym życiem.. błagam was zastanówcie się i nie patrzcie na rodziców ,czy na babcie ...sami posłuchajcie i nie kierujcie się głupotami typu ubiór,bo jest zarozumiały,bo jest nieprzyjemny,bo źle mu patrze z oczu itd. itd. każdy jak jest zdenerwowany,jak czuje się jest duże prawdopodobieństwo ,że przegra to robi się naprawde nieprzyjemny...Kaczyński jest skromnym człowiekiem,mógłby żyć i z tego co ma na koncie,ale nie chce dopuścić,aby nasz kraj zszedł zupełnie już na dno..zastanówcie się ..niech sobie mnie krytykują teraz mam to w dupie ja jestem za PIS-em !

Gość a moze nie chcą
głosować na kaczyńskiego bo kaczyński juz parę razy został skazany przez sąd za kłamstwa? bo z leppera zrobił premiera?

Gość a moze nie chcą
nie moze żyć z tego co ma na koncie bo nie ma konta

Gość sratyn na orange
A ja mam rente i mnie to wali ale też najlepiej jakby moim sąsiadom się nie poprawiło więc zagłosuje na PO. Wode bierzącą - mam, prąd - mam, na głowe mi nie pada - nie pada, więc czego tu chcieć jeszcze. W Somalii mają gorzej, w Keni mają gorzej, w Afganistanie to już najgorzej.

Gość ja glosowalam cale zycie
na po ale teraz juz wiem ze lepiej dla polski juz nnic nie zroibia, ja glosuje na sld, nie glosuj na pis, odkad pamietam kacztnski zawsze wykrzykiwal wladza, wladza, wladza, a to nie dobrze, takze ja glosje na sld, po pokazalo co pokazalo a w pisie jest zbyt duzo żądnych i cwanych osob

Gość beendziecie inaczej piszczeli
ja PO wprowadzi euro

Gość ./......................../
nie idźcie na wybory bo to i tak niema sensu

Gość Atamanan Ryps
Ja tylko na PO, przeciw PiS, popierałem zawsze Jaruzelskiego. Zresztą do dzisiaj protestuję bo Generał nas uchronił przed interwencją radziecką. Tusk stara się bronić Jaruzelskiego, Komorowski jeszcze bardziej, dlatego głosuję na PO. Mam 52 lata, mieszkam w Nowej Hucie na Osiedlu Słonecznym. Uważam że Kaczyński chciał wprowadzić reżim. Nie chcę tego, głosuję na Tuska. Ktoś pisał o rencie, mam ale dorabiam duże pieniądze, bez problemu- dzięki PO. Pomyślcie na czym.

Gość wybieram mniejsze zło
i głosuję na pis

Gość karolina88aw
- "niestety coś czuje,że przegrają bo dużo młodych kieruje się tzw."modą" na kaczora nie bo siara ........" - Ilu tych młodych "nowoczesnych" jest ? Banda oszołomów w necie ? Banda co wstydzi się wiary w Boga, własnych rodziców, obciachu, tradycji ? Jest jeszcze świat inny niż komputer = REALNY :) Wyjdź, pogadaj z ludźmi. Nikt nie chce Tuska. Wszyscy chcą głosować na Pis.

Gość rozumiem że to jaja sobie
robicie, bo nie znam osobiście nikogo, kto chciałby głosować na Jarka

Gość głosuję na po
:classic_cool:

Gość cze owieczki
pokacie tzytze :)

Gość kasia maria janik
może PIS to nie wymarzona opcja, ale innej nie ma. To co dzieje się za tuska to ludzkie pojęcie przechodzi.

Gość głosuję na pis niezalo
:classic_cool:

Gość ja głosowałam na
Jedna Rosja :classic_cool:

Gość nnhhnhgjhgngh
a kiedy sie glosuje ??

Gość wettewtw
w październiku albo listopadzie