Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Chester

Tradzik ,dieta, gluten, grzybica, i inne sprawy ....

Polecane posty

Z problematyczną cerą walcze juz od szkoly sredniej czyli juzjakies 10 lat . Trudno powiedziec czy to jest tradzik czy krosty powstale z powodu zanieczyszczonego organizmu a moze jeszcze z innego powodu(?). Nie bede opisywal na 10 stronach swojej historii :) tylko postaram sie raczej w 2 slowach powiedziec kiedy co i jak. Szkola srednia - moja codzienna dieta to ciasta,cukierki,duuuzo cipsow i pepsi. Na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac - Tradzik. Oczywiscie dermatolog, ktory przepisal mi anybiotyk, ( pomagał ale tylko przez pewien czas ) Niestety anybiotyk na tyle oslabil moj organizm ze na twarzy uaktywnil sie gronkowiec ( podskorne gole ktorych sie nie dalo wycisnac ). Oczywiscie dermatolog twierdzil ze to dziwna postac tradziku. Zaczalem szukac nawlasna reke - google itp. Oczyszczanie organizmu - ok , ale ja poszedlem dalej wzmacnianie organimu ( lisc oliwny + MACA ) - efekty byly z dnia na dzien. Oczywiscie dieta tylko jaka ? Przeciw-grzybiczna ? Po latach doswiadczen doszedlem ze najlepiej sie sprawdza dieta BEZGLUTENOWA + Produkty o NISKIM IG. Oczywiscie zero cukru bialej maki itp. Aktulanie mam juz ladna cere jednakże musze trzymac sie diety i stosowac w/w preparaty. I tu pytanie. Czy kuracja antybiotykowa spowodowala grzybice jelit ? Ta z natomiast oslabila organizm swoimi toksynami i blokuje wchlanianie Składnikow pokarmowych przez zanik kosmków jelitowych. Jakie badania nalezalo by teraz zrobic aby potwierdzic moja teorie :) kolonoskopia + badanie histopatologiczne wycinka ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować