Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do wiary ludzie!

12skizto twierdzi,ze dorabianie sobie powoduje uszczerbki

Polecane posty

Gość fhdfh
Nigdy nie widzialam zeby 12skizto kogos wyzywala, a jezeli tak to widocznie miala powody.

Gość cosmogirl
moze dlatego ze tu caly czas siedzi, ja mysle ze to glowny powod

znowu?????:D Też nie rozumiem czemu kazdy pisze o zazdrości...no bo niby czego??

jest tu wielu stałych bywalców i bywalczyń, ale nie osiągnęli oni takiego rozgłosu. ;) poza tym "sława" skizto ma podstawy u jej atrakcyjności seksualnej, co jest niejednokrotnie podkreślane.

teraz wychwalaj swoją psiapsiółkę...sama robisz wszystko żeby było o niej głośno..a potem sie dziwisz jeżeli ktoś ma inne zdanie i mówi,że np jest brzydka.. gdzie jest ta jej seksualność???????:O

po co dyskutujecie z gimgównem. jeszcze 2 tyg i na pół dnia da wam spokój.

Gość cosmogirl
wez Lookrecja wyluzuj, bo ja nie widze jej atrakcyjnosci sorry, ale nie wmawiaj kazdej osobie swojego zdania, bo sie narzucasz po prostu

Brak mi słów. ''Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?'' Tyle z mojej strony :) Tymczasem uciekam! :)

Gość cosmogirl
poza tym smiem przypuszczac po jej 1/2 twarzy ze jest gruba, bo nawet ta 1/2 twarzy jakas taka wielka byla, wiec odpusc sobie :) o gustach sie nie dyskutuje i to ze tobie sie kolezanka podoba, nie znaczy ze musi calej populacji!

blowww - seksualność posiada każdy człowiek, więc nie rozumiem pytania "gdzie?" :O co mam Ci odpowiedzieć? w biuście, tyłku, genitaliach? no rany, dziewczyno, nie poniżaj się... i co ja niby robię, żeby o skizto było głośno? nie ja zakładam 189488912359238459 topików na dzień, byleby ją wypromować, a ludzie, którym się spodobała, lub którzy darzą ją zawiścią. ze mną jest zresztą podobnie.

Gość fdsfds
lookerencja pokaz tzytzki

Gość eeeeeeeeeefr
martva jest najbardziej rozchwytywana

Gość cosmogirl
chyba macie za wysokie EGO :D ale dobrze, bo koncza sie wakacje, wrocicie do szkoly :)

nie mówię, że podoba się każdemu, Tobie może się np. nie podobać, rozumiem. chodzi mi tylko o to, że OGÓLNIE rzecz biorąc cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem i to to (a nie jej wygląd) może być powodem do zazdrości.

Gość fhdfh
bo na tym forum zawsze atakuje sie ladne dziewczyny:) To juz standard. Gdyby nie wrzucila swoich fotek, nikt by nawet na nia uwagi nie zwrocil i niedopieprzal sie do niej, a tak pokazala foty, nie jest brzydka czy przecietna, do tego jest mila i fajna. Takich z reguły sie nie lubi. Życie

chodziło mi tę ''atrakcyjność seksualną'' czytaj między wierszami. :O Ty się już poniżyłas na tym forum dawno,tyle ode mnie 🖐️

Gość cosmogirl
najlepiej nie wrzucac fot :D tj robie to ja :D heheh a jeszcze lepiej funkcjonowac incognito, z doskoku :D

Gość eeeeeeeeeefr
lookrecjo same chcecie rozglosu bo jesli ktos zaklada jakis debilny temat na wasz temat to zamiast to zignorowac to komentujecie !! !! ! !!

nie chcemy rozgłosu, ale też nie zależy nam na tym, żeby go nie było. nie widzimy żadnych przeciwwskazań ku temu, żeby udzielać się na tematy nas dotyczące. ;)

Gość eeeeeeeeeefr
i np zamiast zignorowac ten temat to wdajecie sie w dyskusje a my mamy niezly ubaw

echh, już tłumaczyłam. nie zależy nam na tym aby to wszystko ucichło, ani na tym, żeby rozhuczało się jeszcze bardziej. ;) generalnie lata nam to koło tyłków, a czytanie Waszych komentarzy potrafi nas całkiem nieźle rozbawić. :D

Gość eeeeeeeeeefr
jakby Ci latalo kolo tylka to bys to olała

nadal nie rozumiesz... trudno ;) i tak już spadam, trzymajcie się, życzę wszystkim miłego dnia. :D

Gość eeeeeeeeeefr
spierniczaj