Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinciapaula

CZY WARTO IŚĆ NA OTWARCIE GALERII HANDLOWEJ??

Polecane posty

Gość Noeshfdkjvbd
jestem z Kielc, ale nie idę, bo mnie stratują. W sumie to wielka podnieta jest, bo do tej pory w Kielcach cztery sklepy na krzyż były.Z jednej strony bardzo dobrze,że będzie ich teraz więcej i np. wszechmocny Daglas czy jak mu tam przestanie być już wszechmocny ,z drugiej nie spodziewam się rewelacji. W sieciowkach między miastami jest spora różnica w asortymencie. Na większe zakupy jeżdziłam do Krakowa ,Lodzi albo Warszawy, bo w Kielcach wyboru nie bylo. Zobaczymy jak będzie teraz. Paulincia może skombinuj sobie zaproszenie na 18, dla tzw. Vipów, tłok mniejszy, ale ni chu, chu nie wiem skąd można je zdobyć, sma skorzystałabym chętnie. Siostra mojej znajomej dostała zaproszenie z pracy, tam rozdawali.

Gość oj boże mój jedyny!
Toć bedo dawać! A to szykowne czapeczki, a to kolorowe baloniki wsam raz dla dziecisk, a to jak panisko kiełbache z griela zjesz, a to inszego dobra wiela! A to ludiska jak na mszy obaczo cie! A ta pyta sie jak głupia jaka! :O

CK to moje miasto rodzinne, już tam nie mieszkam ale bywam u rodziny. Ja bym się tak nie rzucała na otwarcie - oni doskonale wiedzą, że przyjdą tłumy dlatego te "promocje" nie będą takimi prawdziwymi promocjami. Wiadomo, że ludzie podjarają się nowymi sklepami, których wcześniej w Kielcach nie było. Laski przesataną wreszcie jeździć do Krakowa, żeby kupić coś z Zary czy Stradivariusa, ehhh sama pamiętam te czasy:) Moja rada - odczekam chwilę aż ten bum się skończy, bo wtedy będzie naprawdę taniej. Chociaż już wchodzi kolekcja jesienna, więc na duże obnżki bym nie liczyła.

Gość paulinciapaula
a o co chodzi z tymi wejściówkami VIP??? do czego one uprawniają"??

Gość ja tez bym chciala wiedziec!!!
lp

Gość ja byłam na otwarciu
i sa normalne ceny w sklepach

Gość Noeshfdkjvbd
Zielony chwast- no właśnie. Ale nie nastawiam się że szał będzie w tych sieciowkach jesli chodzi o wybór. 18 - dzień wcześniej też otwarcie będzie, ale wlasnie na te zaproszenia, więc teoretycznie powinno być mniej tłoczno.

Gość zycieprzemija
nie nastawiaj sie

Gość przecież się nie nastawiam
o co chodzi?????????????

Gość Windows ma tablicę znaków
ja tam nie poszłabym -będzie mnóstwo ludzi i pewnie zrobią wielkie zamieszanie. Widziałam jak na otwarciu jednej galerii tak się pchali że prawie drzwi wyłamali przy wchodzeniu.