Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfslsklksjdlksjdlakjdas

Kogo wolicie PIS czy PO?

Polecane posty

bo nie wiem na kogo głosować :(

Gość obyty z tanim winem
Najlepiej na PPPP czyli Polską Partię Przyjaciół Piwa, bo ktoś kto lubi piwo nie może być zły :classic_cool:

Gość cham solo
to sztuczny podzial nie ma roznicy miedzy tymi dwoma partiami, podzielili sie zeby sie z sld co 4 lata przy korycie nie zmieniac

widzę, że zdania podzielone, ale ja w sumie zagłosuje na tego, kto będzie miał więcej w sondażach :)

Gość młodaaaaaaaaaaa
PIS

Gość trahamciagm
z dwojga zlego lepiej PO. trzeba być mocno pokrzywionym, żeby zaglosować na PIS :o przecież to jedynie wstyd i kompromitacja przed europa..

Gość po egzotycznej koalicji
wybór między dżumą a cholerą, choć PO lepiej, bo PiS to wstyd przed Europą, i jeszcze na dodatek ten belzebób z Torunia o. Rydzyk.....

Gość mozIllIa fireffox
z dwojga zlego PIS. mniejsze zlo. troszke

Gość ??!!!dddd
PiS

Gość janek p-n
PiS

Gość wujek mundra rada
PIS

Gość JozinH@wd
POLECAM PIS NO WEŹCIE LUDZIE NA LOGIKE, TUSK OBIECYWAŁ ŻE WSZYSTKO ZMNIEJSZY I CO, DŁUG ROŚNIE CHLEB PO 5 ZŁ CUKIER DROŻEJE ITD pozatym ja to bym zrobił jajo i zagłosował na Palikota :P

Gość qwedfg
tylko PIS moze przywrocic normalnosc w Polsce

ja na nikogo nie glosuje, wszyscy to mafia i zlodzieje. nic dobrego mi nigdy nie dali wiec i ja nie przyloze palca do tego by ktorakolwiek z tych partii miala moj glos. dno dno dno. polski rząd to syf az strach. a jak ktos prawde chce mowic to zaraz sprzatna go i po sprawie patrz- ś.p. Lepper -ostatni z prawdziwych. to jest wlansie ta zaklamana zlodziejska mafia na ktora mam niby isc glosowac.

Gość ptasiek nastroszony
to ile zajebał PIS z FOOZ przepoczwarzajac sie z PC?

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
a ja jak co roku nie pójdę na wybory, nie odpowiada mi ani jedno ani drugie:o

Gość exwyborca PO
PiS

Gość vbgbhgnj
kiedys wolalam po, teraz zdecydowanie pis - bo przynajmniej za pisu kieszenie nie były puste kurwa :O a tak wogóle to najbardziej jestem za jkm

Gość QwErTyZ
pis bo idioci z po przegłosowali gmo czym skazują przyszłe pokolenia na bulenie kasy na leczenie...

Nie ma na kogo głosować w tych wyborach. PO nie dotrzymuje obietnic, a PiS zrobil się jakiś nadpobudliwy. Może jakaś inna opcja?

Gość yyyyyyyyyyyyyhymm
i jeszcze ta prywatyzacja szpitali - kurwa nie po to pielegniarki strajkowały żeby teraz zarabiać o połowe mniej :O

Gość tusk sam straszył
tak tusk przemawiał podczas błękitnego marszu w 2006 r Tutaj ponownie przemówił Donald Tusk: "Spójrzcie na to miejsce - tu jest Polska!". Lider Platformy mówił o pięciu wielkich marzeniach Polaków: by młode pokolenie Polaków wykorzystało wielką szansę wywalczoną w 1989 r. i w kraju chciało budować swoją przyszłość; by polskie rodziny żyły lepiej i czuły się bezpiecznie; by ludzie starsi i potrzebujący mieli zapewnioną skuteczną opiekę i elementarną pomoc; by władza szanowała człowieka, jego wolność, godność i prawa; by Polska budziła szacunek i sympatię w Europie, i świecie, i miała władzę, której nie musiałaby się wstydzić. tego nie zobaczysz w telewizji Nigel Farage Miażdży tuska w Europarlamencie (6.07.2011) http://www.youtube.com/watch?v=F7NxyHYChP4

Gość tusk sam straszył
Raport Głównego Urzędu Statystycznego - Zatrważające ubóstwo Blisko 5 milionów Polaków żyje w skrajnym ubóstwie - wynika z najnowszego, zatrważającego raportu Głównego Urzędu Statystycznego. 4-osobowa rodzina znajdująca się w takim położeniu ma na swoje miesięczne utrzymanie mniej niż 960 zł, czyli najwyżej 8 zł dziennie na osobę. Pojedyncza osoba, która żyje w skrajnym ubóstwie, to taka, której miesięczne dochody wynoszą maksymalnie 350 zł, czyli 11 zł na dzień. Prawie 7,7 mln rodaków mieszka w rodzinach, które na swoje wydatki mają mniej niż wynosi tzw. ustawowa granica ubóstwa. Została ona wyznaczona dla 4-osobowej rodziny na mniej niż 1226 zł miesięcznie, czyli co najwyżej 10 zł na członka rodziny dziennie. BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ

Gość byt bezosobowy
wybieram PIS

Gość ferdek niekiepski
ja tez wybieram Pis, tylko za Pisu bylo w miare normalnie a jak byly jakies afery to w wiekszosci byl to wymysl mediow, tak jak teraz z tymi naciskami - Czuma (z PO) jasno powiedzial, ze nie bylo zadnych naciskow, ale przez cale lata media najezdzaly na Ziobre