Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmhmm

8 tydz ciąży,zero zmęczenia!!!!

Polecane posty

Gość hmmmmmhmm

czy to normalne,wszystkie moje kolezanki na poczatku ciąży ,non stop by spałay a ja dosłownie nic,nawet bym powiedziała ze troche wiecej tej energii mam,oprócz tego lekkie mdłosci ale nie codziennie no i ból piersi to wszystko!!! czy to dobrze

U MNIE BYLO TAK SAMO,JA DO 8 MIESIACA NIE CZULAM ZMECZENIA.ANI RAZU NIE SPALAM W CIAGU DNIA ,DOPIERO W 9 MIESIACU ZDAZYLO MI SIE ZDRZEMNAC PARE RAZY,DO KONCA CIAZY ROBILAM WSZYSTKIE CZYNNOSCI JAK PRED I DZIEKI RUCHOWI TAK MYSLE PRZYTYLAM TYLKO 6 KILO I MIALAM SZYBKI POROD I ODRAZU PO WAGE TAKA JAK PRZED CIAZA WIEC NIE MASZ SIE CZYM MARTWIC TYLKO SIE CIESZYC,JESZCZE NIE RAZ BEDZIESZ ZMECZONA.

Gość spokojnieee
ja dopiero 5 tydz, a już tydzień ścina mnie z nóg tuż po 20...w dzień jeszcze jako taka, ale czuję się trzepnięta że tak powiem :D

Gość spokojnieee
nie masz się czym martwić, może i tak mieć, mnie wcale podbrzusze nie boli, a większość kobiet boli, choć jeszcze niewiadomo jak z tym będzie

Gość hahhahahaha
nie to nie jest normalne, umrzesz jutro;D takie glupie i banalne pytania mnie rozsmieszaja ;) iloraz inteligencji Pani 0 ;)

NIe sugeruj sie kolezankami !!! Każda ciąża jest inna. Przy pierwszej córce, to na początku tak do 6 tygodnia bylo wsio ok, potem już do końca widziałam tylko łóżko z poduszeczką albo wc :) a przy drugiej latałam jak w tyłku z piórkiem :) nie jest powiedziane, że musisz być zmęczona, czy rzygać dalej niż widzisz... czujesz się dobrze? wykorzystuj to, bo jak Cię dopadnie, to jeszcze pożałujesz hehehe

Jezu, ale Ty masz problem dziewczyno. Każdy ciażę przechodzi inaczej. Ja nic nei czułam - przez calą ciażę nie miałam zadnych mdłości, bóli, ani w ogóle nic. Dzidzia urodziła się zdrowa. Jeśli Ci nic nie dolega, to tylko się ciesz.

Gość kasiulka bydgoszcz
kiedy u Was bylo widac pierszy raz zarodek na usg? pozdrawiam