Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnjknmjk

po co facetowi zona??-szczerze

Polecane posty

Gość tęsknota za nowością
to, że facet ślini się na widok ładnej foczki, dla jednej jest chorobą ? dla drugiej zdradą. Zdrowy facet zawsze obejrzy się za atrakcyjną kobietą. Zawsze będzie miał robaczywe myśli jak każdy samiec. A panie powinny się starać o to by same zapełniać mu "wirtualne obrazki", aby nie miał ciągot do "zakazanego owocu" Jednym słowem POSTARAJ SIĘ SAMA O UROZMAICENIE A NIC ZŁEGO SIĘ NIE STANIE. NIE POPADAJ W RUTYNĘ I NIE OSIADAJ NA LAURACH. PAMIĘTAJ O TYM, ŻE ZAWSZE MOŻNA COŚ SPIEPRZYĆ W ŻYCIU. A W MIŁOŚCI NA PEWNO !!!!

Oj, przepraszam, ten Szery Facet to nie autor. Wybacz, autorko:). Dziewczyny, dajmy się Panu wypowiedzieć do końca, będziemy potem wiedzieć, co może nas spotkać:). Szczery jest!

Gość bssdegwerewry
"Zdradzający mężczyzna jest jak dziecko, które zakradło się do kuchni, gdzie leżą ciasteczka. Zje je, chociaż nie jest głodny. Kobiety przywodzi do tej kuchni głównie głód: miłości, akceptacji, intymności." "zdaniem seksuologów nie ma związku, w którym nie ma ryzyka zdrady! Bo wbrew ludowym mądrościom, niewiele ma ona wspólnego z prawdziwym uczuciem. Może się zdarzyć w małżeństwach, które uchodzą za idealne" http://kobieta.dziennik.pl/seks-bez-tabu/artykuly/203047,kobiety-zdradzaja-rownie-czesto-jak-mezczyzni.html

Gość sió-demka
"jakbyscie mialy podstawowa wiedze na temat ludzkiego organizmu i psychiki wiedzialybyscie ze tłumione popędy dadzą o sobie znać w inny sposób nerwice, rękoczyny, zdrady..." z tego co piszesz, to Twoje małżeństwo to celibat....nic ten tego z żoną?

Gość bssdegwerewry
>>POSTARAJ SIĘ SAMA O UROZMAICENIE A NIC ZŁEGO SIĘ NIE STANIE. Ale bzdura

Gość facet szczerze odpowiada
siódemka to co robił mój ojciec to jego sprawa, ja żyje swoim życiem i swoimi wartościami, jedni zdradzaja i sie do tego przyznaja stad znerwicowane baby, drudzy zdradzaja i sie do tego nie przyznaja i wszyscy są zadowoleni :)

Gość bssdegwerewry
"Z pokolenia na pokolenie kobiety przekazywały sobie, że facet, który wszystko dostaje w domu, nie będzie szukał uciech na zewnątrz. Nic bardziej mylnego. Przytłaczająca większość niewiernych mężczyzn uważa swoje małżeństwa za wyjątkowo szczęśliwe! Nie chcą nic w nich zmieniać, kochają swoje żony i dobrze się z nimi czują! Swojego skoku w bok nie wiążą z żadnym kryzysem ani problemami małżeńskimi."

siódemko, zycie z jedna kobieta bywa czasem nudne, stad jednorazowe skoki w bok, nowe wrazenia i głaskanie własnego ego :)

kobiety czytajcie wiecej literatury fachowej a nie tylko COSMO :) no chyba że nie jestescie w stanie przystoić takiego natłoku tekstu :)

Gość sió-demka
facet szczerze odpowiada- wymijająca odpowiedź. A wartości? Jesteś pewnien ze powinieneś tu mówić o wartosciach?

przemierzampolalasy - a niech bedzie sprytna, jesli jest to plus dla niej bo swietnie to ukrywa, ja nie zamierzam byc podejrzliwym i zatruwac sobie wlasnego zycia

jakie wartości? ja mam swoje wartości to że są odmienne od Twoich znaczy ze są gorsze? gdzie Twoja tolerancja?

Gość sió-demka
facet szczerze odpowiada- dla Ciebie to tylko skok w bok, a dla Twojej żony odarcie z kobiecości i pozbawienie honoru. W drugą stronę też to działa. Facet, którego zdradza kobieta poprostu nie sprawdził się jako facet. Tak czy inaczej gdy wychodzi na jaw - boli i facetów i kobiety.

zdrada dla faceta to odarcie z meskosci? jakim prawem wypowiadasz sie w imieniu facetów? ja nie mam kompleksów, wiem ze czasami potrzebne jest urozmaicenie co nie musi znaczyc od razu ze nei daje rady :D kobiety non stop potrzebuja aby je chwalic i biadolic o ich nieziemskiej urodzie, prawda jest taka ze tylko kobiety zakompleksione tego potrzebuja, kobieta ze stabilnym poczuciem wlasnej wartosci nei opartym jedynie an wygladzie nie uzaleznia swojej kobiecosci od tego czy facet wkłada w nią penisa czy też nie :D:D:D zabawna jestes

przyjaciele i pieniądze, to są moje wartości

Gość sió-demka
gdzie Twoja tolerancja? Moja tolerancja zaczyna się tam gdzie kończy się okłamywanie kogoś. Nie mam nic do jawnego zdradzania, gdzie oboje o tym wiedzą.

jakie okłamywanie? jakby zapytała wprost czy rucham inną to bym odpowiedział, że tak, ja po prostu nie musze jej o wszystkim mówić

Gość sió-demka
ja wypowiadać sie za facetów nie mogę za to Ty wszystko wiesz o kobietach 💤 I to, ze jesteś facetem nie znaczy że mówisz za miliony 🖐️

a czy ja gdzies stwierdzilem ze wiem wszystko o kobietach?

Gość dziewczyny zostawcie
tego fagasa wielki maczo siedzący na babskim forum i wybujałym ego :D

Gość kjnjknmjk
tylko zony zal hiva nikt jej nie wyleczy jak od mezunia zlapie;(

hahaha :D powiedzcie mi , który facet przyznałby sie przed Wami ze chce byc w związku dla seksu stałego i gotowego obiadu? :D widzicie same swoja rekacje znerwicowana? wolą wam powiedziec ze was kochają, dać buzi i obiad gotowy, tak niewiele potrzeba zeby zapełnić zoładek bez zadnego wysiłku :) wystarczy jedno słowo

Gość dziewczyny zostawcie
facet szczerze odpowiada zastanawiam się jakim psycholem trzeba być, zeby takie durnoty pisać

no i następna, która nie ma żadnych argumentów tylko wypisuje farmazony :) żyjcie sobie dalej w swojej miłosnej ułudzie a ja ide na śniadanko :) cmok cmok

Gość facet szczerze wierzy w bajki
facet szczerze odpowiada przyjaciele i pieniądze, to są moje wartości masz kasę - kupisz sobie przyjaciela, a jak się znudzi przyjaciel to kupisz sobie za słowo kocham nowa niewolnicę tylko ani ten przyjaciel ani ta niwolnica nie są wobec ciebie szczerzy, palancie

Gość facet szczerze wierzy w bajki
oj facecik, facecik drudzy zdradzaja i sie do tego nie przyznaja i wszyscy są zadowoleni żona cie nie zdradza przecież stąd twoje zadowolenie

Gość ona 987 987
Jeżu jestem przerazona tym co pisze ten facet :|