Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .dominika26

Czy jemu się znudziło??

Polecane posty

Gość .dominika26

Poznałam super faceta, 29 lat, wykształcony, z dobrą pracą, trochę imprezowy.Spotykaliśmy się weekendami, nie mogliśmy się rozstać więc tak do 2ej w nocy, czasem też w tygodniu i tak przez ponad 2 miesiące.Byliśmy w górach, nie tknął mnie nawet :p potem on wyjechał na parę dni ale dzwonił i pisał że tęskni... ja też tęskniłam ale miałam dużo pracy.Mamy w planach wyjazd za parę dni ale po przyjeździe jak nie miałam za dużo czasu dla niego to przestał pisać, odpisuje na sms'y ale nie są one takie jak wtedy. Wystraszył się bo powtarzałam że mam mało czasu i ważny egzamin czy mu się znudziło nagle ale jedziemy razem na kilka dni bo mu się nudzi?? nic z tego nie rozumiem...

Gość .dominika26
miał wiele okazji ale tego nie zrobił.. trzymanie za rączki co najwyżej do tej pory

Gość .dominika26
no ja też, zwłaszcza że taki imprezowy jest, na pewno bardziej doświadczony ode mnie.Ale było super a teraz jakby mniej kontaktu przez mnie, pewnie za bardzo marudziłam o tym egzaminie i pracy.Zastanawiam się czy to dlatego, że rozumie to i chce przeczekać aż będę po egzaminie czy mu się znudziło z dnia na dzień, dosłownie.A z drugiej stron chyba nie jechałby ze mną na te parę dni...

daj facetowi odetchnąć , bo widocznie się zapowietrzył - nie wiem tylko czy chwilowo , czy na stałe...dowiesz się na wyjeździe lub po...

po prostu nie zadawaj sobie takich pytań przed spotkaniem....szkoda Twoich rozmyślań na ten temat...

Gość .dominika26
no bo nie wiem, jak kogoś w międzyczasie poznał to nie chcę mu głowy zawracać, a on jest taki ugodowy pyta gdzie chcę jechać ja mówię a on że ok, i w sumie wszystko co chcę, bardzo to doceniam ale nie chcę żeby czuł się zobowiązany że się ze mną umówił na wyjazd jak kogos poznał albo mu się odniechciało.A z drugiej strony facet ma 29 lat jest dorosly...