Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keree

Zlosliwy ojciec!!! Robi mi zlosliwe uwagi na temat mojego wyksztalcenia!

Polecane posty

Gość keree

Mam 27 lat i skonczylam studia(ale wedlug mojego ojca byle jakie) bez przyszlosci. Prawda, pracy po takich studiach nie ma, ale zalozylam wlasny interes ktory swietnie prosperuje. Natomiast moj ojciec jest inzynierem, ktory ma obsesje na punkcie wyksztalcenia, oczywiscie dobrze zarabia ale przy tym to czlowiek ktory jest zwyklym chamem. Moja mama wyszla za niego w wieku 17 lat bo byla w ciazy. I tak ja skonczylam studia humanistyczne, moj starszy brat samo technikum a matka jest po zawodowce, ojciec sam powiedzial ze specjalnie ozenil sie z taka kobieta zeby zrobic z niej kure domowa. Teraz moj ojciec wzial sie za przesladowanie mojego syna. Moj syn w tym roku idzie do 1 klasy, ma 7 lat. Syn bardzo szybko nauczyl sie czytac, ale potem bylo jeszcze gorzej bo moj ojciec zmusza mnie bym wysylala kilkuletnie dziecko na nauke jezykow i organizowala mu ciagle dodatkowe zajecia bo jak to okreslil nie chce kolejnego tepaka w rodzinie.

Gość no rzeczywiście samy tępaki
w tej rodzinie

Gość zviezda
dziwny ten Twój ojciec........ i nie ma prawa Ci kazać posyłać dziecka na dodatkowe zajęcia bo to zależy tylko od Ciebie pewnie myśli że ludzie bez wykształcenia mają gorzej w życiu tylko nie umie tego inaczej powiedzieć

Gość keree
On po prostu uważa że ludzie bez wyższego wykształcenie to ludzie gorszego gatunku. Moja matka owszem, ma tylko zawodowke ale ojciec sam powiedzial do mnie i brata ze taka kobieta byla mu wlasnie potrzebna.

Gość keree
Nie ma prawa mnie do tego zmuszac bym wysylala dziecko na dodatkowe zajecia, ale to robie. Przez to wszystko zastanawiam sie czy naprawde nie robie dzieciakowi krzywdy.

Gość hdhfdhhf
Normalny człowiek który ma po prostu za wysokie ego i miewanie o sobie Widocznie sam kiedyś gównem był, teraz chodzi z podniesiona głową Niech on nie będzie taki chojrak, bo w każdej chwili może się coś stać choroba lub jakiś wypadek i wtedy będzie mógł sobie wsadzić w dupę swój komunistyczny papier Obrażając twoja matkę, sam siebie obraża, potwierdza to tylko fakt,że żadna np ze studiów go nie chciała bo był cham i prostak Skoro masz świetny interes nie jesteś od niego zależna,więc nie rozumiem czemu sobie pozwalasz,zapewne mieszkasz sama znaczy z mężem i niczego od niego nie potrzebujesz, a to twoje dzieci a nie jego tak wogóle

Gość zviezda
wszyscy nie mogą być wykształceni bo nie każdy ma głowę do nauki a poza tym brakuje pracowników fizycznych właśnie po zawodówkach znam osobę wykształconą zna 4 języki a charuje na zmywaku w Niemczech,pracuje razem ze mną tyle że ja widać mam lepszy fach bo jestem kucharką po zawodówce i tylko gotuję i rozdaje posiłki a ona po studiach i myje gary..więc nie jest powiedziane że studia są najważniejsze i wielkie wykształcenie