Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikus71

czy mi wybaczy

Polecane posty

Gość nikus71

Witam KOCHAM mężczyznę, planuje z nim życie nie wyobrażam sobie świata bez niego a jednak zrobiłam coś czego się bardzo wstydzę. Byliśmy na imprezie w pracy( w której zresztą nikt nie wie ze jesteśmy razem) bawiliśmy się świetnie trochę razem troche z innymi , ponieważ ostatnio moje życie to jeden ogromny stres piłam dużo i prosiłam mojego ukochanego żeby mnie pilnował. późnym wieczorem poprosił mnie jakiś facet i zaczeliśmy tańczyć, w głowie mi szumiało chyba straciłam poczucie rzeczywistości bo zaczeliśmy tanczyc bardzo blisko siebie zbyt blisko, powyginałam się za bardzo, pamiętam wszystko jak przez mgłe i nie wiem ile kawałków z nim tańczyłam. Kiedy trochę otrzeźwiałam podziękowałam i wróciłam do stolika. Mój facet się wściekł, wyszedł a ja za nim. Twierdzi, że pokazałam swoją prawdziwą naturę i nie chce mnie znać . Zrobił straszną awanturę poczułam się jak k..wa . Czuję się okropnie, a jego słowa tak bolą . Nie wiem jak go przeprosić, nie chce go stracić

Gość ddsfsfsfdsfsdf
nie panikuj... nic sięnie stało. facetowi twojemu przejdzie złość. nie masz się czego wstydzić bo przecież taniec, to zabawa a nie zdrada. a że się wyginałaś śmiało to znaczy, że poczułaś się wyzwolona... przecież świetnie się bawiłaś a to się liczy. a fochy swojego faceta olej. przejdzie mu, zobaczysz. A jak będzie dużo pyszczył to powiedz mu, że nie musi z tobą być jak mu się nie podoba i może znależć sobie inną jak chce - zmięknie. ps: jestem facetem.

Gość czarny aborygen
Gdyby miał jaka to by wziął też sobie jakąś kobiałkę do tańca. Szybciej byś otrzeźwiała.... :D

Gość awsedrftghujsedrftgyhu
po co za nim polazlas? niech skurwysyn idzie mam newsy dla ciebie : on nie jest twoim panem wlascicielem i mozesz tanczyc z kim chcesz-co to tanca zabrania? sukinsyn!!! a jutro zabroni ci zrec chleba http://www.youtube.com/watch?v=3z9xOUehwr4

Gość LittleMe
A gdyby to jakaś panna ocierała się o Twojego faceta to nie byłabyś zazdrosna?

Gość mike_maruda
ocieralas sie tak ze tamten doszedl ? jak cie zostawi zostaw na siebie namiary,lubie takie kurewki :)

Szmata. Zachowalbym sie dokladnie tak samo jak twoj facet. Pozdro dla niego, za to ze nie jest cieplym kluskiem.

Gość wykęć się bachatą
Istnieją tańce-przytulańce np. bachata. Powiedz, że tańczyliście bachate ;-)