Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jljlkl

kiedys wydawał mi się urodziwy z wyglądu a teraz wydaje mi się paskudny..Czy

Polecane posty

Gość jljlkl

to znaczy,że ta miłość mineła? Byłam obsesyjnie zakochana w chłopaku ktory mnie olał po 3 miesiacach podajac powód że "napewno go zdradze bo mam nature dzi**i"Mówił tak o wszystkich swoich byłych wiec ewidentnie bylo cos z nim nie tak.To byl moj pierwszy chlopak kochalam go wiele lat(dokladnie 4 a spotykalismy sie miesiace )MIalam obsesje byl moim wzorem do nasladowania on jednak nie chcial mnie znac,nie chialbym pisala do niego mowil ze mnie nienawidzi.LEczlam sie o psychiatry nawet.Wszysctkie kolezanki mowily ze jest paskudny,moja mama i ojciec tez...Mowili że mialam mase ladniejszych chlopakow i on nie jest przecietny tylko szkaradny...ma wystajacą szczekę łysieje po bokach jest ryzawy i ma opadające powieki...Nie widzialam tego dla mnie byl najpiekniejszy mialam jego foto jako tlo pulpitu...i przez 4 lata mowilam mu dobranoc przed zasnieciem..... Dzis z nudow weszlam na jego profil na nk odkryl zdjecia(wszystkie mial stare)I stwierdzilam ze faktyczne jest paskudny...Kiedys te zdjecia wydawaly mi sie najpiekneijsze na swiecie..Dzis jestem przerazona jak moglam uwazac ze jest piekny bo widze tą szkaradność...Czy to znaczy,że juz nie kocham.....Dziwnie sie czuje z tym c poczulam patrząc na te foty

Gdy jestesmy zakochani wszystko wydaje się piękne i Bóg wie jakie jeszcze ;). A teraz może po prostu patrzysz na niego z jakiegoś dystansu, może przestało Ci juz na nim tak zależeć? I teraz sobie uświadamiasz jaka jest jego uroda :classic_cool:

Gość Aleatia
Byłaś zauroczona, a to oznacza że byłaś zaślepiona, wtedy tylko on się dla Ciebie liczył i on był tym najlepszym. Po prostu minęło i oczy Ci się otworzyły. Też to kiedyś przechodziłam. Później zastanawiasz się: Co ja w nim w ogóle widziałam? Nie masz się czym przejmować, raczej to uczucie już nie powróci. Zapomnij o nim i żyj dalej. Pozdrawiam:)