Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Cialo pachnace seksem...

Polecane posty

Zauwazylam, ze podczas jakichkolwiek blizszych kontaktow intymnych przeszkadza mi nadmiar zapachow kosmetykow. Mieszanka tych wszystkich zapachow dezodorantow, kremow, balsamow itp na rozgrzanym ciele staje sie tak silna, ze mnie najzwyczajniej irytuje. Nie wspomne juz nawet o smaku coniektorych specyfikow przypadkowo zlizanych podczas lozkowych igraszek. Nie ma chyba nic gorszego niz nagly skurcz kubkow smakowych pod wplywem smaku wody po goleniu czy dezodorantu w sztyfcie. Natomiast naturalny zapach ciala, czystego, rozgrzanego, czasem nawet spoconego, dziala na mnie jak najlepszy afrodyzjak. Sterylnie czysta skora, pozbawiona tego naturalnego filmu w zamian za chemiczny koktajl syntetycznych zapachow staje sie dla mnie niemal aseksualna... Moze w jakis szczegolny sposob jestem wrazliwa na feromony? Jedyny wyjatek stanowia perfumy. Perfumy to niemal integralna czesc czlowieka, wiec tak, te sa wskazane... A jakie sa wasze preferencje? Natura, czy natura "zamaskowana" kosmetykami?

Gość pierwsza druga lepsza
u faceta - feromony plus delikatny zapach (tylko jakiś ładny, "podkręcający") ;) to jest to co ja lubię

A czy zdarza wam sie poczuc podniecenie tylko z powodu czyjegos zapachu? Np w stosunku do zupelnie nieznajomej osoby (na ulicy, w autobusie, kolejce do kasy itp). Przyznam, ze mnie sie czesto zdarza poczuc taki dreszczyk i na dodatek zwykle sie tak sklada, ze fizycznie jest to malo atrakcyjna osoba :P Ale ten zapach! ;)

Zapach meskiego pracia tez mi sie podoba...

Srasz podczas seksu? Ciekawe.

Ciekawe... nie wiedzialam, ze mozna uprawiac seks ze stadem much :D pozdrow przy najblizszej okazji piec najbardziej zarlocznych :D

Gość Kutassis
Brymi ciekawie. Musye tego sprobowac...

Gość yrty555555555
a broche perfumowac??

Gość Kutassis
Zerzne ktoras w dupe a pozniej zesram sie jej na twarz!