Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypalony od dawna

Dlaczego już nie chce mi się szukać dziewczyny ???

Polecane posty

Gość wypalony od dawna

W tym roku skończyłem 29 lat i już nic nie robię, aby poznać jakąś kobietę. Zawsze byłem sam i chyba tak jest mi najlepiej. Przyzwyczaiłem się. Bardzo rzadko wychodzę, znajomi już poparowani i chyba o mnie zapomnieli a ja o nich. Nie chce mi się w ogóle wychodzić do ludzi. Moje życie wygląda tak, że wracam z pracy i siadam przed kompem albo idę pojeździć rowerem albo słucham muzyki albo czytam jakąś książkę. Pewnie niepotrzebnie założyłem konto na portalu randkowym, bo pisanie tam z kobietami to strata czasu. Tak wygląda obraz kogoś kto zawsze będzie sam. Już dawno się wypaliłem. Zrobiłem się obojętny i wszystko mi jedno.

Gość gdzie, co i jak?
ja tak miałem jak skończyłem 36 lat.

Gość czarny aborygen
Najpiękniejszy wiek dla mężczyzny, a Ty jakieś doły zaliczasz. Korzystaj chłopie!

Gość trtrtrh
wpadłeś w stagnację, rodzaj letargu. Mam jednak dla ciebie złą wiadomość, za kilka lat się z tego obudzisz i zesrasz się z bólu (psychicznego bólu oczywiście) 🖐️

Gość czarny aborygen
Nie martwcie się chłopy, nawet koło 40ki to nic straconego.... :D

Gość ddsfsfsfdsfsdf
a ja bym inaczej na spojrzał. masz prawie 30 lat i cię nie ciągnęło do kobiet chłopie? to trochę dziwne jest. masz małe libido, niski poziom testosteronu chyba. normalnego faceta ciągnie do kobiet, musi przecież rozładowywać swoje akumulatory.. a ty taki jaiś bezjajeczny jesteś.

Gość asdfghjikol
na kazdego potwora przyjdzie pora

"na kazdego potwora przyjdzie pora" Wypad z tymi truizmami.

Gość czarny aborygen
Powiem Ci wypalony dlaczego. Po prostu nie wiesz jakie to uczucie mieć fajną kobitę przy boku. Zasmakuj raz, drugi, choć zwykłej rozmowy, a dalej już jakoś pójdzie. :)

Gość czarny aborygen
"Bałachy żenicie tymi pseudopocieszeniami. Ja mam 26 lat i wiem że do pewnych rzeczy się nie nadaje" Ja kurwa nie wiem, dlaczego niektórzy uważają, ze życie kończy się w wieku 30tu lat...?! Albo nawet w wieku 26ciu...

Gość wypalony od dawna
Oferma ja nie jestem chyba brzydki ;) Ja nigdy nie kochałem nikogo, nigdy z nikim nie byłem. Odpowiadając na pytanie. Ciągnęło mnie do kobiet i w głębi siebie nadal czuję, że ciągnie. Jednak zawsze ukrywałem w sobie mój pociąg do kobiet, tłumiłem i nadal tłumię.

Gość czarny aborygen
"Jedno z najgorszych kłamstw, z jakimi się spotkałem to to że ,, na każdego przyjdzie pora''." Poza ludźmi ograniczonymi fizycznie i umysłowo każdy sam decyduje kiedy jest jego pora, nie pora za kogoś...

"Ja mam 26 lat i wiem że do pewnych rzeczy się nie nadaje . . ." Próbowałeś? Nie wychodziło - ok. To się nazywa trzeźwa ocena sytuacji.

Gość czarny aborygen
"Odpowiadając na pytanie. Ciągnęło mnie do kobiet i w głębi siebie nadal czuję, że ciągnie. Jednak zawsze ukrywałem w sobie mój pociąg do kobiet, tłumiłem i nadal tłumię." Szkoda, bo jest wiele wolnych kobiet, którym brakuje mężczyzny - niekoniecznie doskonałego, ale rzeczywistego....

Gość czarny aborygen
Skazując siebie na zatracenie, skazujecie tym samym co najmniej jedną kobietę. Ale fakt, jak już wszystko stracone to trudno. Krzyżyk na drogę. :)

Gość ytytytyt
"Poza ludźmi ograniczonymi fizycznie i umysłowo każdy sam decyduje kiedy jest jego pora, nie pora za kogoś" no ja jestem ograniczony fizycznie

Gość czarny aborygen
",,każdy'', to też ograniczony fizycznie, lub umysłowo. Zatem przeczysz sam sobie ,,australijski pitekantropie'' " Wiesz, mam takiego sąsiada, chłopak w wieku 35 lat, jego matka wozi go na wózku, bo praktycznie nie chodzi. On ma realnie przejebane, tępy przygłupie. Ty, jesteś otępiały umysłowo.... Sory, ale taka jest prawda.

Gość wypalony od dawna
Czarny aborygenie, a może nie skazujemy żadnej kobiety, tylko ją ratujemy przed zmarnowaniem życia z nami ;) Nie pomyślałeś o tym ?

"Skazując siebie na zatracenie, skazujecie tym samym co najmniej jedną kobietę." Mam znowu się wkurwiać z powodu tego, że jakaś która mi się podoba okaże się zajęta albo będzie miała mnie gdzieś? Takiego wała.

Gość Wyczerpany onanizmem
Trza spojrzeć prawdzie w oczy. Dla na większym szokiem byłoby teraz obcowania z żoną i dzieciakami niż perspektywa dalszej samotności.

Gość czarny aborygen
"Czarny aborygenie, a może nie skazujemy żadnej kobiety, tylko ją ratujemy przed zmarnowaniem życia z nami Nie pomyślałeś o tym ?" Nie pomyślałem, bo jestem fajnym facetem...:)

teee, czarny alibaba, fajny facet nie siedzi na takim forum w sobote po północku

A niech tracą. Jak wolą takiego co je będzie napierdalał, ok - ich wybór. Przyjdą do mnie się żalić - pogonię w pizdu.

pogonić to możesz, kobyłę własną :D

Bez przesady, kiedy mieliśmy zacząć życie sexualne, w wieku 16 lat ?

AveDave, masz rację. W tym wieku to już coś niecoś orientu trzeba.

Gość czarny aborygen
"teee, czarny alibaba, fajny facet nie siedzi na takim forum w sobote po północku" Co to za determinanta? W soboty się relaksuję, bo to nie jest najlepszy czas na chodzenie po klubach, a może przy okazji przemówię komuś do rozumu i się zreflektuje. Ale dla potrzeb sytuacji przyjmijmy, ze nie jestem fajny. Wisi mi to. :D