Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..:: samotna ::..

Przyjaźń w internecie?

Polecane posty

W takim razie wspolczuje... Ja sie rozstalam z facetem z ktorym mialam plany na przyszlosc, slub itd.. Fakt, od kiedy sie zareczylismy... wszystko zaczelo sie psuc, a moze wtedy zaczelo dochodzic do mnie to jakim jest czlowiekiem? Masz ochote porozmawiac nie na forum?

Od wielu osób słyszałam co małżeństwo robi z życiem, szkoda tylko że musiałam się przekonać na własnej skórze jak to jest... Bardzo chętnie, ale ja pewnie za niedługo pójdę spać...

Gość jap......
czemu wszystko zaczyna się psuć po ślubie? przed pięknie po dziękujemy może innym razem

Nie wiem czemu, ale to nie tylko u mnie bo po moich znajomych też tak jest, u innych więcej u innych mniej ale się psuje. Mam wrażenie jak by ksiądz w kościele rzucił klątwę a nie dał błogosławieństwo...

Gość jap......
..:: samotna ::.. to kończ to jeżeli się nie układa młoda jesteś ułożysz życie na nowo

Myślę, że znajdziesz przyjaźń w internecie. Oczywiście jeśli dobrze poszukasz :) sama mam 3 wirtualnych przyjaciół. Są to co prawda faceci, ale myślę, że kobietę też nie trudno znaleźć do takiej przyjaźni :classic_cool:

jap...... - nie chce dziecku rozbijać rodziny, z resztą rodzice by się wtedy ode mnie odwrócili tak jak i cała rodzina...

amotna, ja tez niedlugo ide spac, wiec dlatego zaproponowalam, zebysmy porozmawiamy nie na forum, zeby zostawic do siebie namiary :) jap... wydaje mi sie, ze po slubie oboje czujemy sie juz za pewni drugiej osoby, ze nie trzeba juz pielegnowac milosci, bo przeciez "zdobylismy" juz ta druga osobe itd Uciekamy w zarabianie pieniadza zapominajac o waznych aspektach zycia...

2Czarnulka7 - ok, tylko gdzie? Ja tutaj nie chce za wiele ujawniać jeśli chodzi o "namiary" więc nie wiem...

Gość jap......
rozbijać rodziny dziecku ale czy te dziecko nie czuje że cos jest nie tak,że rodzice sa obojętni dla siebie myślisz że w tej sytuacji ono będzie szczęśliwsze

jap...... - nie wiem, na razie nie myślę o tym. Może kiedyś, ale jeszcze nie teraz... Musiała bym mieć za co żyć, na razie nie stać mnie na taki ruch...

Dzięki.

Gość Ninka Kraków
Możesz spróbować do mnie napisać na mój profil na gochacie - gochat.in/Lekarka zapraszam do pogaduch :))

Gość grdf
ja nie wierze w zadna kurva przyjazn -to kit i mit

Gość noodacziii
witam wszystkich, powiem Wam ze czasem mam wrazenie ze te znajmosci wirtualne sa trwalsze niz te w realu

Gość zathula
ja nie wierze w przyjazn -jestem odludkiem i jest git

Przyjaciel to ten który potrafi cię zrozumieć wysłuchać czy doradzić w trudnych chwilach. Jest na każde twoje zawołanie zawsze blisko ciebie. I nie ma to znaczenia czy to facet czy kobieta. Przyjaciel to człowiek który zrozumie drugiego człowieka i robi to bezinteresownie!

Gość noodacziii
zgadzam sie z przedmowca!! plec nie ma znaczenia w przyjazni

Gość zerlinna
ja w przyjazn nigdy nie wiwerzylam -bo stosunki miedzyludzkie to sam fałsz i interesownośc

Gość ja już nie wierzę w żadne
przyjaźnie ani w ludzi. Za dużo razy zostałam wykorzystana,żeby tracić energię na nawiązywanie nowych znajomości. WOlę z męzem i z synkiem poleżec w łożku i w coś pograć.

Gość noodacziii
kurcze dziewczyny na kogo trafialyscie?:(

Gość ja już nie wierzę w żadne
nie wierzę żadnym koleżankom(bo sa fałszywe),nie mam ochoty poznawać nowych ludzi. Mój mąż jest moim jedynym przyjecielem. potem mama,siostra. NIkt więcej nim nie będzie,napewno nie obca osoba.