Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola21003

samotna mama

Polecane posty

za granica jest wiele samotnych matek majacych nawet po 3 dzieci i to kazde z innym i czesto sobie kogos na stale znajduja.nie przejmuj sie.tez jestem samotna mama i poznalam kogos kto nie ma dziecka i juz nie bedzie mial

Pendzior, nie, nie wale konia, bo nie mam z konmi na codzien do czynienia. Z reszta konie mi nie zrobily niczego, poza tym ze robia irytujace ihaha.

Gość ile wiecie tyle zjecie
ewentualnie możesz poszukać sobie kolesia, który też już jest dzieciaty. opiszę Ci z grubsza historię z życia wziętą (dotyczy mojej koleżanki). W gimnazjum zaczęła spotykać się z kolesiem kilka lat starszym od siebie. Jakoś po roku czasu wpadli (miała wtedy 15 lat) i rozstali się po 3 latach związku. Po kilku miesiącach znalazła sobie przystojnego, sympatycznego, trochę zwariowanego kolesia (również dzieciatego) i w tej chwili są zaręczeni. Zaznaczę może, że ona ładna nie jest.

Belior czy jak ci tam... weź się już nie kompromituj bardziej ;D sam fakt ,że tu jesteś jest nadzwyczaj kompromitujący

Pendzior, a co cie tak moja masturbacja interesuje? Chcesz mi possac? Bieu, mowilem ci juz zebys sie do mnie nie odzywala. Irytujesz mnie swoja twarza i postami jeszcze bardziej niz autorka.

Z reszta, wyrazilem jasno swoje zdanie na ten temat. Nie widze powodow, zeby jeszcze tracic na was swoj czas.

Wybacz, ale lubie się kogoś up1erdol1ć i się nad nim poznęcać przy okazji poprawiając sobie humor ;) mnie drażni twoja głupota i niestety muszę przeboleć ;] ale smutny człowiek z ciebie...

Bieu, ale ty sie nade mna nie znecasz. Za cienka jestes na to. To ja sobie humor poprawiam toba i twoja sweet focia na kiblu. :D

to nie kibelek ;) za mało bystry jesteś kochaniutki . wystarczająco znęca się nad tobą twoja własna głupota i durne wypowiedzi :)

A po co ci w ogole ta sweet focia, myslisz ze ktos tutaj bedzie chcial patrzec na twoj ryj? A tak w ogole to skad i na jakiej podstawie wysnulas stwierdzenie ze jestem glupi?

"Wierz mi ze ja bym na taki uklad nie poszedl choc mialbym zdechnac w samotnosci. Pieprzyc kobiete, ktora wyruchal i zostawil jak szmate ktos i do tego zgrywac tatusia dla jej bachora? Nigdy w zyciu, wole walic konia mlotkiem do konca zycia." "Ola, jakie podejscie? Zle mam podejscie? A jakie powinienem miec wobec ludzi, ktorzy dopuscili do tego ze sa zuzytymi wykorzystanymi kupami miesa, ktorzy licza bezczelnie jeszcze na jakies sczescie?" "Bo jestem facetem a nie szparą" mówi samo za siebie

Dobra, na mnie czas. A teraz koncert zyczen. Autorko, badz samotna matka i nie psuj zycia innym. Bieu spij nie dobrze. A dla reszty 🖐️

Gość moi drodzy wszyscy wiemy
że agresja rodzi się z frustracji Beliar, samotna, nieszczęśliwa ofiara losu marzy o dziewczynie, może nawet o dziecku, ale żadna go nie chce. Przesiaduje zatem godzinami na FORUM DLA KOBIET (!) i wylewa wiadro swych frustracji na kobiety, a matki w szczególności. Sam szczęścia nie zaznał, to i innym żałuje. PO CO w ogóle rozmawiacie z tym biednym, nieszczęśliwym człowiekiem?

Hahaha jeszcze ten post zaraz po moim ostatnim zdazylem przeczytac i powiem ze mnuie rozbawil :D wy to macie poczucie humoru. A ja jestem szczesliwy jak cholera, tak bardzo ze az od tego szczescia nie moge zasnac :D kij wam w odbyty.

Dobranoc mistrzu paint'a:) jesteś taki szczęśliwy ,że aż uśmiech sobie musiałeś domalować :) super zayebioza ;*

Gość ile wiecie tyle zjecie
jaka samotność? pewnie mieszka z rodzicami i jest w wieku szkolnym

Gość fajna historia
ave ma rację ;)