Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla faceta to problem

Jesli facet nie ma kobiety to ma problem! Kobiet natomiast nie!

Polecane posty

Jesli 30 ilus tam letni facet nie ma zony to dramat. Kto mu wysprzata, ugotuje, wypierze, wyprasuje, upiecze ciasto, kto sie nim po prostu zaopiekuje. Natomiast kobieta gdy nie ma faceta to nie jest tragedia, ona sama sobie wypierze, ugotuje, wysprzata, nie musi sie zmuszac do uprawiania seksu(bo tak naprawde zadna z nas tego nie lubi) i po prostu jest szczesliwa kobieta bo sama sobie da rade w zyciu.

ale argumenty ja pierdole ciasto sie kupuje bo ilez miozna zjesc ciasta facet woli piwo pranie sie samo robi sa od tego pralki itd itd itd

Gość powiemtak
to niech sobie taki facet zaprzęgnie służbę, wystarczy aby na nią zarobił. Coz Ciebie z tuk, a tak serio to 30 letnia kobieta ma bardziej przesrane niż jej rówieśnik kiedy jest bez partnerki

Ale 30letnia kobieta zrobi sobie dziecko i juz bedzie pewna ze bedzie miala kogos przy sobie na zawsze, az do konca swoich dni. A facet, co to za facet ktory woli sluzbe w domu niz miec kobieta ktora zapewni mu zapach domowego ciasta.

Ja tam nie mam z tym problemów bo wszystkie rzeczy odnosze do pralni. Wiec pranie już odpada, potem idę do magla a obiady jadam w restauracjach. Ze sprzątaniem jest najgorzej ale są jeszcze firmy sprzątające.

Gość gruby czarny kot
to nie prawda że kobity nie lubia seksu!!!!

Gość aleymyslilas
Seks. Zadna i tak go nie lubi?!......Ja Cie prosze...Zalosne

Gość czikita banany
:O a po chuja mam piec ciato, prasować, prać i gotować? ja sie kształcę, mogę ewentualnie ogarnąć swoje ciuchy, umyć łązienkę a niech on sobie sam prasuje, gotuje itd. :O a juz piec ciasto? a co to ja babcia jego jestem? a sex lubie

Gość to że ty autorko jesteś
zimną rybą, to nie znaczy, że wszystkie inne też się zmuszają do seksu dla faceta :O są takie, które lubią seks, i to one są normalne, nie ty :O