Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

ludzie o ponadprzeciętnej inteligencji nie łączą się w pary

Polecane posty

Gość plote 5/10
Kazdy ma inaczej. Ktos napisal ze porzadanie nijak sie ma do inteligencji, a jednak ja, np. jesli spotykam faceta. ktory choc wyglada jak sam Apollo ale nie jest wystarczajaco inteligentny, albo wystarczynawet ze nie potrafi sie wyslowic lub robi bledy gramatyczne czy ortograficzne, to o porzadaniu z mojej strony nie moze byc mowy. Z kolei jesli facet wyglada przecietnie albo nawet tak, jak nigdy bym sobie nie wyobrazala kogos z kim chcialabym byc, a ujmie mnie swoja blyskotliwoscia, to ide jak w ogien.

Gość adorua
o tym samym pisałam :)

Gość adorua
6666 ciebie fascynuje inteligencja tak jak zwykłego człowieka ferrari w samej inteligencji nie ma nic pasjonującego. kobito ty masz coś z głową dla mnie inteligencja u człowieka jest bardzo pasjonująca, Tobie prawdopodobnie wystarcza krągła goła dupa. Ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość jestem zbyt leniwa
zeby przeczytac caly temat. napisze cos z podworka tzn z kafe. jest tutaj kilka osob bardzo inteligentnych. raczej w realu samotnych. w sensie, ze nie maja dopasowanej do siebie połówki. fascynuja mnie te osoby. pociąga mnie ich blyskotliwosc ale i stanowczosc :)

Gość plote 5/10
na tym topiku pewnie wypowiadaja sie osoby, ktore maja zupelnie rozne oczekiwania co do zwiazku z druga osoba. Sa ludzie, ktorzy wiaza sie z kims, tylko dlatego juz, ze ten ktos im sie "podoba", a one podobaja sie jemu, jest fajnie, mozna sie razem posmiac i nie jest nudno. Ja naleze do osob, ktore swietnie sie czuja same, nie czuje sie nieszczesliwa bo nie mam faceta. A jesli juz ktos mnie zainteresuje do tego stopnia, ze zaczynam rozwazac zwiazanie sie z nim, to musi to byc naprawde cos, cos co bedzie lepsze od bycia singlem. A poniewaz moje zycie singla jest cudowne, to nie latwo jest mnie zadowolic i to przebic. Nie szukam, niczego mi nie brak. Oczywiscie fajnie by bylo poznac kogos kto by mnie zafascynowal, ale niestety niewielu sie to udalo jak do tej pory. Mam 31 lat i dwom tylko to sie udalo.

Gość adorua
jestem zbyt leniwa - podejrzewam że my kobiety bardziej od mężczyzn zwracamy uwagę na tę cechę charakteru w przypadku doboru przyszłego partnera, może dla facetów głównie liczy się fizyczność kobiety a inteligencja dopiero na 2 miejscu i dlatego 6666 nie jest w stanie tego pojąć.

Gość adorua
plote 5/10 - jestes po prostu świadomą siebie kobietą, potrafiącą sobie radzić z życiem czyli zapewne silną, i takie kobiety jak ty powinny wymagać od mężczyzn bardzo wiele, i nie poddawać się w poszukiwaniach godnego siebie partnera.

Gość plote 5/10
nie mozna mowic "my kobiety". Kazda z nas jest inna, kazda ma inne priorytety, inne potrzeby i inne oczekiwania wzgledem partnera. Znam kobiety bardzo inteligentne i ambitne a w wieloletnich zwiazkach z "burakami" i czasami slysze od nich cos w stylu "wiem ze on nie jest idealny ale czuje sie przy nim bezpiecznie" itd. Ja osobiscie nie potrzebuje zeby mezczyzna zapewnial mi potrzebe bezpieczenstwa. Jestem samowystarczalna i potrafie swietnie sama o siebie zadbac, a facet bedzie ok, o ile nie bedzie mi burzyl mojego spokoju i mojej harmonii w zyciu. Nie potrzebuje goryla ani zywiciela.

Gość 6666:)
adorua jestem przekonany że twój chłopak nie jest żadnym geniuszem i jeżeli ciebie pasjonuje jego przeciętna inteligencja to ty musisz być totalne dno intelektualne :D

Gość jestem zbyt leniwa
zawsze "ciągnelo" mnie do intelektualistow :) slabosc. z kims takim mozna ie tylko pogadac ale zwyczajnie posmiac sie i w lot rozumiec :) fizycznosc jest wazna. mezczyzni sa wzrokowcami :) a intelekt ? :) czasem warto byc "glupia"

Gość plote 5/10
jeszcze chcialam dodac tylko, ze choc sie na nim wypowiadam, to ten topik jest bez sensu, bo niezaleznie od tego, za jak inteligentych mamy samych siebie albo za jak inteligentnych maja nas osoby ktore nas znaja, to zawsze znajdzie sie ktos, dla kogo bedziemy nie dosc inteligentne.....

Gość adorua
brałam tutaj pod uwagę statystycznie, hipotetycznie i ogólnie grupę mężczyzn i grupę kobiet, równocześnie zdaję sobie sprawę że wśród tych grupek są ludzie obdarzeni różnymi oczekiwaniami itd.

Gość adorua
6666, ja nigdzie nie pisałam że mój chłopak jest geniuszem, jak dla mnie jest wystarczająco inteligentny aby ciekawie spędzać wspólne wolne chwile.

Gość adorua
6666 twoje agresywne komentarze, świadczą tylko o Twojej głupocie.

Gość plote 5/10
"czasem warto byc glupia" - tak, ale to chyba dotyczy osob, ktore uwazaja swoje zycie za niepelne o ile nie maja kogos drugiego przy sobie. Wtedy mozna sie nawet podlozyc, zeby tylko ten ktos byl. I takich osob jest wiele, a w zasadzie to chyba wiekszosc tak ma. Ja osobiscie znam tylko jedna osobe, ktora nie ma parcia na bycie w zwiazku, tzn. jest zadowolona ze swojego zycia singla. Reszta albo jest po rozstaniu i proboje doprowadzic swoje zycie do porzadku a siebie do stanu, kiedy beda znowu mogly sie z kims zwiazac, albo tacy, ktorzy nigdy z nikim nie byli i usilnie poszukuja swojej drugiej polowy. A zapytane o to jak im sie wiedzie, odpowiadaja "w sumie to ok, ale brakuje tej drugiej osoby".....

Gość jestem zbyt leniwa
nie chodzi mi o to, ze kobieta ma byc "glupia" czyt, bo chce znalezc mezczyzne, ale dlatego, ze mezczyzni tak naprawde, choc temu zaprzeczaja, boja sie inteligentnych i silnych kobiet :) chyba zgodzisz sie ze mną ? nawet patrzac przez pryzma kafeterii:) nie znasz przypadku ataku samca na bystra kafeterianke ? mozna temat rozwijac i dodawac watkow ale prawda i tak bedzie jedna. byc moze wlasnie dlatego ci ponad sa z wyboru niekoniecznie z wygodnictwa :P samotni

brałam tutaj pod uwagę statystycznie, hipotetycznie i ogólnie grupę mężczyzn i grupę kobiet, równocześnie zdaję sobie sprawę że wśród tych grupek są ludzie obdarzeni różnymi oczekiwaniami itd. statyczne sratyczne ble ble ble. nudzisz i choć próbujesz udawać inteligentną jesteś dnem intelektualnym :D tępaki z wybujałym ego są w chuj męczący :D

6666 twoje agresywne komentarze, świadczą tylko o Twojej głupocie. moje agresywne komentarze świadczą o twojej głupocie:D

Gość jestem zbyt leniwa
swietnie sie dogadujecie :D

Gość adorua
to po co odpisujesz na moje głupawe komentarze skoro tak Cię zanudzam

Gość plote 5/10
na jedno wychodzi. Mezczyzni boja sie inteligentnych kobiet. Tak, niektorzy sie boja. Ale to juz zalezy od kobiety, na ile jest zdesperowana. Bo ci, ktorzy sie boja, przewaznie nie sa do konca przekonani co do swoich wlasnych walorow intelektualnych. Ale inteligentna i swiadoma siebie, dojrzala osoba, nie bedzie sie obawiala konfrontacji z inna inteligentna jednostka. I wtedy, kobieta w zaleznosci od tego jaki typ prezentuje, czy desperatki z potrzeba bycia z kims, albo osoby niezaleznej, ambitnej i wymagajacej, a przy tym bez parcia na zwiazek, wybiera albo podkladanie sie dla samej idei bycia w zwiazku, albo zyje sobie dalej, i ewentualnie wiaze sie z kims, kto jest dla niej intelektualnym wyzwaniem, bez kompleksow.....I dlatego pisalam, ze topik jest bez sensu, bo za duzo jest podejsc do sprawy.....

nie chodzi mi o to, ze kobieta ma byc "glupia" czyt, bo chce znalezc mezczyzne, ale dlatego, ze mezczyzni tak naprawde, choc temu zaprzeczaja, boja sie inteligentnych i silnych kobiet chyba zgodzisz sie ze mną ? nawet patrzac przez pryzma kafeterii nie znasz przypadku ataku samca na bystra kafeterianke ? mozna temat rozwijac i dodawac watkow ale prawda i tak bedzie jedna. byc moze wlasnie dlatego ci ponad sa z wyboru niekoniecznie z wygodnictwa samotni tak jasne haha zgadzam się z tobą. która to taka bystra kafeterianka ? może podaj link haha :D

to po co odpisujesz na moje głupawe komentarze skoro tak Cię zanudzam bo ty odpisujesz na moje :D

Gość adorua
6666 mimo wszystko uśmiałam się dzisiaj na kafe, również dzięki Tobie. A śmiech to zdrowie więc polecam na przyszłość więcej dystansu.

na jedno wychodzi. Mezczyzni boja sie inteligentnych kobiet. Tak, niektorzy sie boja. Ale to juz zalezy od kobiety, na ile jest zdesperowana. Bo ci, ktorzy sie boja, przewaznie nie sa do konca przekonani co do swoich wlasnych walorow intelektualnych. Ale inteligentna i swiadoma siebie, dojrzala osoba, nie bedzie sie obawiala konfrontacji z inna inteligentna jednostka. tak ty jesteś świadoma siebie po grzybkach halucynkach :D żyj w swoim świecie nakręcanym kwasem lsd :D pokaż mi tą inteligentną kobietę której się tak boję :D

Gość jestem zbyt leniwa
może podaj link haha jak w niku :) ja lubie zeby kolo mnie a nie ja wokol kogos :) dlatego jesli masz parcie na "wiadomosci" poszukaj a wtedy poczytasz :D

6666 mimo wszystko uśmiałam się dzisiaj na kafe, również dzięki Tobie. A śmiech to zdrowie więc polecam na przyszłość więcej dystansu. śmiech to zdrowie - i znowu pokazałaś swoją ponadprzeciętną inteligencje :D

Gość adorua
tak pokazałam że jestem ponad tym co tobie dziś nie pozwoli zasnąć, biedny mały człowieku

tak pokazałam że jestem ponad tym co tobie dziś nie pozwoli zasnąć, biedny mały człowieku pokazałaś że coś bierzesz:D tylko się nie uzależnij :D

Gość jestem zbyt leniwa
zreszta :) mam takie zalozenie, proste i jasne w przekazie. brac, chlonac i sie rozwijac :) a przy tobie 6666 stoje, coby ie napisac, ze sie cofam. :) tyle