Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogarnijcie_mnie

Dylemat - pomóżcie !

Polecane posty

Gość RozaGoryczy
A luna1972 ma 100% rację. ;)

Gość luna1972
jeeeeeeeee. Kretyn ( ka) z Ciebie. Nie warto na Ciebie zwracać. Dla kogoś takiego jak Ty -szkoda czasu. Brak szacunku dla płci przeciwnej lub dzieciak.

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
"Nie pakujcie Nas do jednego worka, nie jesteśmy takie same jak te kobiety którą lubią bez wiedzy męża,narzeczonego czy chłopaka wyskoczyć na bok. Dużo Nas jest kobiet-wiernych." i pewnie dlatego trafisz na faceta który cie wyroluje :)

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
"Kretyn ( ka) z Ciebie. Nie warto na Ciebie zwracać. Dla kogoś takiego jak Ty -szkoda czasu. Brak szacunku dla płci przeciwnej lub dzieciak." o jej naprawde?

Gość RozaGoryczy
jeeeee z moim facetem znam się nie dwa dni, przed związkiem przyjaźniliśmy się długo. Znam Go bardzo dobrze i wiem że Nigdy by mi czegoś takiego nie zrobił,tak samo jak ja Jemu. ;) Może Ty po prostu masz problem ze Sobą, bo spotkała Cię taka przykrość?

Gość RozaGoryczy
I teraz boisz się podejść do związku. ;)

Gość luna1972
Jeeeeee. Z moim mężem jestem już 23-lata,21-po ślubie. Na kogo niby mam trafić według Ciebie? Nie szukam przygód. Tak naprawdę nawet nie wiadomo co Ty Jesteś? Piszesz o sobie jak o kobiecie , a opinie o kobietach masz jak facet. Może Jesteś kobietą-lizbijką? To wtedy mnie to nie dziwi co piszesz.

Gość RozaGoryczy
luna1972 :D ,jest to bardzo możliwe,może "to coś" powinno udzielić się rad psychologa? ;)

Gość luna1972
Jeeeeeeeeeeee. Lub gejem? Ale znam paru-Oni są w porządku,nigdy by się tak o kobietach nie wyrazili.:)

Gość RozaGoryczy
haha :D

Gość luna1972
Rozagoryczy:) Zgadzam się z Tobą:)

Gość RozaGoryczy
Chyba już Nikt na ten temat,nie ma zamiaru odpisywać ;) A może jednak? ;P

Gość luna1972
Ja chętnie popiszę ,ale widzę że nikt już nie ma ochoty atakować "słomianych wdów". Autor również nie pisze co postanowił:) Nawet Jeeeee.-zrezygnował-a

Gość ogarnijcie_mnie
Oooo ale polemika się rozwinęła. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ktoś napisał, że odbywał podobne spotkanie z wolna kobietą. Właśnie sęk w tym, że ona nie jest sama tylko jest mężatką. Generalnie widzę, że dominują poglądy żebym dał sobie spokój...:) Co do dyskusji, która się toczy to ja wcale nie uważam, że większość mężatek zdradza. Przeciwnie pewnie są wierne. Chociaż z drugiej strony możecie przeczytać: http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,13680701,wiadomosc.html?ticaid=1cdab Pozdrawiam

Gość ogarnijcie_mnie
up