Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plecaczek8888

On sprzedaje z zemsty teraz na lewo i na prawo

Polecane posty

Dochodzę do wniosku, że facet nienawidzi jak kobieta mówi do niego magiczne slowa KOCHAM CIE. Jest wtedy zdolny do wszystkiego (oczywiscie złego) Wszystkim opowiada jaka to kobieta zła jaka niedobra...a ona nic o tym nie wiedząc pielęgnuję uczucie i znosi wszystkie obelgi... zakochana kobieta jest w stanie ZNIEŚĆ każde cierpienie.... NIENAWIDZE FACETOW... ZWYKŁE ŚWINIE BEZ SERC

Gość Anulka908986r436
ale z zemsty za co??

Gość Anulka908986r436
Nie martw się też mnie to spotkało;)

Gość baba_z_gór
bo jak to już tutaj ktoś, gdzieś napisał: chłopa trzeba traktować jak psa (albo jeszcze gorzej), założyć oprzyrządowanie jak dla konia i od czasu do czasu batem profilaktycznie

Gość ale kapa
hahahahaha tiaaa tak kobiety tłumaczą swój los, "chłopa w kaganiec i jak psa" spróbujcie tak zrobic to mysle ze wiecej go juz nie zobaczycie. A takie tłumaczenia to juz nieraz sie przekonałem ze to usprawiedlianie swojej babskiej głupoty i próżności. Moze sie myle w waszym przypadku ale nie wrzucajcie wszystkich chopów do jednego wora.

Gość baba_z_gór
wiekszość chłpów to prymitywy, a z prymitywami to trzeba ostro.

Gość ale kapa
no to widocznie w prymitywnym kręgu sie obracasz skoro na takich trafiasz.

Gość baba_z_gór
autorka tematu własnie na takiego trafiła. A co do obrotów, to obracam się w różnych kręgach i na ogół się sprawdza

Wiecie on nie jest prymitywny....bo nawet bym na takiego nie spojrzała...on jest po prostu perfidny ... i to do bólu ;((( wiele bym dała żeby cofnąć czas, a teraz mam chyba prawo się poużalać nad sobą , no nie? ;)) zaczełam na rolkach jeździć na rowerze...i jakoś smutne myśli odchodza razem z potem ;)