Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sondor

Byłem wczoraj w klubie - tragedia...

Polecane posty

Gość mój 18 letni syn
zarobił w ciągu miesiąca 8 tys na budowie :classic_cool:

Gość Sondor
nie mam brzydkiej twarzy tylko bardzo młodą.. gość z selekcji mi dowód sprawdzał generalnie a mam kura 23 lat!!!! to mnie po prostu załamuje.. jak mam byc zadowolony majac taki wyglad? no sami kurwa powiedzcie.. co do tekstu 'mialem nadzieje' .. chodzilo o to, ze kogos poznam :O chociaz wiem ze i tak nigdy nikogo nie poznam, bylem juz w swoim zyciu milion razy w klubach i NIGDY NIKOGO NIE POZNALEM

idź zapierdala na produkcję chociażby! i nie mieć później takich problemów i niskiego poczucia włąśnej wartości! nie ma wsydu pracować na produkcji wstydem jest nie pracować bo sie przerost ambicji nad rozumem!

Gość pozdrawiammm
"malunia333 Takie kluby są dla k.... i pedałków nie masz się czym przejmować. Ja kiedyś chodziłam po takich,.... " hehe kiedys byłas kurwa hmmm mysle ze to jak z alkocholikiem ... jest sie nim przez całe zycie.

Gość Sondor
no i chuj mi po tej pracy :O roznica by byla po prostu taka, ze zamiast siedziec z jednym piwem w klubie, wypil bym ich kurwa 5 i wydal na to 50zł:O aż zal tej zarobionej ciezko kasy... JA I TAK NIE WEJDE NA PARKIET I NIE BEDE SIE TAM DOBRZE BAWIL BO Z MOIM WYGLADEM ZADNA KOBIETA ZE MNA TAM NIE ZABAJERZY, ROZUMIECIE TO TEPE CWELE? !! ?? to nie jest kurwa kwestia tych pieniedzy glupich tylko wygladu!!!

Gość dosdoij
to nie kwestia wyglądu. To kwestia tego, że jesteś ciotowatym fajtłapą, a do takich nikt nie ciągnie. Tyle.

Gość Sondor
no bo zawsze mam nadzieje...

Gość sam jesteś margines
biedni ludzie tyrający na produkcjach są normalni. Wiadomo, że pełno alkoholików dorabia na piwo, ale alkoholik też człowiek. Co ty swojego zdania nie masz, woli? że tak od razu zacząłbyś się staczać ? jesteś głupek :) zresztą jakbyś był inteligentny, to byś laseczkę wyrwał na gadkę a nie zwalał na wygląd

Gość Sondor
jakbym wyglądał na starszego-przynajmneij na swój wiek czyli na 23 i miał z 185cm to WSZYSTKO BYŁO BY INNE... a takto? co ja moge?? to tak jakby jakaś brzydka, gruba baba chciała być miss.. no nie ma szans kurwa

Gość dosdoij
tak od siebie odpycham tym prd leniem, że aż się chce rzygać :O żadna laska na ciebie nie poleci, bo nie masz jaj.

Gość gtgt
gowno prawda, bo nawet jak wyglaasz na 18 i bylbys sympatycznym, fajnym facetem, to młodsze niunie by do ciebie coiągnęły. A ty jęczysz, stoisz spiż dzony, autujesz się od ludzi i bijesz bro za 7 zł strasząc swoją miną cierpiętnika - dziwisz się, że nikt się do ciebie nie dobija?

Gość Sondor
wiem jak jest na produkcji bo już raz w swoim zyciu tam pracowałem przez miesiac :O 2 lata temu.. czułem się tam fatalnie, tak jakbym się zgarszał.. sam margines tam pracuje, albo jakas tępa patologia albo jakieś zgredy koło 50tki co tylko zarabiają aby móc się nachlać.. po miesiacu wyjebalem stamtad dalej niż małysz na wielkiek krokwi i powiedzialem sobie, ze "nigdy kurwa wiecej"

Gość haha jasne, bo jakbyś miał 185
cm to nagle byłbyś zabawny, inteligentny, czarujący? :D kurwa, ty jesteś jakiś pojebany i żadna kobieta nie zwróci na Ciebie uwagi bo jesteś męczennikiem :D

Gość co masz niby przed sobą
cóz, przegrałeś życie, nie jestes facetem, tylko ciotą, pogódz sie z tym

Gość sam jesteś margines
acha zobacz na swoje słownictwo mi też niedobrze od czytanaia cię :O patologu

Gość lady gadżet
no a taki Stallone mały brzydki a kobiet na pęczki i kasy w chooj :D trzeba się wykreować jakoś ,zmień fryzurę może okulary Cię zmienią ,pokombinuj z ciuchami,Tobie to przyjaciółka by się przydała :)

Gość UWAGA NIEDOJDY
malunia333 ALE MNIE ROZWALILAS - ALE SUPER TWOJ BRAT ZNA WSZYSTKICH Z BRAMKI HAHA NIEUDACZNIKOW KTORZY NIC NIE OSIAGNELI TYLKO SILOWNIA I NA BRAMCE W NOCY PRACUJA !!!! ZADEN Z OCHRONIARZY NIE OSIAGNAL NIC W ZYCIU A MALOLATY LECE DO NICH BY TYLKO JE WYRUCHAL BO TO ON JEST KIMS STOI NA BRAMCE LOL

Gość Sondor
/// cm to nagle byłbyś zabawny, inteligentny, czarujący? k**wa, ty jesteś jakiś poj**any i żadna kobieta nie zwróci na Ciebie uwagi bo jesteś męczennikiem /// a nie rozumiesz jebany idioto, że moja zwała, nie pewnosc siebie itp jest przez wyglad? gdybym lepiej wygladal od razu bym byl innym czlowiekiem-zadowolony,. chetnym do zycia itp

Gość Sondor
tak wstyd mi.. dlatego nie biore za dużo praktycznie rodzicie mi daja tylko tyle, ze jedzenie mi kupują no i za szkołę płacą

Gość hahaha haha
no to zmien ten wygląd kurwa i po sprawie

Gość hojna ochujska
ee-sondor- a ty sie odpierdol od pracy na produkcji! mlody jestes i nie znasz zycia ale ktos wyzej napisal, ze przyjdzie taki czas, ze bedziesz zapierdalal na 3 etaty kopaniu rowow, bo rodzice umra i trzeba bedzie zarobic na zycie, a na produkcji nigdy nie pracowales , wiec lepiej zamilcz i nie wysuwaj sado na ten temat bo wiesz jedno wielkie GOWNO. nawet jak zrobisz magistra moga cie chciec tylko przy 'pakowaniu" :O

Gość Masz geny nieudacznika
"JA I TAK NIE WEJDE NA PARKIET I NIE BEDE SIE TAM DOBRZE BAWIL BO Z MOIM WYGLADEM ZADNA KOBIETA ZE MNA TAM NIE ZABAJERZY, ROZUMIECIE TO TEPE CWELE?" To czemu tępy cwelu poszedłeś do klubu? Jesteś nieudacznikiem a do klubów chodzą tylko fajni ludzie. Czy nie rozumiesz, że twoja szkaradna postać w połączeniu z twoim nieudacznictwem psuje wszystkim zabawę? A poszedł stąd!

Gość hojna ochujska
*sądów

Gość luk6764444
Zal mi Cie chłopie z całego serca... za 7zł to sobie kup chrupki kukurydziane i przed snem wpierdalaj.

Ja tam nie chodzę do klubów i Tobie też radzę. Owca nie idzie sama do stada wilków.

Gość hojna ochujska
racja- PASZOŁ!!

Gość Sondor
hojna ochujska tak się składa tępa idiotko, że pracowałem na produkcji przez miesiąć, 2 lata temu i powiedziałem sobie, że nigdy kurwa wiecej tam nie wróce.. sama patologia i zgredy koło 50tki, które chca się tylko zachlać po tyrze.. to nie jest kurwa miejsce dla mnie a do klubów łaze zawsze bo mam nadzieje, ze jednak kogos poznam.. no ale przez pare lat nigdy nikogo nie poznalem wiec chyba sobie juz naprawde daruje... bo to jest fatalne miejsce dla mnie no chyba, ze jakas kolezanka mnie wyciągnie-to co innego 3 miesiace temu bylismy z dziewczynami ze studiów w klubie to bylo zajebiscie, caly czas sobie z nimi tanczylem i w ogole... ale to musze juz miec kogos z kim wejde na parkiet, bo do nieznajomych dziewczyn nie mam szans

Gość sfsgsgs
ja byłam w klubie w czwartek i byli sami faceci (z wyjątkiem jednego bardzo fajnego i kilku przyzwoitych), którzy wyglądali mniej więcej jak Ty. najgorsze było to, że sami zaczynali rozmowę i wręcz żebrali o taniec, a podczas rozmowy po kilka razy pytali, czy się nie nudzę (nudziłam się). mówiłam im, że mam narzeczonego i w październiku biorę ślub, bo było mi głupio powiedzieć prawdę, tzn. że są beznadziejni. nie zwrócili nawet uwagi na to, że nie mam pierścionka, tylko wyrażali swoje żale z tego powodu. ich teksty typu jesteś najładniejszą dziewczyną w klubie brzmiały tragicznie, a jeden po kilku podejściach powiedział wprost, że nie będzie ukrywał - jest facetem i chciałby mnie przelecieć. może powinnam strzelić mu w twarz, nie wiem, ale dla mnie był jak niepełnosprawny, było mi ich wszystkich żal, więc tylko patrzyłam z politowaniem, mówiłam, że bolą mnie nogi albo że muszę poszukać koleżanki. odechciewa się chodzić do klubów. ten był akurat z muzyką latynoską, ale zanim tam trafiłyśmy z koleżanką zajrzałyśmy do mocno reklamowanego klubu z muzyką typu techno, trance itp. i od razu wyszłyśmy, bo miny ludzi, którzy się tam bawili wydawały się takie tępe :/ może po prostu fajni faceci śpią w nocy z czw na pt, żeby się wyspać do pracy. może w weekend byłoby normalne towarzystwo.