Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuchowa panna

co dzis zjedliscie i co planujecie? jakies slodkosci?

Polecane posty

Gość lasuchowa panna

ja pozarlam dzis duzo za duzo

Za wczesnie na takie pytania!!! Na razie tylko sniadanko: - 3 kromki chleba pelnoziarnistego = 200kcal - plaster zoltego sera = 150kcal - 2 plasterki chudej szynki = 50kcal - 150ml jogurtu owocowego = 150kcal - 4 lyzki platkow = 150kcal - 7 orzechow migdalow = 50kcal - 2 orzechy wloskie = 50kcal - 30g czekolady 70% = 150kcal

ja zrobie może ciasto - pleśniaka i pomidorową a zjadłam paluszki rybne i tosta :P

Gość heheeuwheuhue
u mnie dzis juz na liczniku pewnie z 2000 kcal (obiad na miescie) a szykuje sie drugie tyle, ale raz nie zawsze:D

heheeuwheuhue - musisz pomyslec nad jakas aktywnoscia fizyczna, dzieki ktorej spalisz te kalorie.

Gość korzystam z wakacji a cooo
bulka z dzemem i maselkiem 5 wafelkow smietankowych zupa pomidorowa kremowa mmmmmm teraz spaghetti carbonara będzie wieczorem pizza :) a no i piwko :P

Gość lasuchowa panna
up up

Gość mikamikamikaaadoooo
ja dzisiaj zjadłam parówke jedną, taką tą mniejszą 1/4 bułki z serem żółtym, miseczkę zupy, teraz jem budyń a za pół godziny mięsko z ziemniaczkami będzie a na kolację coś jeszcze zjem niby czemu mam liczyć kcal itd?

Gość mikamikamikaaadoooo
sdfghasedfghjasdfg lecz sie!!!!!

Nic jeszcze nie jadłam :o wczoraj byłam na weselu i najadłam się za kilka dni z góry :p napiłam też niestety :o

Quis leget haec? - od dawna w glowie, ale posilkuje sie waga elektroniczna. Skoro tyjesz wowczas, gdy jesz wiecej kalorii niz spalasz a chudniesz wowczas, gdy jesz mniej kalorii niz spalasz (tak w uproszczeniu), to jesli chcesz utrzymywac wage (sylwetke) na stalym poziomie musisz jesc tyle kcal, ile wynosi Twoje zapotrzebowanie. A w jaki sposob ma ktos wiedziec, czy je zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem? - wie ... jesli zna swoje zapotrzebowanie i wie ile kcal dostarcza. Ja swoje znam, kontroluje kcal ... no i sie o cialko nie martwie ;)