Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb ważny pannnnnnnn

Martwię się o Lookrecje

Polecane posty

Gość podszyw :D:D:D:D:D
No widziała i co z tego? żal jej się takiego dziada zrobiło i napisała kilka miłych slów :D Co ty myślisz że ona to tak na poważnie? wierzysz w to tak na serio :D Buahahaha co za typ :D musiałaby być naprawdę głupia (a taka nie jest) żeby z takim zerem jak ty zacząć się chociażby zadawać na kafe :D kurwa toż to choojnia jak nic :D ale podniecaj się podniecaj... tylko tyle ci zostało z tego twojego nędznego życia przegrańca :D

lookrecjo chyba nie uwierzylas w te fejki i brednie co pisali zawistni tulejrze z F23 :o oni mi zazdroszcza i zrobią wszystko byś mnie olała więc nawet ich nie sluchaj :o

Gość kajamajakicia
Lookrecja to jeb.. joker! hahaha

chloe na necie mozesz byc nawet marylin monroe hahaha :D a twarzy to nawet nie pokazesz taka jest odważna i piekna :D

nie pokazesz zdjecia to nie masz prawa nic tu pisać :D kapujesz łachudro? :)

masz szczęście ze nie zadaje sie z takimi zuzytymi worami na sperme jak ty :o bo jeszcze bym dał ci okazje to lepszego poznania mnie a wtedy twoje usta by sie nie oderwały już od mojego rozporka choćbym chcial twój leb oderwać nawet motyka! nie dla psa kiełbasa

Gość podszyw :D:D:D
Hahaha a ten dalej swoje :D chloe! na tą żałosną ciotę nie ma ratunku :) I gdzie ta twoja looki jest? sam widzisz że ma na ciebie wyjebane bo ani razu nie zaprzeczyła temu co napisałam. Jesteś ZEREM i za takiego ona też cie ma :D zlitowała się raz czy dwa... rzuciła ochłapem miłych słów, a ze dla takiego gówna przegranego to jest jak spełnienie marzeń to się o mało nie posrał barszczem wigilijnym :D

Gość Rafał 23lata
JA TEŻ