Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

ludzie o ponadprzeciętnej inteligencji nie łączą się w pary

Polecane posty

Gość Clarinka ...
m dmamv ciekawe czy ta dziewczyna zaciążyła się z rozmysłem, wątpliwe, także swój na swojego raczej nie trafił" Właśnie także jestem ciekawa, aczkolwiek raczej się nie dowiem, bowiem raczej kontakt obumarł.

Gość Clarinka ...
Jestem imbecylem...pisałam na kafe pod paroma nickami i zawsze kasowali topiki ...kropkuję jak każdy pojeb na kafe...

Gość Clarinka ...
Kontakt nasz jest nie do odtworzenia, między innymi dlatego, że ja dostałam ową propozycję bycia matką jego dziecka. Spełniałam parę warunków, które miała spełniać wybranka.. :O jednak dla mnie było to niewykonalne, co nie zostało przyjęte z aplauzem.. :O

Gość Clarinka ...
Zaraz będę wymyślać dalsze bzdury... :O

Gość uyut
ja jestem większym imbecylem ale myśle ze jestem ponadprzecietna i mam nieco odmiene poglady, ktore polegaja na tym ze sama nie wiem o co w nich chodzi

Gość uyut
dodam jeszcze,że znam swoją wartość i nie lubię iluzji,wiec nie należe do tych,co chcą idealizować partnera,bo nie umiem oszukiwać sama siebie.Nie zamierzam zmieniać partnera,o nie nigdy w życiu.W tym sęk,by znaleźć sobie kogoś,kogo nie trzeba będzie zmieniać,bo będzie do nas dopasowany.Ludzie mają przeważnie wymagania "przystojny,z poczuciem humoru,towarzyski" - dla mnie to jest zbyt ogólne,dużą wagę przykładam do poglądów,nie chciałabym żeby po tym jak skończy się chemia nic już nie zostało,żaden solidny fundament...irytują mnie też błędy popełniane przez tak wiele osób,przez co związki się rozpadają..chociażby zaprzestanie starania,kiedy wróbel jest w garści..przy czym to nie prawda bo tak naprawde zawsze druga osoba może odejść.Mam także dystans i nie ufam od razu,bo widze te zdrady i tak dalej...ludzie w większości dobierają się ślepo,ja chciałabym aby to było świadome.

Gość Clarinka ...
Nadciągnął właśnie kwiat polskiej inteligencji.. co wyklucza dalszą dyskusję. Pozdrawiam autorkę, bo temat bardzo ciekawy i ponadprzeciętny... a tezy ciekawe. :) Gratuluję!

Gość uyut
no wiecie co? to ja już wolałabym podszyw "jem kupe" :D

Gość uyut
to ze Ty nie wiesz o co mi chodzi to nie znaczy że ja tego nie wiem ;) akurat siebie to ja znam bardzo dobrze

Gość uyut
moglabym byc z mużynem najlepiej z długim badągiem na tym głównie polegają moje rzadko sptykane poglądy

Gość zapomnialas napisac
mam podobne zdanie.

Gość baranekk..
'wóc' jest parodią 'wodza 'Nie ma żadnych dowodów, że osoba o niskim IQ, ma wysokie IE.. To nie jest zależność... więc nie można tego łączyć... nie ma , ale osoba o przeciętnym IQ , a dość wysokim EQ , tzn . potrafiąca odpowiednio znależć się w różnych środowiskach i ułożyć sobie tam właściwe i poprawne stosunki zawsze uzyska wyższe uznanie całości i dlategon takie osoby sa bardziej poszuykiwane na wyższych szczeblach zarządzania , niż te ... niby nieco bystrezejsze i 'cwańsze '

Gość Clarinka ...
Znając inteligencję, która tutaj nadciągnęła z pewnością i tego podszywu się doczekasz... To dość ograniczone możliwości umysłowe.. ;)

Gość uyut
dodam jeszcze ze moje poglady te znane mi są z mojej niezwykłej wyobraźni

Gość Clarinka ...
Piszałam prowokacje i zmyślam jak każda chora psychicznie... :O

Gość Clarinka ...
a poza tym.... to sram mordą.... i nadstawiam ryja jak sra muj pies...

Gość 6666:)
Nie ma żadnych dowodów, że osoba o niskim IQ, ma wysokie IE.. To nie jest zależność... więc nie można tego łączyć... nie ma mocnych dowodów że iq i ie w ogóle istnieją :D

Gość Clarinka ...
Mam downa...a topiki kasowali jakkażdej schizofreniczki...jestem druga Noxelia Martva...:O

Gość Clarinka ...
Teraz mam nick 6666..:O

Gość uyut
Clarinka... nie wiedziałąm że w pokoju bez klamek masz neta, ja nie mam korzystam z wifi sąsiaduf

Gość Clarinka ...
jestem na oddziale specjalnym, mam downa z przerzutami, także szybko stąd nie wyjde

Gość uyut
zwykłe kobiety żyją po to,żeby sobie wyrwać chłopa na dziecko bo tak wypada bo tak "wymaga" od nich społeczeństwo.Ileż jest kobiet,które nie zostawią drania który ich leje bo nie poradziłyby sobie bez niego..a poza tym misio sie przecież zmieni :D Niestety moje wymagania są duże,bo ile jest osób z własnym zdaniem (w dodatku podobnym do mojego :classic_cool:),uczciwych,no i jeszcze żebym ja odpowiadała jemu,bo nie jest powiedziane,że jak mi by ktoś sie spodobał to ja jemu też...więc jak widać łatwo nie jest.Kiedyś ubolewałam nad samotnością,dziś mam podejście że jak sie ktoś znajdzie to fajnie ale nie może to mi przysłonić świata,zwłaszcza że być może nigdy to nie nastąpi bo prawdopodobieństwo jest nikłe.

Gość uyut
poziom podszywów poniżej przeciętnej :classic_cool:🖐️

Gość uyut
sory gadam sama ze sobą

Gość adorua
Ja bym ich nie posądzała o egoizm. To nie jest świadomy wybór... a będę sobie ponadprzeciętny... to nie tak działa... oni cierpią bardziej i są zdecydowanie bardziej samotni, niż przeciętny człowiek... trudno, aby to nazywać egoizmem.. mimo, że tak wielu to odbiera.. Clarinka, Ja napisałam, że ci ludzie przede wszystkim dokonują świadomych wyborów, i sądzę iż większość z nich nie chce wiązać się właśnie z czystego egoizmu, inni natomiast z pewnością szukają jednostek sobie podobnych, a od tych mniej inteligentnych z pewnością odróżnia ich fakt Iż nie kierują się w swoim życiu stereotypami jak większość zakompleksionych, smutnych i nudnych ludzi dla których głównym celem życiowym jest wpasowanie się do ogólnego kanonu tzw. normalności pod postacią partnera i dziecka.

Zależy o jakiej ponadprzeciętności mówimy.Bo jeśli chodzi o wiedzę,o bycie geniuszem no to faktycznie może coś w tym być,że oni głównie oddają się nauce,swoim pasjom,być może są trochę aspołeczni. oni się w ogóle nie nadają do zwykłych ludzi i dają sobie rady z codziennymi życiowymi sprawami

Gość adorua
6666 zgadzam się z Tobą, niektórzy na pewno, dlatego świadomie wybierają samotność, moim zdaniem nie cierpiąc z tego powodu

Jem gowna

Gość grtrtr
nie łatwo zbajerować takie osoby,mnie np. podrywy niektórych kolesi rozśmieszają :D Zwłaszcza te podobno profesjonalne,czyli PUA. Moja teoria jest taka,że ci którymi rzadzą głównie instynkty,tj. zaspokojenie popędu,wydanie potomstwa,wszelkiej maści materialistki sparują się predzej niż ci którzy kierują się w większym stopniu świadomością.Ci drudzy oddadzą się samorozwojowi,być może mniej potrzebują drugiej osoby bo w końcu nie rządzą nimi instynkty

Gość adorua
grtrtr - otóż to, zgadzam się w 100 %. Na pewno maja większą chęć skupienia się na sobie i poznania samego siebie oraz mechanizmów rządzących światem, pozostałe zaś jednostki kierują się zazwyczaj zwykłymi zwierzęcymi popędami, u nich siła natura decyduje tylko i wyłącznie.