Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kOtElEk24

spuzniajaca sie @...

Polecane posty

Gość kOtElEk24

Witajcie okres mi sie spuznia ok 10 dni ostatni byl na poczatku lipca test wyszedl negatywnie czy zrobic kolejny ?? moze tamten byl cos nie tak pisalo na nim ze wykrywa bardzo wczesnie i mozna robic przez cala dobe robilam wieczorem ...

Gość jajajajajjacuejahy
Można robić przez całą dobę, jeśli jest już po pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. Zrób test jeszcze raz dla pewności, jeśli teraz znów będzie negatyw nie powinnaś się martwić. Jednak pewniejsze są testy z krwi jeśli bardzo chcesz wiedzieć. Test niby można robić całą dobę, jednak najlepiej zawsze wykonać z porannego moczu , bo w nim znajdzie się największe stężenie HCG

Gość ahaaaaaaahahhh
Słownik ortograficzny też Ci się spÓźnia...

hehe TAKIE MAŁOLATY ROBIA TAKIE RZECZY,A NAWET ORTOGRAFII NIE ZNAJĄ,SZOK POTEM ROSNIE KOLEJNE TAKEI POKOLENIE,BO MAMA ANALFABETA :D

Gość onaaaaaaaa93
a mi okres spóżnia się pare dni, okres powinnam dostać 5 6 lipca, zrobiłam już 3 testy(jeden 8, drugi 11, ostatni 13) przy czym dwa ostatnie były robione z porannego moczu. Ile wynosi HCG po terminie spodziewanej miesiaczki?? Czy te 3 testy mogły kłamać i moge być w ciąży?? Strasznie obawiałam się ciąży, choć tak naprawde nie miałam dlaczego(preejakulat przez moją bielizne i rajstopy) te obawy opóżniają tak okres??

Gość onaaaaaaaa93
dodam jeszcze, że sluz mam przezroczysty, rzadki, wodnisty w małych ilościach a tak to brak sluzu.... Temperatura w pochwie od 3 dni 36,7.