Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogarnijcie_mnie

Dylemat - pomóżcie !

Polecane posty

Gość ogarnijcie_mnie

Witam Ostatnio poznałem pewna kobietę. Miło nam się rozmawiało itd. Okazała się, ze jest mężatką. Jej męża nie ma bo jest za granica i zjawia się na weekend raz na dwa miesiące. Ona zaproponowała kontynuowanie znajomości w wiadomym celu... :) Ja jestem sam. Mamy podobny wiek. Czy korzystać z okazji ? :) Dzięki za opinie i proszę o ocenę również z moralnego punktu widzenia. :) Pozdrawiam

Gość LittleMe
Nie stać Cię na więcej? Tylko na znudzoną mężatkę? Żenada

Gość arletttta
bo takie sa najlatwiejsze i nie trzeba sie starac, a wy nie lubicie sie starac

Gość ogarnijcie_mnie
Ale wiecie każdy ma swoje potrzeby a ja dawno kobiety nie miałem. :)

Gość cosmogirl
biedny maz, tyra za granica, a jego domowa kura gacha szuka

Gość LittleMe
To idź do burdelu, tam też są dziwki.

Gość cosmogirl
rob co ci sumienie lub fiut podpowiada, ja swoja droga ciesze sie ze jestem kobieta :D bo bedac facetem bym zabila taka babe

Gość ogarnijcie_mnie
Do koleżanki, która napisała, ze faceci się nie lubią starać. Ja lubię się starać jak mam dla kogo. Jakoś nie mogę spotkać tej jedynej kobiety dla siebie. Doświadczenia w relacjach damsko - męskich mam nienajlepsze. Chciałbym spotkać kogoś ale jakoś nie mogę i też wolałbym mieć inne opcje niż mężatka.

Gość cosmogirl
w sumie to moj drogi, jak nie ciebie zlapie to babsko, to innego zaciagnie do lozka, wiec moze i korzystaj z tego, sama nie wiem :) uwazaj tylko zeby pozniej maz cie nie poturbowal :D

Gość kkkakarepka
Ja bym nie chciała faceta co spał z mężatką, bo nadarzyła się okazja. Tfu na takich:/

Gość 123456789123456789
Stary jak daja to bierz ;p

Gość ogarnijcie_mnie
Wiesz koleżanko ja też bym chciał normalną dziewczynę, a o to dzisiaj ciężko. Dzięki za odp.

Oczywiście możesz połasić się na łatwy sex, ale konsekwencje tego będą dożywotnie. Przygodna zabawa to loteria. Konsekwencji jest mnóstwo począwszy od ryzyka złapania paskudztwa (jakiego nie nosiła cała tablica Mendelejewa:) ), ryzyka wpadki, zakochania się i cierpienia (a szansy na związek i tak brak), no i chyba na najgorszym skończywszy - czyli totalnym braku szacunku do siebie. Nie daj boże trafisz w przyszłości na porządną kobietę, z którą będziesz chciał się związać i nie mieć przed nią tajemnic.. Jak zareaguje na wieść o Twojej przeszłości? Zaakceptuje ją? Nie straci do Ciebie szacunku? Ja osobiście brzydziłabym się mężczyzną bez zasad i zwyczajnie bałabym się z takim związać.Nawet gdy wybierzesz opcję braku szczerości w związku - istnieje duża szansa, że znajdzie się jakiś życzliwy (świat jest mały) i ją poinformuje. Ale oczywiście Twoje życie , Twój wybór ;]

Gość ogarnijcie_mnie
Nie wiedziałem, ze internauci to tacy moraliści. :D Naj naj naj Najnormalniejsza masz sporo racji.

Gość ogarnijcie_mnie
Jeszcze jakieś pomysły i opinie macie ?

Gość bez zobowiazańńń
Ja ci powiem tak. Kiedyś na czacie poznałem kobiete rok starsza ode mnie i spotykaliśmy się kilka miesięcy w zasadzie tylko na sex. Ona była sam i ja też sam. Nie była męzatką. Za męzatke bym się nie brał bo nie jest sama a jakieś zasady mieć trzeba. Gdyby była sama i tego chciała to co innego.

Gość luna1972
Arleta. Nie życzę sobie takich opini o mężatkach-których mężowie pracują za granicą! Co możesz na nasz temat wiedzieć? Kierujesz się tym że taka się akurat trafiła-a nas jest masa!!!! Czy według Ciebie to znaczy że jak ta kobieta ma ochotę na przygodny seks , to my wszystkie takie jesteśmy? Ja się z tym nie zgadzam Od 4-ch miesięcy mój mąż nie był w Polsce-a ja Go nie zdradziłam. Nie wkładaj nas wszystkich do jednego worka!!!! Nie życzę sobie:)

Gość b.b.b.b.
Gdyby była wolna napisałabym - korzystaj! Ale tak..... Nie mogłabym uprawiać sexu z kimś, kogo nie szanuję, a tej pani raczej nie należy się szacunek.

Gość luna1972
Empatyczny.... Czy dobrze zrozumiałam że twierdzisz 1-dna na 10-ć? Jak tak to się mylisz -NAS JEST ZNACZNIE WIĘCEJ!!!!!!!! Moja bratowa,przyszła synowa,szwagierka,kilka koleżanek-my wszystkie jesteśmy same!!!! Spotykamy się codziennie i wiemy o sobie wszystko. Żadna z nas nie zdradziła.

Gość luna1972
Autor. Ty i tak zrobisz jak będziesz chciał,ale może zapytaj Ją dlaczego? Dlaczego jest gotowa zdradzić swojego męża? Bo więcej kobiet ma mężów na miejscu ,a zdradzają . Potem wchodzą na forum i wypisują głupoty-oceniają innych. Może popytaj te , które już zdradziły:Dlaczego to zrobiły? Mąż nie musi być za granicą,żeby mieć rogi.

Gość luna1972
Widzę że już nikt nie ma nic do powiedzenia na ten temat:)?

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
opekna romantyczna miłosna opowqiesc ach az sie wzruszyłam :) nie wiecie ze wszystkie laski to kurwy, dziwki i szmaty tylko ze te nie uświadomione jeszcze sie bronia a te uswiadomione juz kozystaja z zycia

Gość luna1972
Jeeeeeeee. Jeżeli to jest romantyzm... To Jesteś małolat-który o życiu nic nie wie,ale chce być zauważony na forum i pisze to co mu ślina na język przyniesie. Nie znasz życia!! Nie masz o nim pojęcia. Empatyczny do kwadratu. To co miało znaczyć1/10?

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
to nie romantyzm a ironia człowieku...i o zyiu wiem wiecej niz ci sie wydaje w tym małym mozdzku :) jezeli nie chcecie być dziwkami, szmatami i znudzonymi mezatkami to nie wychodzcie za maz :) przynajmniej nie beda mieli sie o co czepnac

Gość RozaGoryczy
Mój Narzeczony jeździ zagranicę już od 8-9 miesięcy, widujemy się rzadko i też krótko, ponieważ dwa tygodnie urlopu które dostaje Narzeczony bardzo szybko lecą. Nie wiem dlaczego niektóre kobiety uważają że My- żony,narzeczone czy dziewczyny ,mogą zdradzać? Nie pakujcie Nas do jednego worka, nie jesteśmy takie same jak te kobiety którą lubią bez wiedzy męża,narzeczonego czy chłopaka wyskoczyć na bok. Dużo Nas jest kobiet-wiernych. Trzymam się tego i nigdy nie dopuszczam myśli o tym by zdradzić. Po prostu kocham Narzeczonego,jestem przy Nim myślami,to mi pozwala zapomnieć o Naszej długiej i dalekiej rozłące.