Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhg3343444

pytanie o fecebook

Polecane posty

Gość mhg3343444

Może ktoś wie...jeśli mam powiedzmy A. i B. w znajomych i pojawia mi się komunikat na tablicy, że A i B są teraz znajomymi tzn, że A wysłała zaproszenie do B czy tutaj kolejność nie ma znaczenia. Bo równie nie raz się wyświetlają te info. i zastanawiam się czy ma znaczenie, ktory z moich znajomych wysłał to zaproszenie.... rozumicie moje pytanie?

Gość Musinka:**
Hmm nie bardzo? Tzn pytasz o to, czy jeżeli dwóch Twoich znajomych są również znajomymi ze sobą, to chcesz wiedzieć, kto z nich wysłał zaproszenie?

Gość mhg3343444
tak o to wlasnie chodzi. I do teraz są dopiero znjaomymi na fb i wystwiela mi sie to, ze a i b są teraz znajomymi (i chodzi mi o komunikat czy A i b są .... czy B i A są znajomymi... to jakby kolejność wymienia imion ma zanczenie w sensie, kto wysłal zaproszenie

Gość chyba wiem, albo sie mysle
chyba chodzi o to, ze jest jest ze Ania(twoja kol) jest znajoma z Sylwia(tez kolezanka) tzn,ze Ania zaakceptowala zaproszenie jesli np Ania jest znajoma z jakimis ludzmi ktorych ty znajoma nie jestes to jest tylko Ania jest znajoma i imiona tych osob, ale skoro oboje sa znajomymi tzn,ze informacja pojawila sie po zaakecptowaniu zaproszenia i teraz ta osoba ktora zaakceptowala jest na 1-wszym m-cu dobra namotalam,ze juz sama nie wiem:O

Gość zależy
jeżeli masz wiadomość,że A został znajomym B to znaczy,że A wysłał zaproszenie a jeśli że B został znajomym A to znaczy,że B je wysłał - ten kto jest w komunikacie pierwszy ten wysłał - tak ja uważam i tak zauważyłam ;)

Gość mhg3343444
tak o to mi chodzi, co piszecie, tylko teraz widze, że ile ludzi tyle opinii, wiec dlaej nie wiem jak faktycznie jest :D