Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamos

nie wiem co robic! pomozcie . kazda pomoc mnie uszczezsliwi !

Polecane posty

Gość adamos

jest sprawa taka ze kilka dni temu poznalem dwie dziewczyny dzieki mojemu przyjacielowi, spoko sa. moj przyjaciel ten co mi je pokazal jest z jedna z nich. mi osobiscie z tych dwoch dziewczyn podoba sie druga a poza tym ta pierwsza jest mojego przyjaciela. problem w tym iz chcialbym byc z nia ale (jest wolna niby) ma przyjaciela z niemiec i mowi ze gdyby nie miasto to by ze soba byli a tak sa przyjaciolmi. wiec nie wiem czy jak bym byl nawet z nia to czy bedzie okej. kolejna przeszkoda ze do niej bije duzo gosci a w tym moj inny przyjaciel i kolega. martwie sie bo nie wiem co o tym mysle przyjacielu co podbija do tej o ktora mi chodzi bo przez te rwanie to unika mnie wiec zastanawiam sie czy to przyjaciel, a o kolege sie nie martwie bo nic nie zrobi bo to taki debil, blazen. kolejny problem ze gdy sie z tymi dziewczynami poznalem to sie napilem dosc mocno a pozniej klocilem przy nich. nie wiem jak na to zareaguja. jeszcze kolejny problem bo tez widzialy mnie nastepnego dnia w walce. poza tym jak bylem u niej wczoraj to z jej kolegami gadalem o meskich sprawach jak one dwie byly tam i jeszcze jedna wiec nie wiem co roibc. oglnie traktuje mnie jak kolege nawet nie kogos kto zarywa. co dzien jest lepiej widze ze przekonuje sie domnie ale wiem ze jak chce cos serio to musze bardziej uderzyc. powiedzcie co robic prubowac czy nie a moze jakies porady

Gość hahah haha
omg bierz sie za ta pierwsza