Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apologizeee tu lejt

Komu nigdy nie wybaczycie

Polecane posty

Gość kazar
a co ci zrobiła, faceta odbiła, obgadała?

Gość mihfkgkg
mamie, że "zmusiła" moją siostrę gdy ta miała 16 lat do aborcji ona z mamą ma teraz dobre relacje, ale wiem że to największa trauma jej życia dlatego ja nigdy nie wybaczę tego mamie

Gość tuskowi
za zniszczenie mojego kraju

Gość jesteś z Irlandii
??

Ja nie wybacze debilom, ktorzy wymyslili; religie, rownouprawnienie, zniesienie niewolnictwa oraz techno, disco, pop itp. Nie wybacze takze wieeeelu innym osobom i mam nadzieje ze zdechna w meczarniach :)

Gość nikt....
mężczyznom nie umiem wybaczyć wujkowi, który obmacywał mnie jak miałam 10 lat Mamie, która najpierw go wypieprzyła z domu a po 2, 3 latach pozwalała znów przyjeżdzać( na szczęście już nie tknął mnie) Mojemu pierwszemu chłopakowi który dwa razy bardzo perfidnie się obszedł z moimi uczuciami( raz już jako dorosły facet gdy się pojawił ponownie w moim życiu), jego rodzicom ( jego matka wielka pani doktor)że nie raczyli się zainteresować tym , jak pomóc nastolatce w ciąży i woleli udawać że poroniłam choć na pewno wiedzieli , co zrobiłam- nie umiem się uporać z tym po latach, to piętno już będzie ze mną zawsze..to był mój"pierwszy raz.." Pewnemu mężczyźnie, który mną manipulował im bardziej się dla niego zmieniałam tym mniej mus się podobałam a przede wszystkim wciąż sobie głupoty, głupoty i jeszcze raz głupoty.

Gość podnośnik tematów
up

Gość czika_czika
chłopakowi :) tego że mnie w pewnym sensie oszukał! i sobie - swojej naiwności :)

Gość taka draka nijaka
Ja nie wybacze ojcu mojej coreczki tego ze mnie zdradzil i oklamal i nie wybacze jednemu kolesiowi ktory ostatnio bardzo nieudolnie usilowal mnie szantazowac i mu nie wyszlo. Obu tych panow moze spokojnie czekac na moja zemste.

Gość nie mogę was
komu - sobie, za POMYŁKĘ, a komuś wybaczylam już dawno

Gość gość
Chyba za dużo wymieniać wszystko. Ale może zamiast chować urazę, lepiej zapomnieć o istnieniu tych osób? Raz na zawsze?