Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apologizeee tu lejt

Komu nigdy nie wybaczycie

Polecane posty

Gość Apologizeee tu lejt

i czego? Ja nie wybaczę facetowi, który złamał mi serce i potraktował jak papierek po cukierku, który można wyrzucić gdy jest zbędny.

nie wybaczę R.Giggs'owi za to , że posuwał żonę brata oraz inne dupy - mając żonę i dzieci...

Gość Apologizeee tu lejt
Ja wybaczyć jeszcze potrafię, ale nie w tym wypadku. Jestem osobą strasznie pamiętliwą i troszkę jest osób, którym nie zapomnę chyba do grobowej deski, czy tak łatwiej- nie wiem.

Gość One republic
Ja potrafię każdemu wybaczyć. Nawet jak mi numer stulecia wytnie, jak co niektórzy. Wiem, że Bóg by się na mnie gniewał...CHCE DO NIEBA.... A kontakt z nim jest ważniejszy niż kontakt z innymi ludźmi. Do tego trzeba dojrzeć, do tego trzeba siły, do tego potrzebny jest DEPRIM HEHEHEHEHE TAKI ŻARCIK.

Gość gjSajagaBA
To przestań się żalić na forum bo nikogo to nie obchodzi

Gość sedfghuj
ja nie wybacze ojcu mojej cureczki że wyrzucił mnie w 45 miesiącu ciązy mówiąc że ja i dziecko przeszkadzamy mu w zabawie a on chce ruchać inne kobiety

Gość sedfghuj
sory miało byc w 5 miesiącu

Gość coś z szafy
sobie, kilku rzeczy :(

Póki co nie mam nic takiego komu bym mogla czegoś nie wybaczyć... wybaczam ale jestem pamiętliwa i to bardzo... ;)

Gość a ja nie wybaczę
nie wybacze kochance mojego męża sposobu, w jaki poinformowała mnie o tym żałosnym romansie, że o reszcie nie wspomnę :p

Gość Apologizeee tu lejt
Tak jestem jestem!! Czego nie możesz sobie wybaczyć?? Ja też kilku sobie nie mogę

Gość coś z szafy
nie wiem czy już, czy jeszcze

Gość Apologizeee tu lejt
Byłam taką osobą, która zawsze myślała o dobrze innych, która nie potrafiła ranić, wolała sama cierpieć niż kogoś zranić, niewinna i naiwna. Później przekonałam się jak ludzie potrafią ranić, jak nie mają skrupułów i gdzieś ta dobra cząstka we mnie się zatraciła.

Gość chciałam córeczkę i mam
ale jemu nie wybacze 🖐️

Gość Apologizeee tu lejt
Ja przekonałam się na własnej skórze jak potrafi ranić facet:( Nie wyobrażam sobie nawet jak musi boleć krzywda z rąk ojca Twojego dziecka:(

Gość talantula
a ja długo myslałam..jak TY Apologgizeee ...ten taki owaki i zeby go tam... ale minęło trochę czasu...i nie ma sensu rozpamiętywac,gnębic się nic juz sie nie cofnie i nie zmieni,jeśli zdradzał to jest świnia,jeśli robił to z premedytacją..to jest... ja tego nie robiłam,byłam szczera.wiec sobie zarzucic nic w tym wzgłedzie nie mogę..i ja nie mogę niszczyc sobie zycia rozpamietywaniem jak mnie potraktował etc..nie chce! były i miłe chwile,trzeba i o tym myslec,i byc wdzięcznym ze ma sie i pozytywne wspomnienia...

Gość gfhyuhngj
a ja nie wybacze bylemu ze mnie zostawil po 2 latach nie potafiac wytlumaczyc dlaczego.. Nawet nie mial jaj zeby powiedziec ze mu przeszlo... Ja po 3 latach nabralam podejrzen ze chodzilo o to ze musialby mnie przez jakis czas utrzymwac po przeprowadzce do innego miasta..

Gość a ja swojej matce
za to ze mnie zostawila i zniszczyla mi dziecinstwo

Gość Apologizeee tu lejt
Ale to nie są wspomnienia:( Od 4 lat psuje mi opinię, plotkuje o mnie i traktuje jak ścierwo- mieszkamy niestety niedaleko siebie.

Gość talantula
bo Cie kocha na zabój ..masz odpowiedz;) jakbyś była mu obojętna to by Cie olał,,,a tak,...choc w wredny sposób robi wszystko zeby ktos inny sie Toba nie zainteroeował

Gość Apologizeee tu lejt
W życiu przez nikogo tyle nie wycierpiałam, kompletnie się zmieniłam- nikomu nie ufam, kiedyś dusza towarzystwa- dzisiaj nieufna, podejrzliwa. Boję się ludzi. Ciężko mi kogoś obdarzyć jakimś uczuciem, mam taką blokadę. Pociesza mnie to, że resztkami sił wierzę, że ludzie są dobrzy.

Gość talantula
spokojnie,,,miałam podobnie,dostawlam smsy swinskie na nklase teksty tez roznego typu,mialam wrazenie ze ktos za mna chodzi zamknelam sie w sobie i w domu..zreszta moja "kobiecosc" zostala podkopana skoro facet szukal innych znajomosci\ były mega kłotnie,awantury straszylam ze zaoram jego dom razem ze wsią bo juz mnie nerwy tłukły na maxa... wyjdziesz z tego,daj sobie czas jak bardzo przegina to powiedz przez kogos ze jak jeszcze raz usłuszysz takie pomówienie to zgłosisz sprawe do sądu o nękanie albo obraze spróbuj od nowa układa sobie zycie po swojemu i wymazywac te niemiłe chwile... powodzenia:)

Gość nie potrafię z tym żyć
"Kerita Ja nigdy nie wybacze rodzicom" to tak jak ja, bardzo często tak mam, że mój żal jest tak silny że mam ochotę sobie coś zrobić, chciałabym umrzeć i nigdy ich nie widzieć i nie czuć

Gość opiniodawczyni
ughm zastanówmy się kurde mol, nie mam ego problemu z wybaczaniem/nie wybaczaniem, jak ktoś mnie wqrwi to olewam i to by było na tyle

Gość Ja nie wybaczę tzw.
"przyjaciółce"-byłej rzecz jasna.... suka z piekła rodem-tyle...