Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..:: samotna ::..

Przyjaźń w internecie?

Polecane posty

Czy znalezienie przyjaciółki w internecie jest możliwe? takiej do popisania, pogadania, zwierzenia się z problemów. Słyszałam że wiele osób znalazło kogoś takiego więc się zastanawiam czy to możliwe, a jeśli tak to gdzie szukać? Siedzę całymi dniami w domu i nie mam do kogo gęby otworzyć, znajomi mają swoje życie i jakoś kontakty z nimi się urywają, więc chciała bym mieć kogoś nawet do rozmowy wirtualnej...

Z facetem o wszystkim nie można pogadać...

Gość jap......
ja to nie rozumiem jak mogą się urywać kontakty,a jeżeli potrzebuje rozmowy to za telefon i jak siemasz

Gość jap......
właśnie o czym?

Możesz sobie dzwonić a po drugiej stronie "sorki nie mam czasu" tak że nie wysilam się już... Dla mnie facet to nie to samo, chodzi o koleżankę, przyjaciółkę a nie o miłość. Jestem mężatką...

Sory ale nr gg od tak każdemu nie rozdaje, bo nie chce by trafił w nie powołane ręce, a nr gg nie chce mi się znów zmieniać...

Autorko, mozna znalezc przyjaciolke, kolezanke na internecie z ktora porozmawiasz na wiele tematow. Wiadomo, ze lepiej sie rozmawia z osoba, ktorej sie nie zna, ktora nie zna Twojego otoczenia, niz z przyjaciolka. Przyjaciolce wieloletniej nie zwierzysz sie z tego co Cie dreczy, zamartwia w domu, z mezem, dziecmi, gdyz niechcacy moglaby powiedziec mezowi, tesciowej a wtedy nie byloby Ci radosnie, natomiast przyjaciolce z internetu mozesz powiedziec wiele.. O czym mozna porozmawiac z facetem? O wszystkim czego dotyczy swiat meski. Czasem dobrze znac opinie faceta na dana sytuacje, badz rady o facecie, pytajac osobnika tej samej plci. W koncu to facet i to zrozumie prawda? Wiele spraw dotyczacych mezczyzn zaciagam porad znajomych facetow, przeciez kiedys mogli byc w podobnej sytuacji :)

Gość jap......
masz męża? coraz bardziej nie rozumiem

2Czarnulka7 - fakt, ale ze względu że jestem mężatką nie szukam przyjaźni z facetem, mój mąż nie lubi jak pisze z facetem z resztą sama nie widzę potrzeby zawierać znajomość z mężczyzną, gdyż różnie się to kończy, więc nie chce ryzykować...

jap...... - a czego niby nie rozumiesz?

Gość jap......
w lesie mieszkasz

samotna, ile masz lat? Rozumiem Cie doskonale, wybacz ale to o facecie bylo skierowane do Bella, ktora napisala, ze predzej przyjaciela znajdziesz w necie, niz przyjaciolke :) Co robisz na codzien? Jak dlugo jestes mezatka? Macie dziec?

Gość jap......
mąż 24h na dobę robi?

Mam 21 lat, a Ty 2Czarnulka7 ile masz? Mężatką jestem od ponad roku, mamy córeczkę. A na co dzień siedzę w domu z dzieckiem więc nie mam zbytnio kontaktu z ludźmi w moim wieku...

jap...... - nie, ale z mężem nie pogadam o nim samym np.

a mi się z mężczyznami o wiele lepiej rozmawia.... o wszystkim... i nie konczy sie to romansem...

Gość jap......
raczej Ty masz swoje życie i kontakty się zerwały i nie można zadzwonic bo nie mam czasu

Gość jap......
2Czarnulka7 z wyboru?

2Czarnulka7 - Szczerze? Zazdroszczę Ci i to cholernie...

Gość jap......
tylko za ramionami? :)

samotna, to ja powinnam Ci zazdroscic, ale, ze zazdroscic nie wolno, to moge tylko pogratulowac :) jap... nie tylko, nie widac " przy slowie ramiona? ;)

2Czarnulka7 - małżeństwo to głupota, szkoda że dopiero teraz to do mnie dotarło. Po ślubie wszystko się zmienia ;(

Gość jap......
ja widzę " przy rozglądać