Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka opłacalna

Córke się oplaca miec bardziej! Trzeba ja tylko dobrze wychowac!

Polecane posty

Gość córka opłacalna

Jak urodzi mi sie corka to wychowam ja tak jak trzeba. I oczywiscie nie bedzie miala zadnych konsekwencji. Bedzie bila chlopcow i wiadomo ze chlopiec jej nie odda. Bedzie mogla w szkole dokuczac chlopakom ile wlezie i nikt jej nic nie powie. Ani nauczyciele, ani uczniowie bo to dziewczynka. I wiadomo ze rodzice tych chlopcow nie beda chodzili skarzyc na moja coreczke, a jak ktorys powie cos przykrego mojej coreczce to ja pojde przylozyc temu chlopakowi na tylek.

Gość chyba poyebało kotka w locie
ta

Gość ptasiek nastroszony
pewnie w razie kryzysu gdy mortus przydusi to ona poki mloda zawsze cs zarobi....

Gość córka opłacalna
Gdybym mial syna to musialbym byc w strachu ze jesli bedzie komus dokuczal to oberwie a corka wiadomo ze od nikogo nie dostanie bo dziewczyna a ich nie wolno bic.

Gość tylko zawsze może przyjdź
matka takiego chlopaka i również takiej dziewczynie przyłożyc:P

Gość balbinna
ja mam córeczkę 5 letnią i to moje najsłodsze stworzonko na świecie :) wszystko co robię w życiu to dla niej ,osiągnęłam w pracy wiele bo myślę o moim skarbie jest wspaniała,mądra,błyskotliwa, śliczna mój najukochańszy skarbek moja córunia ,słoneczko :)

Gość córka opłacalna
Wkeje tutaj to samo co napisałem w tamtym temacie! To wtedy taką matke innego ucznia która pobiła moje dziecko podałbym do sądu. Skoro nie umie wychowac syna to niech ma za swoje. Gdybym miał córkę i ona gnębiłaby jakiegoś chłopca w szkole to wcale nie zawracałbym tym sobie głowy, do czasu gdyby jej nie zaczęło coś grozic z tego powodu.

Gość fadgadgsgads
Na Twoim miejscu uwazalabym na coreczke bo ktos moze jej porzadnie przypierdolic:P

Gość córka opłacalna
Jak moja córka zostanie uderzona przez dziewczyny to nie pozostawie tego bez echa, pojde do dyrekcji bo kobiet sie nie bije. Natomiast gdy moja corka zacznie wyzywac jakiegos chlopaka, on jej odpyskuje to powiem jej by mu przywalila i po problemie. Wiadomo ze matka tego chlopca nie pojdzie do szkoly go bronic, chyba tylko idiotka.

Gość temat założyła pewnie
kingusia124 :classic_cool:

Gość rrrrrrrrr
Oplacalana? Myslalam ze napiszesz, ze wyslesz ja na ulice i bedziesz jej sutenerem:D Moze kiedys facet by nie oddal kobiecie, w tych czasach malo ktory je szanuje i niejeden z przyjemnoscia odda, a w ogole to co za pierdoly jakies...chcesz ja nauczyc nienawisci i pogardy dla twojej plci? To ciebie tez nie bedzie szanowac w przyszlosci i walic po mordzie.