Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnjknmjk

po co facetowi zona??-szczerze

Polecane posty

Gość facet szczerze odpowiada
nie dowie sie, bo jak sie nie umie zdradzac to sie za to nie bierze ;)

Gość ejbisi1986
Dobrze, że już jestem po ślubie, bo bałabym się, że na Ciebie trafię :P

ejbisi nigdy nie dowiesz sie w 100% co Twojemu mężowi chodzi po głowie :) moze zapewniac Cie po 100kroć ze Cie kocha i jestes jedyna, a to wszystko dla świętego spokoju

Gość kjnjknmjk
nie wszyscy sa tacy jak ty moze nie zen sie a zyj w wolnym zwiazku?? bedzie uczciwie

kjnjknmjk zapewniam Cie ze faceci w chwili wchodzenia w związek myślą tylko o jednym ;) chyba ze któryś nigdy nie mial dziewczyny jak LOOOSER wtedy gada farmazony o miłości Ale dlaczego mam zyć w wolnym związku? mojej żonie nic złego się nie dzieje, chodzi zadowolona i ma wszystko czego potrzebuje :)

Gość kjnjknmjk
+choroby weneryczne

+napisalem juz, jak sie nie potrafi zdradzac to sie tego nie robi wiec nie pisz mi o chorobach wenerycznych

Gość kjnjknmjk
gumka niee chroni przed chorobami w 100procentach

Gość kswsfn
szkoda ze wypowiadają sie sami pseudomezczyzni pozbawieni jakichkolwiek uczuc wyzszych

Gość ja wiem tylko to że
kjnjknmjk - o wierności, o zdradach, o tym że jesteś czegoś pewna możesz powiedzieć kończąc swoje życie, mając np. 80 lat. Teraz to oczywiste że jesteś pełna ideałów, pewnie jesteś młodziutka, masz z 20 lat? Jako staruszka sama będziesz się śmiała z siebie że kiedyś mówiłaś takie farmazony.

Gość kjnjknmjk
ale grunt ze zona zadowolona zyje w pelnej nieswiadomosci jakim skurwielem jest jej slubny

moze to wy jestescie pseudokobietami, bujającymi w obłokach? prawdziwi mężczyżni stąpają mocno po ziemi :)

chciałybyście zeby facet był nie wiadomo jak romantyczny ale lał też po mordzie w razie czego, kobiety jestescie nielogiczne :)

Gość kswsfn
ty sie nazywasz mezczyzną prosze cie :) prawdziwy mezczyzna ma szacunek do kobiet

Gość kswsfn
co ty mozesz wiedziec o tym czego chce kobieta....

przecież szanuje swoją żonę, dbam o to aby czułą się dobrze i była zadowolona :) nie moja wina ze czasami mam ochote przelecieć inną, robie to w tej sposób aby nie sprawiać jej zadnej przykrości, wiec o co Ci chodzi?

kobieta chce zeby zawsze było tak jak ona chce, zmienia faceta zeby pasował do jej wydumanego wzoru a jak coś jest nie po jej myśli to strzela fochy jak 16letnia dziewczynka, jestescie neistabilne emocjonalnie i nielogicznie, jak mozna kogos takiego traktowac powaznie?

Gość kswsfn
jednak nie wiesz co to szacunek, to przykre ze myslisz tą mniejsza głową...i kierują tobą tylko popędy

Gość kswsfn
na takie kobiety trafiasz, a ty jestes stabilny emocjonalnie skoro ci potrzebna panienka na boku?

na takie kobiety trafiasz, a ty jestes stabilny emocjonalnie skoro ci potrzebna panienka na boku? co ma stabilność emocjonalna do popędu seksualnego?

Gość kswsfn
gdyby było z toba wszystko ok, umiałbys zapanowac nad nimi, widocznie pod kopułą jednak nie wszystko gra

Gość sió-demka
do faceta wyzej - to że Twój ojciec posuwał inną babę za plecami matki i ze Ty też tak robisz nie znaczy ze to norma.

Gość ja wiem tylko to że
"gdyby było z toba wszystko ok, umiałbys zapanowac nad nimi, " To jest właśnie problem cywilizowanej ludzkości. Wmawia się jej, że naturalne potrzeby są złe i trzeba je tłumić, bo tylko to świadczy o dojrzałości i zdrowiu psychicznym.

zapanowac nad popędem? :D to wy nie macie ochoty na seks tylko przytulanie i ocieranie sie, nie jestes facetem wiec nie mów mi o panowaniu nad popędem nie Twoja sprawa co robił mój ojciec a poza tym nie wiem skąd wysnuwasz takie wnioski sfrustrowana kobieto skoro nic nie wiesz o moim życiu :) bajdurzysz po prostu

Gość Herr Thomasa
facet szczerze odpowiada---> takiego jak ty na pewno bym nie chciala :o co to za facet, ktory nie zna nawet podstawowych zasad pisowni :D

jakbyscie mialy podstawowa wiedze na temat ludzkiego organizmu i psychiki wiedzialybyscie ze tłumione popędy dadzą o sobie znać w inny sposób :) nerwice, rękoczyny, zdrady...

her thomasa - jesli jestes kobietą która przekreśla faceta tylko dlatego że pisze szybko na klawiaturze bo kątem oka zajmuje się czym innym to szkoda mi ciebie :) tez nie chcialbym takiej baby jak ty

Gość ty3t234
Ale zdradza ok. 80% facetów w przeciągu całego swojego życia. 80% z was zostanie zdradzonych, więc po co piszecie "Takiego jak ty bym nie chciała", skoro prawie na pewno w końcu facet was zdradzi? Jak nie teraz, to za 30 lat.

Gość sió-demka
nie Twoja sprawa co robił mój ojciec a poza tym nie wiem skąd wysnuwasz takie wnioski sfrustrowana kobieto skoro nic nie wiesz o moim życiu bajdurzysz po prostu No jak to skąd moje wnioski. Widocznie w domu tak miałeś skoro uważasz to za normę. No powiedz, było tak czy nie? Jeśli nie to moze te Twoje wypociny tutaj nie mają sensu, bo to nam właśnie chcesz wyjaśnić. Ja nie jestem sflustrowaną kobietą, mnie mój facet potrafi zaspokoić :P