Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Uzywal ktos Garnier czysta skora,zel oczyszczajacy przeciw zaskornikom za 13 zl

Polecane posty

jest taki niebieski. Jest tez drugi z garniera ale juz za 17, 18 zloty. dzis sobie wlasnie ten kupial, jak wam sie wydaje, bedzie dobry? bo wlasnie go uzylam, i 1 wrazenie jest b. dobre. :) http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/product.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS%5EPRD_SKINCARE%5EOILY_SKIN%5EOILY_SKIN_DISCOVER%5EOILY_SKIN_RTN1&prdcode=P10001

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
Ja używam garniera ale 3 w 1

Gość Zdrowe macierzyństwo
ja go uzywalam i podraznil i wysuszyl mi skore takze mozna bylo ja sciagac

Gość źle mi jest.
a ty jaka masz cere autorko?masz tradzik?

Gość dvfdfvefvfvdvd
ja nie uznaję tej firmy wiec jej nie poleacma

mam cere mieszana i trosze tradziku ale zaden mi tak nie podraznil teraz uzywam under twenty anti acne i jest ok

tak, mialam tradzik od 5 kl podst. od ponad roku nie mam juz problemow, jednak widac z bliska ze skora jest nieidealna, zawsze tam cos jest, czolo jest gladkie i nie ma blizn, ale na skroniach tak. kolo brody w strone ucha chodzi mi o zakonczenia kosci zuchwy. tam jest masakra i nic nie pomaga, ciagle sa jakie bule(bulwy)

no ja wlasnie tez uzywalam under 20 anti acne. super sprawa i na prawde rowniez moge go polecic!!1 tylko ze ja mialam jakos darmowy produkt do jakiegos kremu i byl tylko w 20 ml..czyli nie wiele :( Gdzie moge dostac normalne rozmiary tego zelu 3w1 ?:)

rossman albo natura tam powinny byc napewno

Ja używałam z garniera 3 w 1, wrażenia całkiem pozytywne, ale niestety był za słaby na moje syfy :( Miałam również maseczkę rozgrzewającą, a to akurat była rewelacja!

Gość dvfdfvefvfvdvd
masz takie problemy zapewne dlatego ze uzywasz takich gownianych produktow :( niszczysz sobie buzie :(

ja? policzki sa w porzadku, ciesze sie z nich, a skronie mozna wlosami przykryc....niestety musze w jednym miesc wlasnie korekt. uzuwac.

sama uzywaz gownianych protuktow nigdy zaden zel nic mi takiego nie zrobil tylko ten wiec pierdol sie

Gość dvfdfvefvfvdvd
to nie bylo do ciebie :O

ups to sorry nie potrzebnie tak reagowalam wybacz

Gość ginekolog serio
Zacznij się bzykać bo wygląda to na typowy, dziewiczy trądzik :D

Gość twqarzvgcv
smaruj sperma pomaga

Gość nie widziałam twojej cery
lepszymi kosmetykami są: podstawa to mydło (w kolejności białe, szare siarkowe), napary ziołowe (wywar rumianku, szałwi itd), tłuszcze (olejki np podstawa z pestek winogron, wazelina, z drzewa herbacianego). Perfumy z bazą piżmową. Zależy od skóry i sytuacji. Trzeba dobrać. Efekty lepsze ale trzeba najpierw myśleć a potem kupować

Gość dvfdfvefvfvdvd
akurat wazelina w zyciu nie polecalabym smarowania twarzy. tworzy ona jak inne pochodne ropy naftowej, na skorze warstwe okluzyjna, ktora to zaburza fukcjonowanie gruczolow w skorze i nie pozwala jej oddychac. tluszcze, oleje tak, ale tylko te roslinne.

moze, ale wole cos co jest znane, jakbym sie zaczela pytac o to co ty mi napisalas, to nikt by nie skumal o co biega, wiec wiesz:P Teraz ogolnie uzywam takie zelu z ziaji, byl w aptece na promocji za 12 zloty, do tego byl tez krem nawilzajacy redukujacy tradzik. uzywam go 2 razy dziennie, czasem 1. skonczyl mi sie piling to mialam sobie kupic z lirene ale nie bylo. potem w plazie w rosmanie zobaczylamwlasnie garnier zielony winogronowy 150 ml za 13 zloty, mialam go kupic, ale sobie odpuscilam. wkoncu dzis kupialm sobie ten co pokazalam :) bede go yzywala co 3 dni jakos :P czy lepiej czesciej?:)

Gość dvfdfvefvfvdvd
przy zaognionych zmiana skornych najlepiej peelingi w ogole sobie darowac

to nie jest taki typowy piling, ma tylko takie malutkie kuleczki pielingujace, ale na bazie zelu:) i nie mam teraz buzi zaognionej, tylko taka biala na czole/policzkach/brodzie...jest tam problem jak napisalam