Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiunia303030

19latek i 26 latka... zakochani,ale czy dać się ponieść emocjom?

Polecane posty

Gość pysiunia303030

Czy to ma sens? Jest nadwyraz dojrzały,dużo przeszedł,ma znakomite wychowanie,dojrzałość i intelekt psychiczny. Troszkę dziwnie patrzeć jednak na wiek...

Gość blackberrry
oczywiście, że ma sens. Dla miłości nie ma ograniczeń, a już na pewno ograniczeniem nie powinien być wiek :) Jeżeli naprawdę się kochacie, to daj się ponieść emocjom! :)

Gość nigdy fhjjefhjdkfh
smiac mi sie chce jak czytam takie bzdety,19latek dojrzaly,o matko!ty chyba jestes niedojrzala skoro takie glupoty wypisujesz, zaden szczyl nie jest dojrzaly,zreszta sama zobaczysz po czasie,pisze to z wlasnego doswiadczenia,ci mlodsi sa tacy sami pomimo ze napoczatku ma sie wrazenie ze sa dojrzali ale naprawde oni nie sa,uwierz mi

Gość pole a ppole
30 letni facet to dzieciak, w takim razie 19 letni to... nawet nie wiem jak to nazwać :P

Gość pysiunia303030
generalizujecie

Gość przykro mi bardzo ale myśle
ze zakochanie to tylko z twojej strony ...a on dzieciak zwyczajnie zauroczony dojrzałą kobieta ...o to akurat nie jest trudno...zobaczy kawałek cyca ,uda i hormony buzują a i przed kolegami jest sie czym pochwalić ...i tylko nie mów ze on jest inny .BO NIE MA 19 LATKA DOJRZAŁEGO!to nie wojna ,ze nagle musi wykarmić rodzine za ciężką prace ...dziwie ci sie ze idziesz na taki układ ale cóż twoje życie , tylko pamiętaj ze jak on sie już znudzi "starą babą" (tak tak ) to bedzie baardzo bolało /🖐️

Pewnie, że taki związek jest możliwy, ja jestem na to dowodem :) Jesteśmy razem od półtora roku :) nigdy fhjjefhjdkfh - mylisz się :D 19latek może być bardziej dojrzały od 20 parolatka.

Taki związek jest mozliwy, ale napewno trudniejszy. Ja mam faceta 6 lat starszego, ma 30 lat i czasem myslę, ze dzieciak z niego:P

Gość nie zgodze sie ze 19 lat i
nagle facet :D :D dajcie spokój :D jeszcze polatałby z kumplami na dyskoteki ...A to ze laska jestes z nim 1,5 roku to myślisz ze coś znaczy?!?! Tylko tyle ,że jestes naiwna i zwyczajnie MAŁO DOJRZAŁA Możemy pogadaćjak przeżyjecie ze sobą 10 lat ( chodzi mi o różnice w pojmowaniu świata) Co innego gdybyś ty miała np 45 a on 33 to zupełnie inna sprawa -różnica owszem jest to już osobna historia i ta ma większą szanse powodzenia

Gość na starej piczy młody ćwiczy
powiedzenie stare jak świat!:D

Gość bazinka wyllogowana
nie zgodze sie ze 19 lat i Jesteś zwyczajnie ograniczona :D Znajdź sobie 40latka, żeby nie był za mało dojrzały hahaha

Gość a ja napisze tak....
moj chlopak jest duzo mlodszy i bardzo dojrzaly ale powiem ci wazną rzecz po ktorej poznac ze ON jest naprawde dojrzaly a nie że tylko tak ci sie wydaje. Otoz tak jest wtedy gdy chlopak nie pcha sie do lozka... moj wlasnie nie pcha sie do lozka, nie chce tego robic bo mnie szanuje i to jest wlasnie dojrzalosc, mimo ze chlopak ma 20 lat. a poza tym koles nie pije i nie imprezuje.

Gość pysiunia303030
no to Ci powiem,ze mam dokladnie to samo,zero seksu! zero imprez,zero alkoholu,bo trenuje regularnie(codziennie). Jest dojrzalszy,niz nie jeden 30 latek,ktorego znam. Powyzej juz nie bede sie wypowiadac,bo poznalam i starszych niz 30latkow...: klamstwa, zonka w domu,dzieci biegają, a on ściemnia ze ma inny zawód,kawaler, wolny strzelec..zalosne stare dupki! dlatego mam dość.

Gość pysiunia303030
A JA NAPISZE TAK... ile masz lat?

Gość pan doktór maliński
zważ chłopcze że kobiety szybko się starzeją i dlatego należy brać dużo młodsze a nigdy starsze ... chyba że dla zarobku

Gość pysiunia303030
haha ja mając 26 lat,do tej pory pokazuję dowód,gdy chcę kupić alkohol,badz wchodzę gdzieś do dyskotek:)) więc sorki,ale takie mam dobre geny:D

Gość pan doktór maliński
kobieta po trzydziestce więdnie szybko, po trzydziestu pieciu obwisa i zarasta

Gość pan doktór maliński
i marszczy się straszliwie

Gość zdrowy mentalnie chłopak łapie
się tylko za młodsze a starszawe zostawia desperatom i młodzieży ćwicżacej seks

Zabawna jest sytuacja, gdy kobieta która ma młodszego faceta, za wszelką cenę stara się udowodnić jaki to on jest dojrzały, a ona nie wygląda na swój wiek. 🖐️ Komedia. 🖐️

Z drugiej strony dlaczego miałby nie być dojrzały. Przecież nie każdy 19latek jest głupiutki, a spróbować zawsze można.

Gość pysiunia303030
prawiczku bez wiary-- juz sam Twoj nick sprawia,iż usmiecham się sama do siebie i nie mam ochoty z Tobą dyskutować. Nie zamierzam nic na siłę udowadniać,napisalam wyzej jaki ma charakter, a TY przestan wylewac swoją zółć prawiczkową,tylko zajmij się szukaniem kobiety a nie siedzeniem na kafeterii :) bo całkiem zdziczejesz i zamkniesz swoje ramy myślowe w płytki sposób.

@pysiunia303030 Powiedz mi, czy jak będziesz miała 67 lat a on 60 to widzisz jakiś problem ? Teraz te 7 lat może mieć całkiem inny wymiar niż za 40 lat :) Napisz czego tak naprawdę się boisz ? Reakcji rodziny ? Znajomych ?

Gdyby chodziło o 19 letnią dziewczynę i 26 letniego faceta to prawie wszyscy by napisali, ze taka różnica jest ok. Ja uważam, że taki związek ma szansę, z wiekiem ta różnica raczej będzie sie zacierać. Lepiej zaryzykować, niż potem żałować, że się nie spróbowało. Akurat w to,że 19 latek może być dojrzalszy od faceta koło trzydziestki jestem w stanie uwierzyć, chociaż na pewno to rzadkość. Sama znam dorosłych mężczyzn, którzy zachowują się jak duże dzieci oraz bardzo rozgarniętych chłopców ok 20.

Gość pysiunia303030
JackuJ- zdecydowanie w takim wieku taka roznica jest zadna:) kompletnie nie zwrocilabym na to uwagi będąc starszą kobietą.

Gość a ja napisze tak....
ja mam 25 lat , on 20, u ciebie ejst nieco wieksza roznica wieku bo 7 lat no ale jak sie kochacie to nie widze przeszkod, zwlaszcza jesli piszesz ze on jest bardzo dojrzaly czyli nie pali, nie pije, nie imprezuje, nie ciagnie do lozka, to wtedy bądź z nim i zadbaj o siebie zebys przy nim staro nie wygladala ;)

Gość a ja napisze tak...
Prawiczek nie kazdy jest tak ograniczony umyslowo, ze musi sie wyszalec. Moj ojciec nigdy w mlodosci nie szalal tylko wlasnie byl dosc niesmialy i co? są z moja mama juz ponad 30 lat. Moj chlopak takze nie szaleje i prawde mowiac zadne imprezy ani spotkania towarzyskie go po prostu nie interesują, woli poczytac madra ksiazke.

Akurat przykład Twojego ojca nie jest zbyt dobry. To że nie szalał z powodu niesmiałości nie oznacza, że szaleć nie chciał i niespecjalnie czuł się w związku po czasie ale wiedział, że nic lepszego go przez niesmiałośc nie spotka. 🖐️ Zawsze są wyjątki, co nie zmienia faktu, że młody chłopak plus duzo starsza babka to nie jest dobre połączenie. 🖐️