Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerebyCZFabułąON

dlaczego dziewczyny wychodzą bez słowa w środku rozmowy?

Polecane posty

Gość kerebyCZFabułąON

(03:42) * Wysłano zaproszenie do rozmowy prywatnej dla Mokra_czarna (03:42) * Mokra_czarna przyjął zaproszenie do rozmowy kerebyCZFabułąON (03:42) czesc ;) (03:42) * Nie jesteś już oznaczony "zaraz wracam". kerebyCZFabułąON (03:43) masz ochote zostac zgwalconą? Mokra_czarna (03:44) mam kerebyCZFabułąON (03:44) ile masz lat? Mokra_czarna (03:45) 24 kerebyCZFabułąON (03:46) wracasz z imprezy ciemna uliczka i czujesz ze ktos idzie za Toba Mokra_czarna (03:47) wlasnie dzisiaj ak wracalam hihihi kerebyCZFabułąON (03:47) przyspieszasz kroku, ale jest juz za pozno kerebyCZFabułąON (03:47) lapie Cie u wejscia do jednej z ciemnych bram i zaciagam do srodka kerebyCZFabułąON (03:48) macam Twoje piersi przez bluzeczke Mokra_czarna (03:49) mmm kerebyCZFabułąON (03:49) przylegam dokladnie do Twojego ciala, wsuwam dlon pod spodniczke kerebyCZFabułąON (03:49) trzymam Cie mocno tak ze nie mozesz sie ruszyc kerebyCZFabułąON (03:50) rozrywam Ci bluzeczke, wyjmuje piersi zestanika kerebyCZFabułąON (03:51) bawie sie sutkami kerebyCZFabułąON (03:52) sprowadzam Cie do pozycji kleczacej kerebyCZFabułąON (03:52) rozpinam spodnie tuz przed Twoja twarza kerebyCZFabułąON (03:52) widzisz jak wylania sie z nich moj twardy penis kerebyCZFabułąON (03:53) przyciskam go do Twojej twarzy kerebyCZFabułąON (03:53) wyrywasz sie ale przytrzumuje Cie i wpycham Ci go w usta kerebyCZFabułąON (03:54) gleboko az zaczynasz sie ksztusic kerebyCZFabułąON (03:54) jest juz caly mokry Mokra_czarna (03:55) moja cipka tez kerebyCZFabułąON (03:55) podnosze Cie, opieram twarza do sciany kerebyCZFabułąON (03:56) zsuwam spodniczke kerebyCZFabułąON (03:56) rozrywam stringi odslaniajac mokra szparke kerebyCZFabułąON (03:57) czujesz glowke mojego kutasa na swojej dupci kerebyCZFabułąON (03:58) ruchem bioder wprowadzam go w Twoje wnetrze Mokra_czarna (03:58) kkkkkkkk Mokra_czarna (03:58) mmmmm Mokra_czarna (03:58) ;P kerebyCZFabułąON (03:58) czujesz jak rozdziera scianki pochwy na wszystkie strony, wwierca sie coraz glebiej kerebyCZFabułąON (04:00) kolejne ruchy bioder wpychaja go raz za razem kerebyCZFabułąON (04:00) piersi faluja Ci w rytm uderzen kerebyCZFabułąON (04:00) czujesz jak wchodzi do konca az po same jajka kerebyCZFabułąON (04:01) ktos przechodzi ulica, zatrzymuje sie na chwile, zatykam Ci usta kerebyCZFabułąON (04:02) nie zauwazyl nas Mokra_czarna (04:02) jestem mokra kerebyCZFabułąON (04:03) przed monitorem? ;) Mokra_czarna (04:03) nom kerebyCZFabułąON (04:03) gdzie masz rączki? ;) Mokra_czarna (04:04) zgadnij ;P kerebyCZFabułąON (04:05) zgaduje: masujesz sie po lechtaczce ;) Mokra_czarna (04:05) dokladin kerebyCZFabułąON (04:06) wloz tez paluszek do pochwy Mokra_czarna (04:06) ma Mokra_czarna (04:06) m kerebyCZFabułąON (04:07) mokro masz tam? Mokra_czarna (04:07) oj bradzo kerebyCZFabułąON (04:08) wsadz dwa paluszki Mokra_czarna (04:08) juz kerebyCZFabułąON (04:08) poruszaj nimi tak jakby to byl meski czlonek Mokra_czarna (04:09) za malo Mokra_czarna (04:09) za malo kerebyCZFabułąON (04:09) wloz trzeci Mokra_czarna (04:09) mmm kerebyCZFabułąON (04:10) wkladalas sobie kiedys jeszcze wiecej? Mokra_czarna (04:10) nie kerebyCZFabułąON (04:11) posuwaj nimi wglab i wyciagaj i znowu Mokra_czarna (04:11) mnam Mokra_czarna (04:11) mniam kerebyCZFabułąON (04:12) druga dlonia baw sie sutkami tak jak lubisz kerebyCZFabułąON (04:13) rozchyl szerzej nozki i nie przestawaj sie posuwac palcami kerebyCZFabułąON (04:13) kciukiem masuj przy tym lechtaczke kerebyCZFabułąON (04:16) zacisnij miesnie pochwy na palcach i poruszaj nimi przy tym oporze kerebyCZFabułąON (04:17) dlon z sutkow przenies na klawiature i napisz "mmmmm" ;) Mokra_czarna (04:18) mmmmm kerebyCZFabułąON (04:18) piesc je dalej (04:20) * Użytkownik Mokra_czarna opuścił czat. taka miła rozmowa i dziewczyna wychodzi... i to nie pierwszy raz tak mi się zdarzyło...

Gość ptasiek nastroszony
doszla za daleko i nie umiala wrocic

Gość gtghqghw4h4
trzeba być desperatem, żeby się w takie rzeczy bawić. Pewnie w realu cię żadna nie chce, a kasy na dziwki nie masz:D

Gość hahah haha
glupi chuj z ciebie

Gość nie da się zawrócić
przyznam ze tez korzystałam z takiego czata i z takich rozmów i zawsze uciekałam znienacka :D nie mogłam dalej bo to stało sie obrzydliwe, a nie przyjemne,.

Gość brunet_wieczorową_porą
haha, pewnie doszła i jej ochota przeszła ;)

Gość N'yarlathotep
koles się produkuje jak pokurrwiony a laska pólsłowkami odpowiada mu, po czym znika facet, gdzie ty masz mózg? w głowce pena?

Gość ptasiek nastroszony
erotuman gawedziasz.

Gość ptasiek nastroszony
kurwa debilne krokodyle impotenci rowniez umyslowi juz normalnie z Niewiasta porozmawiac nie umiesz tylko sdlinisz sie w zaciszu domu i brandzlujesz.

Gość Natalka17
hej,mnie też zgwałcisz? na jakim czacie piszesz? obiecuje że nie wyjdę w połowie ;)

Gość kerebyCZFabułąON
ptasiek a o czym chciales rozmawiac z kims o nicku mokra_czarna? ;) Natalka17 na onecie, wpisz w wyszukiwarke moj nick moze bede akurat ;)

Gość smieszny jestes
nie dziwie sie jej ze wyszla, tak naprawde to tylko ty sie napaliles, a ona pomyslala ze jestes zboczonym, napalonym dupkiem

Gość kerebyCZFabułąON
tzn myslisz ze klamala z tym ze sie masturbuje? i ze kiedy chce wyobrazic sobie meskiego czlonka w sobie to musi wlozyc trzy palce? moze i tak...