Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mnie czeka?

Jaka przyszlosc mnie czeka z takimi wynikami ukonczenia szkoly sredniej?

Polecane posty

Gość co mnie czeka?

zachowanie dobre religia dostateczny j.polski dobry j.angielski dostateczny j.włoski dostateczny fizyka i astronomia dopuszczający chemia dopuszczający matematyka dopuszczający biologia dopuszczający geografia dopuszczający historia dobry p.przedsiębiorczości dobry p.obronne dostateczny t.informacyjna dobry w.o kulturze dobry w.o społeczeństwie dobry w.fizyczne dobry Wyniki maturalne Matematyka: 30% J.polski 60% J.Włoski 50% J.włoski ustny 50% J.polski ustny 70%

Gość ale z ciebie tuman, takie ocen
y, ja na twoim miejscu bym się ze wstydu spaliła.

Gość misiolek:));));))
miałam gorzej, i nie podchodziłam do matury, ba, zrezygnowałam ze szkoły 2 tygodnie przed końcem :D Większego debila ode mnie nie znajdziesz. A mimo to jestem w UK, zarabiam ok. 400 funtów na tydzień, pracuję z ludzmi po podstawówce, jak i z panami po studiach i tym podobnych ;) każdy jedzie na tym samym wózku :] w Polsce nie dostałabym pracy, tutaj mam własne mieszkanie, fajny samochód i extra życie :P

Gość wertykulator
w Polsce nie dostałabym pracy, tutaj mam własne mieszkanie, fajny samochód i extra życie tylko analfabetką jak jestes tak pozostaniesz... :p

Gość hdhfdhhf
Wszystko zależy od tego jakie warunki są ci w stanie zapewnić rodzice Papier(matura) dobrze że masz,przyda się Jak twoi starzy maja kasę niech cie wyśłą na jakomś prywatną uczelnie na marketing lub zarządzanie i ok

Gość co mnie czeka?
Tylko ze ja za bardzo nie chce isc na studia to nie dla mnie. Moze lepszy bylby jakis kurs?

Gość co mnie czeka?
Czyli nie uwazacie ze lepiej bedzie jak zrobie sobie jakis kurs i poswiece sie glownie temu?

Gość hdhfdhhf
Po ocenach wnioskuje że jesteś kolesiem Przede wszystkim zrób prawko (nie ważna płeć) Jakieś pomaturalne 2 letnie w takim razie kucharz małej gastronomi lub coś związanego i informatyką i będzie ok To cie czeka w życiu zależy od szczęścia i to jakich ludzi poznasz i z jakimi się będziesz zadawać

Gość Andriejeva Igorina
Wyjedziesz za granice i bedziesz zarabiac 10 000zl netto a wszyscy po studiach w Polsce max. 3000zl netto :D

Gość co mnie czeka?
Prawko zrobilAm 3 miesiace temu!

Gość hdhfdhhf
To tylko studia laluniu, bo szkoda żebyś szła na kosmetyczkę czy fryzjerkę mając maturę A co ci szkodzi pójdziesz na studia 3 lata licenciat i specialnosc psychologia w biznesie

Gość hdhfdhhf
Gdzie dzisiaj za granice, wszędzie kryzys, a tam gdzie go jeszcze nie ma to za chwile też będzie, Perspektytywa wyjazdu była dobra 7,8 lat temu

Gość misiolek:));));))
raczej bym nie powiedziała o sobie, że jestem analfabetką :D Leniem owszem, debilem też, bo normalny człowiek nie postępuje tak głupkowato jak ja :P Ale co tam, popełniłam pare błędow ale jakoś mimo to, udało mi się coś zrobić z własnym życiem :D szkoła to nie wszystko 🖐️

Gość co mnie czeka?
To może lepsza szkoła policealna :) i to jeszcze tak żeby rodzice nie wiedzieli że się uczę bo od razu by histeryzowali że nie zaliczę roku jak to było przez całą podstawówkę, gimnazjum i liceum.

Gość hdhfdhhf
Na takich studiach nie ma obcji nie zdać jak się płaci regularnie Materiał jest taki sam jak na normalnej, jak chcesz możesz się uczyć nikt ci nie broni.Jeśli chodzi o egzaminy najwyżej starzy wybulą na poprawki ale zdasz Czeka cie tak naprawdę 3 lata imprezowania i przedłużenia młodości Dla dziewczyny cieżko jest znaleść pomaturalne. Na ogół dziewczyny które tam idą to albo nie maja matury, albo są z kompletnej biedy

Gość co mnie czeka?
Tylko moich rodzicow nie stac na to zeby placili mi na studia, a szkola policealne :O interesuje mnie cos zwiazanego z gotowaniem:O

Gość hdhfdhhf
Czemu dziewczyno nie poszłaś do technikum w swoim czasie dzisiaj by nie było problemu To wbrew pozorom nie jest taki duży wydatek semestr kosztuje tyle co kurs prawka miesięcznie to jakieś 300 zł Będziesz miała jeden egzamin w sesji poprawkowej dolicz do tego ze 100 zł na poprawkę jednorazowo Reszta egzaminów to praca zbiorowa

Gość hdhfdhhf
Dobra prywatna szkoła policealna też kosztuje 100 zł na miesiać