Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just12

sama za granicą

Polecane posty

Gość just12

witam, mieszkam sama w Niemczech, pracuję po 12-14 godzin dziennie, mój mąż jest w Pl i też pracuje tyle samo lub nawet wiecej, wszysto po to żeby móc zamieszkać we własnym domu. tak juz od roku i kolejny rok tez tak będzie wyglądał. czasami jest nam obogu cholernie ciężko, nieczęste wspólne urlopy, oszczędzanie na wszystkim, itp ale wierzymy że nam się uda. dom w budowie ;) czy jest tu ktoś w podobnej sytuacji?

Gość just12
a co cie obchodza moje potrzeby seksualne, zboku!!!!!!😡

Ale, ze co? Zboku? oO No wiesz ... A gdybym sie spytal ... co jadlas na sniadanie (jedna z potrzeb - konsumpcja) to bys bez problemu napisala? Posiadaczka tematow tabu - trafiona, zatopiona :P

Gość ariaXXX
DeMorai, miales nick borsuk morski, zgadza sie?

Tak, ale to byl tylko nick na jeden ... dzial ;) Przy tym sie nie ograniczam ... a Ty bylas kiedykolwiek w czerni?

Gość ariaXXX
tak, w tym samym 'dziale', na krotki czas.

a..a :) aria ;) A te 3 X-y w Twoim nicku to nawiazanie do filmu z 2002 r., w ktorym glowna role gral niejaki Vin Diesel, czy tez moze do filmow ... innego rodzaju? :)

Gość ariaXXX
bo aria bylo zajete, a ariax i ariaxx nie brzmialy dobrze ;)

Gość just12
pytam poważnie, ktoś jest lub był w podobnej sytuacji? można tak zyć i czy nasze małzeństwo bardzo na tym ucierpi? nie mamy dzieci, ja mam 26 lat, mąż 33, ps. ktoś się podszywa pode mnie ;(

Ale ... aria to chyba nie od M-aria-n? Oj, no pewnie, ze obecnie brzmisz ... pociagajaco ;) A dlaczego czerni uzywalas/es tylko przez pewien czas? - nie jestes stabilna/y?

Gość ariaXXX
DeMorai tez brzmi zdecydowanie lepiej. Aria - imie zenskie oznaczajace lwice ;) A w czerni chodzilam po tamtym dziale przez krotki czas... zanim nie osiagnelam celu. Ale nigdy i tak nie rozmawialismy.

No ladnie, lwica ... a ja tylko borsuk :( A jaki cel udalo sie osiagnac? No i pogratulowac = skoro nigdy nie rozmawialismy, to udalo sie osiagnac bez mojej pomocy ;)

Gość ariaXXX
ale za to morski :) a cel... S6 czyli size six..

O, super cel, w sumie moglbym miec podobny ... S6 ... Audi ;) No tak, tylko, ze Twoje S6 to mi za bardzo nic nie mowi ... niesamowicie bylbym uradowany gdybys mi to jakos ... tak ... wizualnie wyjasnila ;) A tak przy okazji, to czym sie kierowalas ... zagladajac do tego topiku? P.S. UK? ;)

Ja oczywiscie chcialem pomoc niewiascie. Uradowany wszedlem, by sie przekonac, czy moze nie mieszka w tym samym rejonie, albo gdzies niedaleko - wowczas przyjechalbym na swoim srebrnym rumaku ... ... i oczywiscie sluzylbym masazem, po taki dlugim dniu pracy sie nalezy! ;) Oczywiscie pytajac sie o potrzeby seksualne chcialem wysondowac, czy moglbym sie czuc bezpieczny, bo kobieta przebywajaca sporo czasu poza krajem, na dodatek sama, pewnie jest jak ... lwica ;) Choinka ... a nie myslalas o tym, zeby sie przeprowadzic ... by moc czesciej chodzic w takich sukienkach? ;)

Gość co za czub
Ja pierd... ten to by tylko o seksie nawijal...jesc nie musi, srac nie musi, pracowac tez nie musi tylko sie bryndzluje cale dnie.DeMorai wypad na erotyczny!

Gość ariaXXX
przeprowadzka jest calkiem mozliwa.. za kilka lat.

co za - dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie a na koncu mi rozkazujesz? oO I jesli mozesz to prosze o przetlumaczenie tekstu :) ariaXXX - to trzymam kciuki za stabilnosc S6 :)

Gość ariaXXX
dziekuje... a Ty kontynuuj niesienie pomocy niewiastom.

Gość just12
DeMorai jesteś kompletnym zjeebem, idz sie leczyć !

Quis leget haec? - podswiadomosc wziela gore ;) ariaXXX - zrobie co w mojej mocy ;) just12 - trzymaj sie podszyw :)