Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba89

czy brzydki ale wartosciowy chlopak ma u was szanse?

Polecane posty

Gość seba89

hej.mam takie pytanie jak w temacie-czy wrazliwy inteligentny opiekunczy chlopak z wartosciami ale no co tu kryc..bardzo brzydka twarza,mialby szanse u ktorejs z was?czy znacie kobiety ktore pokochaly wlasnie takiego chlopaka choc mogly byc z jakims przystojniakiem?

Gość lwtb ważny pannnnn
seba, ale wykurrwiaj ty na karaszo, ok?

Gość ptasiek nastroszony
jak sie Niewiasta rozepcha dla rozkoszy z pieknisiami to potem szuka normalnego choc brzydkiego bo te pieknisie poruchali za prtzystankiem PKSu i obetarli o kieckie i poszli....a ona coraz luzniejsza i coras bardziej samotna

U mnie raczej nie, aczkolwiek znam wiele takich facetów, którzy związali się z ślicznymi dziewczynami i są razem szczęśliwi. :)

Gość ptasiek nastroszony
Lookrecja ale to przecież Ty masz wyjątkową szanse na miłość od losu. dlatego , że przystojny chlopak , ktory z Tobą bedzie to znaczy , że oślepł z miłosci do Ciebie. docen to

Gość onie nie nie
Pewnie ,ze tak.Moj mezczyzna tez jest taki;) Popatrz zreszta na Diablo(Wlodarczyka)-do przystojnych ,delikatnie mowiac,zaliczyc go nie mozna a zone ma naprawde piekna(nie wspomne o kochankach;))

Gość seba89
.no przyklad diablo to chyba zly przyklad bo to przez kobiete chcial sie zabic..zreszta.rozumie go bo sam probowalem..czekam na dojrzale przemyslane odpowiedzi

Myślę, że w życiu są rzeczy ważniejsze od wyglądu, aczkolwiek ten jest bardzo istotny przy pierwszym wrażeniu... Jeśli nie tym, to musiałbyś czymś innym od razu zaimponować kobiecie.

Gość hahaha haha
nie ma szans

Gość nie ma szans,
i ladny ale bezwartościowy też

Gość ptasiek nastroszony
no brzydki krokodyl gdyby tak poznał-zapoznał Agnieszkie ze Śląska to powinien z radosci uszami klaskać

Gość onie nie nie
No i co ze chcial sie zabic przez kobiete(zreszta nie przez kobiete ale przez swoj brak dojrzalosci),pytales czy ma szanse brzydki facet wiec podalam jego przyklad bo jest brzydki a jednak piekna kobiete zdobyl a co potem zrobil ze swoim malzenstwem przez swoje zdrady to juz inny temat. A moze w Twoim przypadku to nie o wyglad chodzi a o charakter...?? np ja ci staram sie pomoc,pocieszyc ,poswiecam swoj czas na napisanie do ciebie a ty mi "czekam na dojrzale i przemyslane odpowiedzi"-nie mam pytan:Oraczej nie wyglad jest Twoim problemem. A zeby chciec sie zabic przez kobiete to juz trzeba byc strasznym dzieciakiem wiec nie mow mi tu o "przemyslanych i dojrzalych odpowiedziach:O

Gość hahah nie moge z wypowiedzi
lokrecji dziewczynko sama sie osmieszasz, nie jesteś ładna a co najwyżej przeciętna, chcesz mieć przystojnego ruchacza to miej, nie sztuka złapać takiego, sztuka zatrzymać WARTOŚCIOWEGO a ponoć masz jakieś wartości w życiu.. chyba dosyc powierzchowne.

a co Ty możesz wiedzieć o moich upodobaniach? :O Tak się składa, że aktualnie nie mam zamiaru się wiązać w ogóle, a gdybym już z kimś miała, to dla mnie logiczne, że byłaby to osoba wartościowa, atrakcyjna nie tylko przez wzgląd na aparycję. no, ale oczywiście Ty masz lepsze pojęcie na temat moich zapatrywań.... 🖐️

Gość seba89
do onie nie nie..przepraszam mowiac o wartosciowych przemysleniach mialem na mysli inne wypowiedzi z mocnymi podtekstami erotycznymi a nie Twoje..gdyz Twoje sa bardzo dojrzale..mysle ze z diablo nie jest ideal a kobiete zdobyl dzieki swej popularnosci jesli chodzi o mnie to pokochalem nad zycie dluga historia zostalem sam ze swoim bolem i lzami a po niej zostalo kilka zdjec i stad ta decyzja nikt nie zrozumie co czuje zalamany szalenie wrazliwy chlopak co do foto to zly pomysl zwlaszcza gdy sie o sobie slyszy per potwor z loch ness

Gość seba89
ps.lookrecja jest przesliczna dziewczyna wiec jesli ktos o takiej pieknosci mowi per przecietna to chyba ma paplitacje mozgu

No to może wyślesz na maila? ;) jesli nie chcesz tak publicznie. A ja bym Ci coś może podpowiedziala co masz zmienic? :classic_cool:

Gość seba89
do kerita hm jesli naprawde chcesz pomoc komus takiemu to prosze moj mail sebkas@onet.eu

Gość onie nie nie
A to sorki;) myslalam ,ze ja tu sie produkuje a Ty mi tu od nie dojrzalych.. A Diablo kiedys nie byl slawny,a kobiety mial;)Dobra dajmy mu juz spokoj.Trzeba wierzyc w siebie,lubic siebie,byc dobrym czlowiekiem,wierz mi ,ze inni ludzie to czuja ,jakos podskornie odbieraja pozytywne wibracje od kogos i wyglad wtedy nie ma wiekszego znaczenia.

Gość ptasiek nastroszony
jezeli rzekomo ladna , mloda Niewiasta wciaz pisze na kafe i jeszcze twierdzi , ze obecnie nie ma zamiaru wpuszczac zadnego znaczy ze zruchal byl uprzejmy taki jeden onegdaj i nie odplacil i frustracje w glowie i w pochwie sa

Gość seba89
ptaszktu mam wrazenie ze masz jakis ukryty zal do pieknych kobiet i kazdej swoimi wypowiedziami probujesz choc odrobine upokorzyc..to ze lookrecja jest wolna to jest jej wybor na brak powodzenia z pewnoscia nie narzeka a pisanie o niej tylko z podtekstem erotycznym to twoj przejaw braku szacunku do kobiet co nie najlepiej swiadczy o tobie zachowujesz sie jak sflustrowany brzydalek ktory nie mogac miec tak pieknej dziewczyny pluje na wszystko co piekne zachowujesz sie gorzej niz ci piekni pusci kolesie uwierz taka slicznosc jak lookrecja jest marzeniem kazdego chlopaka i to jasne ze zasluguje na jej uczucie ktos tak pieKny i wyjatkoYy jak ONA SAMA

Gość ptasiek nastroszony
niestety sofistycznie to nawet niezle to wyplodziles ale kompletnie racji nie masz. chwale czesto piekne kobiety [ nie tylko ze wzgledu na urode] niestety rowniez ale w koncu taka prawda [ nie ublizam jak wielu tutaj] ze niektore Niewiasty maja tak , ze ich mniemanie o sobie przerasta ich urode ale co wazniejsze rowniez inteligencje

Gość trzy!!
mysle, ze niemialby szansy jakby dodatkowo byl biedny i mial marne perspektywy na przyszlosc. teraz kazda tak gada, bo cie nie widziala.. masz szanse jesli masz pozycje i kase, ewentualnie u jakiejs rownie brzydkiej dziewczyny

Gość ptasiek nastroszony
gdybym byl jak to napisales brzydalem z urazami do kobiet to bym sie czesto nie cieszyl gdy zdarza sie madra fajna dziewczyna i do tego szczesliwa bo ja kocha ktos i sama kocha czemu tu niejednokrotnie dalem wyraz. poniewaz jestem w miare szczesliwy i bez ukrytych uprzedzen i klopotow to dlatego mnie stac na wolne i nie obarczone niczym opinie moje opini8e a nawet zarty rownie z siebie. a sciemniania i wywyzszania sie nie znosze .

Gość vbjde
mialam takiego brzydala,zakochana bylam po uszy,ale sie rozpadlo

Gość trzy!!
pozatym co to za podejscie. nie dosc, ze sam brzydki to jeszcze rownymi sobie (tez brzydkimi) kobietami gardzi i chcialby pięknosci :o jaki zal..

Gość seba89
widze ze ktos o pseudo trzy ma problem z czytaniem ze zrozumieniem gdzie niby pisze ze gardze mniej atrakcyjnymi dziewczynami do diabla!