Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna00

Co zrobic aby zostac samotna matka w uk

Polecane posty

Gość vanillasky..
widze,ze sie wzajemnie nie przekonamy czesc

"[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona ror ale ty jestes czasem wk**wiajaca, kopac lezacego, no bravo.. " a ty jestes wulgarna - skoro juz robimy wycieczki personalne i zabawiamy sie w gre pt kto jaki jest;-))) nie potrafisz trzymac swoich nerwow na wodzy i cisnienie ci skacze jak czytasz moje wypowiedzi - to je pomin - i tyle, po co sie katowac. to jest foryum publiczne i widocznie ktos w jakims celu wystawia swoje problemy na oglad publiczny - mnie natomiast irytuje brakj tolerancji pt. mam inne zdanie - to powyzywam interlokutora - to po prostu dziecinne;-)) ja nikogo nie kopie - to ty tak widzisz sprawy;-)) "a ty tez lepiej doczytaj, autorka ma 10 tygodni do porodu, kiedy ma isc do pracy? teraz czy jak tylko wyjdzie ze szpitala?" tak to jest jak czlowiek robi a nie mysli czyli jest bezmyslny, to tak wlasnie konczy;/ pytasz zdesperowana - czy autorka zrobila nam cos zlego i czy mi ubedzie od tego ze jej przybedzie? odpowiedz brzmi tak - jestem przeciwna cwaniakom i oszustom, ludziom nie przestrzegajacym prawa (jakiekolwiek by ono nie bylo) - autorka okjradala spoelczenstwo ktore ja goscilo - nie placac podatkow (co sama przyznala) - a teraz ma jeszcze czelnosc domagac sie "pomocy"?;-))))) zawsze sprzeciwalam sie , sprzeciwam i bede oszustom podatkowym i zylujacym system - bo sama place cholernie wysokie podatki i bardzo mnie to zlosci - kraj placenia podatkow w moim odczuciu nie ma nic do rzeczy, nie solidaryzuje sie z takimi osobami jak autorka

"[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona autorka znalazla sie w ciezkiej sytuacji, kierowala sie sercem, popelnila blad, czasu nie cofnie. " ty tak to widzisz - ja widze to zupelnie inaczej - moim zdaniem autorka uprawiala seks z gosciemktorego jak sama przyznala slabo znala, w dodatku bez znajomosci stosowania skutecznej antykoncepcji. jak milinony nastolatek na swiecie;-) kazdy z nas popelnia bledy i kazdy z nas za nie placi - nie w porzadku jest natomiast zrzucanie odp na innych czyli np. na "niewidzialnlno-nieidentyfikowalnych" podatnikow np., i to jeszcze w kraju ktory ja gosci - zenada;/ "w chwili obecniej walczy o godny byt dla siebie i dla dziecka, pozostaje mi tylko wspolczuc oraz zyczyc duzo sily na poukladanie sobie spraw. niestety sama nie wiem co poradzic, ale potrafie przynajmniej wspolczuc komus komu sie po prostu w ktoryms etapie zycia powinela noga." ja wspolczucie chowam dla naprawde traumatycznych zdarzen losowych - w swoim zyciu widzilam jak mloda osoba do konca wlaczyla dzielnie z rakiem, ktory ja zzeral po kawalku - to jest zdarzenie losowe i przed nim chyle glowe,komukolwiek by sie nie przytrafilo, natomaist "problemy" panienek ktore splodzily dziecko i teraz nie wiedza co zrobic - mnie raczej bawia niz rozczulaja, no moze troche irytuja;) "a reszcie tylko powiem ze potraficie pluc jadem, nie wasze zycie i nie wasze problemy a fajnie jeszcze dokopac lezacemu - typowa polska mentalnosc. i nie zycze sobie zeby spotykac takie osoby na swojej drodze" ja tez sobie nie zycze zeby ktos po chamsku rolowal uczciwych podatnikow - tylko pytanie jeszcze czy w ogole kogokolwiek obchodza zyczenia i widzimisie innych?;-)

Gość mi mała z domu
mam jednak cichą nadzieję, że to prowokacja... a jeśli nie, to nie tylko zgadzam się w 100% z ROR w tym temacie, ale powiem więcej - autorkę i jej podobnych powinno się natychmiast deportować z kraju, w którym obecnie przebywają, jako szkodniki, pasożyty i wyłudzacze. dziękuję

Gość walsie333
zapierdol partnera i z glowy...bedziesz samotna i bogata dopilnuj by sie dobrze ubezpieczyl na huj ci benefity jak tu takie beda profity:)

Gość walsie333
ROR odpierdol sie od benefitów jesli sie naleza to bierzemy i huj ci do tego jak to nie twoje:)

Gość walsie333
mi mala w domu-zapierdalaj za 700zl i sie nie wpierdalaj swoje wywody to pod latarnie i napierdalaj lody kutwo jedna:)

Gość walsie333
ROR ruro jedna te twoje wypowiedzie sa nawet mniej niz interesujace:)chce powiedziec,ze jestes malo inteligetna,a do tego zapatrzona w siebie i swoje sprawki...cóz plac i placz tak wielkkkie podatki oby cie wpierdolily zywcem,bo ktos taki jak Ty jest zbedny nam Wszystkim:)

Gość vanillasky..
a nie sadzisz,ze wlasnie dzieki takim osobom jak ROR masz sie z czego utrzymac?przeciez min z jej podatkow masz kase, nie? co za poziom

Gość mi mała z domu
za 700 zł kupiłam wczoraj torebkę;) wyluzuj, beneficiarzu, bo pękniesz z tej frustracji i dom z councila przypadnie komuś innemu.

Gość walsie333
ale tandeta za 700zl Ty mieszkasz w domku z concilu na 1000% beneficiaro jedna frustracje masz w kiblu:)

" walsie333 ROR odpie**ol sie od benefitów jesli sie naleza to bierzemy i ch*j ci do tego jak to nie twoje " ;-))))) a bierzcie sobie - przeciez nie zabraniam - ja tylko patrze z boku i sie smieje z takich jak ty;-)) " ROR ruro jedna te twoje wypowiedzie sa nawet mniej niz interesujace chce powiedziec,ze jestes malo inteligetna,a do tego zapatrzona w siebie i swoje sprawki..." a co to kogo obchodzi - co ty sadzisz?;-))) mozesz mnie obrazac ile wlezie - jesli ci to spokoj ducha przyniesie , po mnie to scieka ciepla stozka;) udzerz w stol a odezwa sie nozyce;) "cóz plac i placz tak wielkkkie podatki oby cie wpie**olily zywcem,bo ktos taki jak Ty jest zbedny nam Wszystkim " spokojnie siedze i place - wiesz nawet pik zaplaceniu podatkow - wiekszosc moich potrezb zostaje zaspokojona;-))) tak wiec sie nie martw - z nedzy nie umre;) moze jak poznasz to uczucie to tez sie mniej posepna zrobisz, hm?;-))) " ale tandeta za 700zl Ty mieszkasz w domku z concilu na 1000% beneficiaro jedna frustracje masz w kiblu " ;-))) jasne "wszyscy" mieszkamy w councilu - czy jak to sie tam nazywa;))))))

Gość dfhsdgnb
nie wiesz?:P PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

Gość Ty chyba sie pusciłas
Jak mozesz kogos obrazac g;wno jestes Ty wart ,oceniasz kogos ale sama jestes nic nie wart wydaje mi sie ze przezyłas juz cos w tym stylu pusciłas sie jak szmat*.A teraz sie wyzywasz na kims .Mało ci to to wypierdzielej do Pl daj drugiemu tez zyc ! Ciebie nikt nie obraza nie obrazaj i innych pamietaj ze zło wraca do ludzi .;)

Gość walsie333
ROR co tak wszystko analizujeszTy moze przeanalizuj swoje wymadrzanie sie,bo inteligecja nie grzeszysz!!! takie jak Ty i pozostali tylko mieszkaja w domkach z councilu prawda jest taka,ze nie bylo By WAS stac na nic bez dodatków i pokornych urzedników...ale do czasu madralinska do czasu....wiesz dopóki dzban wode nosi...dopóki ucho sie nie urwie i tyle w tym temacie,a i nie rób ponownej analizy,bo poprostu jestes smieszna i bawia mnie twoje zwrotki Just Fun for rv1 GL

Gość vbjde
skonczyliscie juz? po co te klotnie.

"[zgłoś do usunięcia] walsie333 ROR co tak wszystko analizujeszTy moze przeanalizuj swoje wymadrzanie sie,bo inteligecja nie grzeszysz!!! takie jak Ty i pozostali tylko mieszkaja w domkach z councilu prawda jest taka,ze nie bylo " zlotko - tylko si tak nie unos - bo zlosc urodzie szkodzi;-))) a aja wiem ze niektorych analiza nudzi dla mnie to chleb powszedni;-)) "By WAS stac na nic bez dodatków i pokornych urzedników...ale do czasu madralinska do czasu..." nie wiem o czym do mnie rozmawiasz;-))) swoje skromne potrzeby zaspokojam swoja skromna wyplata;))) "wiesz dopóki dzban wode nosi...dopóki ucho sie nie urwie i tyle w tym temacie,a i nie rób ponownej analizy,bo poprostu jestes smieszna i bawia mnie twoje zwrotk" tracisz czas zlotko mowiac mi , nawet nie proszac, co mam robic a czego nie wypada wszak zawsze robie to na co mam ochote;-)) a nieraz bywam milosierna i dziele ssie swoja madrosciaz takimi jak ty;-))

Gość OROOROROROROROROROR
ROR-TY JUZ TU BYLAS STALA BYWALCZYNIA,MASZ BARDZO SPECYFICZNY STYL PSANIA.Kiedys to twoje przytaczanie czyichś slow,i potem twoje wypociny do tych slow doprowadzalo mnie do szalu.

Gość vanillasky..
ROR, nie wiem po co sie wdajesz w takie pyskowki, olej to ;)

Gość blueberry muffin29
vanillasky ROR juz tak ma. Nie odpusci, podnieca ja to, ze ktos jej odpisuje, dostaje kilkakrotnego orgazmu jak moze przeanalizowac kilka postow i napisac "uderz w stol... czy tez as easy as it is" to jej przewodnie teksty. Daje sie bardzo latwo sprowokowac. Jej cale zycie poza praca kreci sie wokol kafe. Ot, samotna idiotka, ktora udaje inteligenta.

" OROOROROROROROROROR ROR-TY JUZ TU BYLAS STALA BYWALCZYNIA,MASZ BARDZO SPECYFICZNY STYL PSANIA.Kiedys to twoje przytaczanie czyichś slow,i potem twoje wypociny do tych slow doprowadzalo mnie do szalu." no coz porzadzic - nie ty jedna swirujesz na moim punbkcie;)))) " ROR, nie wiem po co sie wdajesz w takie pyskowki, olej to " hm;-)) to nie sa pyskowski tylko specyficzny sposob rozmowy (zawsze staramm sie dopasowac poziom do interlokutora;-)), na co dzien nie mam stycznosci z tzw. "pyskowkarzami" wic to zawsze jakas nowosc;) " vanillasky ROR juz tak ma. Nie odpusci, podnieca ja to, ze ktos jej odpisuje, dostaje kilkakrotnego orgazmu jak moze przeanalizowac kilka postow" ;-)) podoba mi sie ze twoje myslenie idzie w strone seksu - ale slowa bez dotyku mnie nie podniecaja;))) a zmasturbacji dawno juz wyroslam;))))))) "uderz w stol... czy tez as easy as it is" to jej przewodnie teksty." widze ze moje nauki nie ida w las - to dobrze;-))) rzeczywiscie pewne zwroty powatarzam i bede to robic nadal;) "Daje sie bardzo latwo sprowokowac" wyjatkowo latwo - trace kontrole nad soba przy kazdym wpisie w przeciwienstwie do moich adwersarzy;))) " Jej cale zycie poza praca kreci sie wokol kafe" a to juz przypomina mi zbiorowa histeriie - do druga na kafe zastrezga sobie ze ona to "ma " zycie poza ekranem - a ja nie musze - ja mieszkam w kafeterii ;-))) " Ot, samotna idiotka, ktora udaje inteligenta." inteligencji nie da sie udawac zlotko;))) zabawne ja sama siebie nie uwazam za inteligentnej - natomiast "zarzucaja" mi to inni;)))))) no ale ponoc czlowiek jest taki jak widza go inni a nie taki jakim widzi sie sam;))) Odpowiedz na ten temat

Gość walsie333
ROR Kurwa juz lepiej byc nie moze twój intelekt przewyzszyl Cala Ciebie...no naprawde jestem pelna podziwu...oj,ale jedna nagana dla Ciebie jak Cie widza tak Cie pisza...a ja cie nie widze i dla mnie jestes Tylko zwyklymi wypocinami jak kolezanka napisala powyzej...i wez nie analizuj,bo sie zestarzejesz i zmarszczysz...a moze juz tak jest?

"walsie333 ROR K**wa juz lepiej byc nie moze twój intelekt przewyzszyl Cala Ciebie...no naprawde jestem pelna podziwu..." no juz nie podlizuj sie;-)) 'dla mnie jestes Tylko zwyklymi wypocinami jak kolezanka napisala powyzej...i wez nie analizuj,bo sie zestarzejesz i zmarszczysz...a moze juz tak jest?" widze ze siedzisz i snujesz domysly na moj temat, nie ty pierwsza fantazjujesz o mnie , wulgarna dziewucho;-)) poprz. | 1 2 Odpowiedz na ten temat

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 buhahahaha tam gdzie temat o benefitach tam ROR." a tam gdzie ja - tam zawsze ty, jak piesek;-)))

Gość ggfdgfgfdmmmm
autorko czy ty czasami masz nan imie Ewa?

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 chcialabys, sloneczko no ale pomarzyc zawsze mozesz" nie wcale tak bardzo bym nie chciala - bo nudzisz;-))) ale to wszyscy widza ze masz obsesje na moim punkcie - nie odnosiz sie do watkow poruszanych na topicu tylko do faktu ze ja sie pojawiam;-))) chodzisz za mana jak maly piesek - ;-))))

:D wiedzialam, ze sie nie oprzesz. I kto tu ma obsesje slonko? Skoro tak wspaniale mnie pamietasz to widocznie tesknisz za mna i tylko czekasz na jakis post z mojej strony:D A ci wszyscy, to znaczy kto przepraszam? Bo jakos tylko ty widzisz ta "niby obsesje" :D No, wmawiaj sobie dalej:) Biedactwo.

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 wiedzialam, ze sie nie oprzesz. I kto tu ma obsesje slonko?" jak to kto ? ty;-))) piszesz do mnie a ja zawsze na posty kierowane do mnie staram sie odpowiadac - myslisz dobre maniery z zainteresowaniem;-)) poza tym jestes nieslowna - znaczy slabegop charakteru - juz obiecywalas nam ze nie bedziesz do mnie pisac - a jednak sie zlamalas;-)) tracisz panowanie nad soba;)) "Skoro tak wspaniale mnie pamietasz to widocznie tesknisz za mna i tylko czekasz na jakis post z mojej strony" e tam;-) nudzisz - odbijasz pileczke , zero kreatywnosci;)))) zebrzesz o moje zainteresowanie to je dostajesz - ja lubie sprawiac ludziom przyjemnosc;)) " Bo jakos tylko ty widzisz ta "niby obsesje" No, wmawiaj sobie dalej Biedactwo." masz obsesje - to jest iczywiste , fakty mowia za siebie;))) to ty ciagle piszesz jaka to ja jestem/nie jestem - a ze biedna, aze cos tam - ciagle analizujesz mnie i moje sprawy, jak widzisz jja tego w stosunku do twojej osoby nie czynie;)) daje ci to czego oczekujesz;))