Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAGODZIANKAxD

Szukam przyjaciółki/przyjaciela

Polecane posty

Mam 18 lat i poszukuję kogoś do pisania sms-ów, spotykania się (o ile będzie to możliwe), rozmawiania a także wspierania w trudnych chwilach... Ps. Jestem w 36.6 :-) Pozdrawiam

Gość _BlondiDziunia_
[czesc ]Ja tez 36.6 ;) tez sie zglaszam, tylko powiedz cos o sobie :)

a więc... zacznę od tego, że wokół trudno znaleźć przyjaciela, wiele osób podaje się za kogoś wspaniałego, a na boku obgaduje :-( a tak wgl to studiujesz?

no cześć. mam 18 lat. często czuję się samotna, wiele osób mnie nie lubi, gdyż mam dość dobre wyniki w nauce i rzadko chodzę na imprezy... ale w rzeczywistości jestem normalną dziewczyną :-)

Gość _BlondiDziunia_
A do jakiej chodzisz szkoly?

Ja dopiero będę pisać maturę, ale muszę wybrać kierunek, żeby wiedzieć, z czego zdawać, czy potrzebuję dodatkowe przedmioty.

Gość _BlondiDziunia_
O hej 🖐️ no nawet lepiej, nie narzekam, a co u Cb ?

Ja tak zaglądam na kafe i zaraz idę pod prysznic i na jakąś imprezę;) w końcu weekend jest. To dobrze, że nastrój Ci się poprawił, bo problemy, problemami, ale podejście najważniejsze;) Jak ktoś ma jakiś problem to i ja mogę popisać czasem. 23978828

W sumie to ze wszystkiego jestem w miarę na równi, ale interesuję się sprawami typu kryminalistyka, dlatego myślę o prawie.

Gość Taka-jedna-sierpniowa-noc
Dobry wieczór. Dziewczyny sorki, że się wtrącę, ale chce coś napisać Jestem starsza od Was już bliżej mi 30, ale jak czytam takie normalne tematy to po prostu miło się robi . I wypowiedzi takie mądre, a jednocześnie wywołujące uśmiech. Życzę Wam powodzenia!

Jak wezmiesz sie od poczatku i nie narobisz sobie zaleglosci to bedzie ok. Ja juz na mgr sie wybieram, edukacje wczesnoszkolna.