Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazde3ka308

Miłośc do Cygana

Polecane posty

Hey mam bardzo duży problem. od 4 Miesięcy jestem w związku z Pół Cyganem. Jest dla mnie bardzo dobry miły szanuje mnie. dba o to zebym mialam zawsze wszytsko i zeby nugdy mi nic nie brakowala. Wszytsko bylo by bardzo fajnie gdyby nie to że moim rodzice są bardzo przeciwni temu. Mimo tego ze go nawet nie znaja..:( Kazali mi wybierac Albo On Albo Rodzina...:( i jestem w bardzo dużej KROPCE bo nie wiem co mam zrobic bo i Jego i Rodzine Bardzo Kocham. Pomóżnie cie mi bardzo prosze

Gość ale kapa
zostaw cygana, to zabrzmi stereotypowo ale taka jest prawda bedziesz załowac, pozatym trzymaj sie białych mezczyzn a nie ciapatych.

Gość do mam dola
to juz cos nie halo, nienawwidzi swojej grupy etnicznej????????? nie rob tragedii masz zapewne 17l, i milosc ci szubko przejdzie............tylk dupy mu nie dawaj bo ci jeszcze dzieciora zrobi

Gość dsgssdsd
a to rodzice z nim będą czy Ty? kochasz to z nim bądź moja mama była przeciwna mojemu związkowi z 10 lat starszym facetem a teraz jest jej ulubionym zięciem nie rezygnuj z miłości, skąd wiesz czy kiedyś ktoś Cię jeszcze tak pokocha jak on? jak żyje normalnie, a nie w tych cygańskich komunach to nie zastanawiaj się

Nie ma cyganow lubiacych porzadek. To brudasy i smierdziele. Trzymaj sie bialych mezczyzn rasy Aryjskiej a nie ciapatych, mieszancow i innych dziwadel. Zapamietaj to.

Gość powiemtak
w końcu róznice kulturowe zabiją ten związek a i teraz uważaj bo jak świat przypnie Tobie łatkę - zadaje się z Cyganami, to będziesz miała trudno

Facet nienawidzi swojej rodziny? Dziwne bardzo. Nie zakochałabym się w Romie. Są dla mnie aseksualni

Gość była żona złego człowieka
Nienawidzi swojej romskiej rodziny bo oni nie akceptują mieszańców. Pomyśl jak będzie wyglądało twoje życie bez twojej rodziny :(

Wiesz. Mężczyźni o egzotycznej urodzie bywają interesujący. Mi też niektórzy wydają się przystojni. Ale choćby nie wiem jakie ciacho nie umówiłabym się z takim na randkę. Nawet bardzo przystojny ciemnoskóry facet nie jest dla mnie atrakcyjny seksualnie. Nie jest to chyba objaw rasizmu bo rasistką nie jestem